Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 274 sonuç

Konu: FM 2008'de Oyun İçinde Karşılaştığınız Hatalar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

tff 2.lig de yabancı sınırlaması yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bunlar asıl yama ile düzelir inş...

ya oyuncu ca'larındaki anormal dercede fazla artışlar dikkatinizi çektimi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cwp yokmu...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya arkadşlar lütfen cewap verin bu çok ciddi bir sorun şu an oyunda17 tane ca'sı 190ın ustunde oyuncu var....

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by allpiie View Post
    benimde dikkat ettiğim kadarıyla penaltı atısı sırasında yan hakemlerin durdugu yerler resimde de işaretledim bildiğim kadarıyla işaretlediğim gibi duruyorlar.

Alttaki hakem işaretediğin yerde durması gerek ama üstteki niye orda durmalı anlamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

orjinali yuklemeden once cl rezaletti
    deplasman golu kurali ters uygulaniyordu
    grup bolumune girince ustte bizim puan durumu altta baska bir grubun fiksturu cikiyordu
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

hoş olmuş..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

11 sayfayıda tek tek okudum sanki bir efsane sona eriyor fm cepten yemeye devam ediyor bence

Question

merhabalar. FM 2008 de Göztepe ile oynuyorum. editör ile TFF 2.lige taşıdım Göztepe'yi. aynı şeyi geçen senede yapmıştım. yalnız FM 2008 de takıma aldıgım yada kiraladığım pek çok oyuncuyu ligde oynatamıyorum. Oyunda transfer sezonu bitene kadar bekledim squad registiration (oyunculara forma nuamarası vermemi istiyordu) diye bi haber geldi oyunculara forma numarası verdim ve onayladım ama buna ragmen oyunculara hala ineligible (seçilemez) diyor. deli olucam başkasını başına geldimi bu olay çözüm yolu nedir bilen var mı? ekran görüntüleri aşağıda

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Elime daha yeni geçti oyun alelacele bir oyun açtım öylesine yani boyutu bilmiyorum ama Ankaraspor'da Altay'dan gitmiş olan U17 milli oyuncu Umut Sözen'i göremedim.A takımla beraber çalşıyor normalde

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    orjinali yuklemeden once cl rezaletti
    deplasman golu kurali ters uygulaniyordu
    grup bolumune girince ustte bizim puan durumu altta baska bir grubun fiksturu cikiyordu
    bnde nie olmuo hiç böle seyler tmm illegal kotu bişey ama böle saçmasapan bahanelerle insanları yönlendirmeyeelim....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Enver Işık Kayseri'de görünüyor ama Göztepe'de şuanda

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe Real Madrid'i 3-0 yendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Fenerbahçe Real Madrid'i 3-0 yendi.

İlginça bir hata Emre abi

kornerlerde çok faul oluyor ya bu ne iş

Sampıyonlar liginde bir sorunla karsılastım grupta juventus ıle iki mactada 2-2 berabere kaldım..Kurallarda puan,gol farkı,atılmıs gol ve katsayıya gore lig sıralaması yapılır diyor.Ben 3. oldum 2. juventus oldu..Burada benim cıkmam lazım degil mi?

Cok komik bir hata da benden...

Hakem diyelim 3 dakika uzatma verdi,ama 4 dakika oynatiyor.Mutlaka yani uzatma dakikalari 1 dakika fazladan oynatiyor.Su ana kadar gol yemedim Allah`a sükür,onun yüzünden,ama cok gicigima gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Cok komik bir hata da benden...

Hakem diyelim 3 dakika uzatma verdi,ama 4 dakika oynatiyor.Mutlaka yani uzatma dakikalari 1 dakika fazladan oynatiyor.Su ana kadar gol yemedim Allah`a sükür,onun yüzünden,ama cok gicigima gidiyor
    Bence bu iyi bir özellik ama abartı olmadığı sürece bu şekilde olunca uzatmada geçen zamanda eklenmiş oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    şimdilik buralardayım

bi kere sol alttaki haber bandında "Şehre Sirk geliyor" yazdı... haberi bi daha bulamadım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tavaak View Post
    Sampıyonlar liginde bir sorunla karsılastım grupta juventus ıle iki mactada 2-2 berabere kaldım..Kurallarda puan,gol farkı,atılmıs gol ve katsayıya gore lig sıralaması yapılır diyor.Ben 3. oldum 2. juventus oldu..Burada benim cıkmam lazım degil mi?
    Bu hata ile bende çok sık karşılaştım. Çok sık karşılaştığım için ve genelde benzer durumlar gördüğüm için şöyle düşünüyorum. Bu tip durumlarda galiba takımların Avrupada topladıkları puanlara bakılıyor. Hangisi yüksek ise o çıkıyor. Tabi yanlış bir tez de olabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

ikili averaj uygulanır o durumda, genel averaj ikili averaj eşitse kullanılır.
    hatta sende 3lü averaja kalmış..

kuralı yanlış biliyorsunuz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kuralları okumadan yazmam buraya merak etme...
    Kurallarda once arasındakı maclara sonra averaja sonra atılmıs gole en son olarakta katsayılara bakıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by kazma View Post
    bnde nie olmuo hiç böle seyler tmm illegal kotu bişey ama böle saçmasapan bahanelerle insanları yönlendirmeyeelim....
    Bence yazdigini bi sefer daha oku
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

kazma adamın dedigi dogru benim sapıyonlar lıgı koydugum ss te benım gurubu gosterıyor ama altta baska gruptakı takımların macını gosterıyor.Sen oyunu nekadr oynadın bılmıyorum ama harıcten gazel okudugn belli...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

benim başıma da şöle bi olay geldi:
    denizlispor-fb ben fbyim 2-0 öndeyim ve ilk yarının uzatmalar.alex in harika pasında mateus topla buluştu kaleciyle karşı karşıya kaleci hamidou foul yaptı ceza sahası içinde kırmazı kart gördü ve penaltı kazandım. o an kaleye sağ bek oyuncusu hasan yiğit geçti (kaleci formasını giyip) tam o ara bir değişiklik oldu ve yedek kaleci fırat oyuna dahil edildi. penaltı kullanıcam ama kalede 2 kaleci alex kullandı penaltıyı ama fırat kurtardı ancak alex dönen dopu tamamladı ve 3-0 oldu.
    [IMG][/IMG]

burada gördüğünüz 12 numaralı oyuncu hasan yigit, 1 numara ise kaleci firat kocaoglu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tavaak View Post
    Kuralları okumadan yazmam buraya merak etme...
    Kurallarda once arasındakı maclara sonra averaja sonra atılmıs gole en son olarakta katsayılara bakıyor...
    ben yanlış okumuşum aynısını yazmışsın..
    cvabını verdin zaten, katsayı
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Oyuna bu kadar yüklenirsen adamlarında kafası karışır, dua et kalede set oluşturmamışlar
    ozaman iyiki dakika 46 'mış. maçın sonlarında olsaydı demek set kurcaklardı. maç 5-0 bitti çinkü

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    ben yanlış okumuşum aynısını yazmışsın..
    cvabını verdin zaten, katsayı
    Arakdasım anlamamakta ısrar edıyorsun en son katsakıya bakılıyor.Ondan once atılan gollere bakılıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Daha önce belirtildi mi bilmiyorum. Belirtildiysede yeniden tartışma imkanı buluruz.

Oyunda eksik gördüğünüz yerlere transfer yapıyorsunuz. Çok iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacınız var. Bu adamı transfer ettiniz. Adamın özelliklerine girdiğinizde sadece DC bölgesinde oynadığını görüyorsunuz. Buraya kadar herşey normal. Şimdi atıyorum bir oyuncu sağ/sol/orta saha oynayabilecek özelliklere sahip. Profilden bakarsınız. Mevkiler kısmına girince Sağ hücum normal,Sol hücüm normal Orta saha kabiliyetli,sağ kanat becerikli, orta saha hücüm faydasız vs. gibi kısmı görürsünüz. Bu adam buralarda oynuyor ama en iyi oynadığı yeri burdan tespit ediyorsunuz.

Gelelim hataya. Sadece DC özellikleri olan oyuncunuz bu bölgede ki durumu faydasız diye gösterilirlen, profilinde gösterilmeyen orta sahada kabiliyetli şekilde yazıyor. Bunun bir izahı var mı?

Arkadaşlar ben Şampiyonlar Ligi'nde grubuma özel olarak bakmak istediğimde başka bir grubun ayrıntılarını gösteriyorlar. Hatta her grup için bu maç ayrıntıları var. İşte aynı sene farklı gruplardan iki resim;

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Daha önce belirtildi mi bilmiyorum. Belirtildiysede yeniden tartışma imkanı buluruz.

Oyunda eksik gördüğünüz yerlere transfer yapıyorsunuz. Çok iyi bir defans oyuncusuna ihtiyacınız var. Bu adamı transfer ettiniz. Adamın özelliklerine girdiğinizde sadece DC bölgesinde oynadığını görüyorsunuz. Buraya kadar herşey normal. Şimdi atıyorum bir oyuncu sağ/sol/orta saha oynayabilecek özelliklere sahip. Profilden bakarsınız. Mevkiler kısmına girince Sağ hücum normal,Sol hücüm normal Orta saha kabiliyetli,sağ kanat becerikli, orta saha hücüm faydasız vs. gibi kısmı görürsünüz. Bu adam buralarda oynuyor ama en iyi oynadığı yeri burdan tespit ediyorsunuz.

Gelelim hataya. Sadece DC özellikleri olan oyuncunuz bu bölgede ki durumu faydasız diye gösterilirlen, profilinde gösterilmeyen orta sahada kabiliyetli şekilde yazıyor. Bunun bir izahı var mı?
    sen yenisin galba.... çnkü sadece oyuncunun becerikli ve normal oyndgı yerler profilde gosterilir...

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri