1 ile 30 arası toplam 174 sonuç

Konu: Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu üLkede futboL bitti artık ! Bu kirLiLiğin içinde bu pisLiklerin içinde FutboLu zevkLe izLemek oLanaksız artık. Şimdi bu oLaylar niye patLak verdi ? Beşiktaş'a karşı yapıLanlar yüzündün dimi ? Ama biz kaç senedir söyLüyoruz şampiyonLar önceden beLli oLuyor adamLar istedikleri takımı yukarı aLıp istedikLeriyle uğraşıyoLar. Trabzonspor'a emin oLun bundan daha çok hata adında pisLikler yapıLdı ama hiçbirşey oLmadı çünkü sesini çıkaracak birileri mevcut değiL ne yazık ki .. Ama Bir Sinan Engin heLal oLsun çok güzel konuştu haklarını aradı adam !

ALın işte Son Gs maçı 90.dakika da Gs nın attığı goL bal gibi ofsayt ! Şimdi bunun üstüne daha ne deniLebiLirki ? 1 gün önce Beşiktaş ın nizami goLü veriLmiyor son dakika da .. Bir gün sonra Galatasaray'ın son dakikada imdadına yetişiyor hakemler ! Şimdi bana kimse demesinki bunLar hatadan ibaret . Hiçte biLe direk kasıtLı bir şekiLde yapıLıyor . Fenerbahçe ve Galatasaray Bu sene zirvede oLacak karar bu . Bunu 5 yaşındakı çocuk biLe anlar yani artık . Kimse kimseyi kandırmasın Lig başLamadan şampiyon beLli oLuyor 10-15 hafta iyi giden takımı da hemen aşağıya aLıyolar . Artık FutboL'un F sinden konuşmak istemiyorum batakLık kabardı çünkü bu kadar da oLmaz. Sen GaziantepLi oyuncuLarın 90 dakikaLık emeğine saygı göstermiyosun yazık ya o futboLculara niye maçın sonucuna göre kararLar veriLiyor anLamıyorum ! Bıraksın şu hakemler federasyon futboLun yakasını bi karışmasınlar adam gibi top oynansın Lig de ! Gs de yenilsin fener de nedir bu koruma takım Kayırma !

Ayrıca Beşiktaş umarım verdiği kararın arkasında durur artık birseylerın yapıLması gerek masaya yumruklar vuruLsun artık ! HaLuk uLusoy istifa diyenler Ligden çekiLicez diye feryad eden FenerBahçe lig şampiyonu oLunca nedense ortaLık duruLdu ! Çıkarıcaksın bütün maçların analizlerini güya adı hata oLarak lanse ediLen kararLarı , sonuca etki eden hakem hataLarını çıkarıcıksın ortaya bakaLım bu insanLar daha konuşabiLcekmi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu üLkede futboL bitti artık ! Bu kirLiLiğin içinde bu pisLiklerin içinde FutboLu zevkLe izLemek oLanaksız artık. Şimdi bu oLaylar niye patLak verdi ? Beşiktaş'a karşı yapıLanlar yüzündün dimi ? Ama biz kaç senedir söyLüyoruz şampiyonLar önceden beLli oLuyor adamLar istedikleri takımı yukarı aLıp istedikLeriyle uğraşıyoLar. Trabzonspor'a emin oLun bundan daha çok hata adında pisLikler yapıLdı ama hiçbirşey oLmadı çünkü sesini çıkaracak birileri mevcut değiL ne yazık ki .. Ama Bir Sinan Engin heLal oLsun çok güzel konuştu haklarını aradı adam !

ALın işte Son Gs maçı 90.dakika da Gs nın attığı goL bal gibi ofsayt ! Şimdi bunun üstüne daha ne deniLebiLirki ? 1 gün önce Beşiktaş ın nizami goLü veriLmiyor son dakika da .. Bir gün sonra Galatasaray'ın son dakikada imdadına yetişiyor hakemler ! Şimdi bana kimse demesinki bunLar hatadan ibaret . Hiçte biLe direk kasıtLı bir şekiLde yapıLıyor . Fenerbahçe ve Galatasaray Bu sene zirvede oLacak karar bu . Bunu 5 yaşındakı çocuk biLe anlar yani artık . Kimse kimseyi kandırmasın Lig başLamadan şampiyon beLli oLuyor 10-15 hafta iyi giden takımı da hemen aşağıya aLıyolar . Artık FutboL'un F sinden konuşmak istemiyorum batakLık kabardı çünkü bu kadar da oLmaz. Sen GaziantepLi oyuncuLarın 90 dakikaLık emeğine saygı göstermiyosun yazık ya o futboLculara niye maçın sonucuna göre kararLar veriLiyor anLamıyorum ! Bıraksın şu hakemler federasyon futboLun yakasını bi karışmasınlar adam gibi top oynansın Lig de ! Gs de yenilsin fener de nedir bu koruma takım Kayırma !
    Çok güzel söylemişsin.Bir gs,bir fb şampiyon yapılıyor.Trabzon 4.büyük yapıldı 25 sene şampiyon yapılmayarak sırada Beşiktaş'ı 3.büyük yapmak var.Ama beceremeyecekler!

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Çok güzel söylemişsin.Bir gs,bir fb şampiyon yapılıyor.Trabzon 4.büyük yapıldı 25 sene şampiyon yapılmayarak sırada Beşiktaş'ı 3.büyük yapmak var.Ama beceremeyecekler!

Ugrasmalarina gerek yok,zaten öyle degilmisiniz ?

Gerek kupalar,gerek basarilar,gerek taraftar cogunlugu,Galatasaray ve Fenerbahceyi Besiktastan önde tutuyor.

Ha bu arada ugrasiliyor,yapilmaya calisiliyor gibi kelimeleri kullanmazsan sevinirim,ortada alin teri var,biz sampiyonluklari mahkemede kazanmadik

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Gerek kupalar,gerek basarilar,gerek taraftar cogunlugu,Galatasaray ve Fenerbahceyi Besiktastan önde tutuyor.

Ha bu arada ugrasiliyor,yapilmaya calisiliyor gibi kelimeleri kullanmazsan sevinirim,ortada alin teri var,biz sampiyonluklari mahkemede kazanmadik
    Hahahaha,şimdi gülüyorum.Yöneticiler müdahale etmezse,diğer laflarımı o zaman söyleyeceğim cimbomlu kardeşim..

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Hahahaha,şimdi gülüyorum.Yöneticiler müdahale etmezse,diğer laflarımı o zaman söyleyeceğim cimbomlu kardeşim..

Gercekleri söylemek ne zamandan beri kural disi ?

Yok öyleyse ona göre yorum yapalim,bol keseden sallayalim ...

Ayrica alinti yaptigim kisinin yorumlarina cevap yok,biz aksini iddaa edince var.

Benden de bir hahahaha be Besiktasli kardesim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Ohoo o zaman biz kendimizi neden kasıyoruzki anasını satayım.2 büyük varmış zaten bu ligte.Bunları zorlayacak 3. bir piyona ne gerek var o zaman demi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    ÖnceLikLe Trabzon 4.büyük yapıLmadı İstanbuL saLtanatına son verdi bu üLkede gerçi yeri değiL ama Ben göremediğim için şampiyon oLduğumuz sezonlarda hem rakibi hem de HAKEMLERİ Yenerek şampiyon oLmuşuz . seneye O şampiyon kadronun en iyi oyuncuları 3 buyuklere satıLmış ama yinede şampıyonLuklar dvm etmıs .Yanı yine bu iğrenç oyunLar dönmüş. AsLında herkese cok basit geLiyor şimdi Bobo - Batuhan o gollerı kaçırmasa Bjk maçı aLsa BeLkıde kimse bu oLayları konuşmayacaktı ? Ama bu yapıLanlar o kada patLak verdiki Bakıyorm bazı arkadaşLar hala kendı takımLarından olaya giriyolar baKın bizim de penaLtımız veriLmedi diye bunLara hıc gerek yok herkezın aKLı var asLında fenerlisi cimbomLusuda oLayın farkındalar ama işte Taraftar gözuyle oLaya bakmalarından doLayı burda tartışmalar çıkıyor . Benim Takımım çatır çatır top oynamadan , sürekLı yanLıs hakem kararlarıyLa bıyerlere gelen yada haksız şekilde şampiyon oLsun yemın edıyorum o şampiyonLuktan keyif aLırsam noLayım . Fenerbahçe kadrosunun güçlü oLmasından çok yönetici yada başkan gücünü daha çok kuLlanıyor bu apaçık ortada . GS de heralde bu sene cok para harcadı diye karşıLığını bu şekilde veriyolar demek ki . Bırakın da Bi Antep Kayseri Konya şampiyon oLsun ? ama türkiyede herşey para puL rekLam oLduğundan dolayı Konya şampiyon oLsa kime ne faydası oLacak zihniyetı yuzunden dha çok son dakıka goLleri yada verılmeyen bariz goLleri izLiyecez

Mesaj Yetkileri