Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Bu üLkede futboL bitti artık ! Bu kirLiLiğin içinde bu pisLiklerin içinde FutboLu zevkLe izLemek oLanaksız artık. Şimdi bu oLaylar niye patLak verdi ? Beşiktaş'a karşı yapıLanlar yüzündün dimi ? Ama biz kaç senedir söyLüyoruz şampiyonLar önceden beLli oLuyor adamLar istedikleri takımı yukarı aLıp istedikLeriyle uğraşıyoLar. Trabzonspor'a emin oLun bundan daha çok hata adında pisLikler yapıLdı ama hiçbirşey oLmadı çünkü sesini çıkaracak birileri mevcut değiL ne yazık ki .. Ama Bir Sinan Engin heLal oLsun çok güzel konuştu haklarını aradı adam !

ALın işte Son Gs maçı 90.dakika da Gs nın attığı goL bal gibi ofsayt ! Şimdi bunun üstüne daha ne deniLebiLirki ? 1 gün önce Beşiktaş ın nizami goLü veriLmiyor son dakika da .. Bir gün sonra Galatasaray'ın son dakikada imdadına yetişiyor hakemler ! Şimdi bana kimse demesinki bunLar hatadan ibaret . Hiçte biLe direk kasıtLı bir şekiLde yapıLıyor . Fenerbahçe ve Galatasaray Bu sene zirvede oLacak karar bu . Bunu 5 yaşındakı çocuk biLe anlar yani artık . Kimse kimseyi kandırmasın Lig başLamadan şampiyon beLli oLuyor 10-15 hafta iyi giden takımı da hemen aşağıya aLıyolar . Artık FutboL'un F sinden konuşmak istemiyorum batakLık kabardı çünkü bu kadar da oLmaz. Sen GaziantepLi oyuncuLarın 90 dakikaLık emeğine saygı göstermiyosun yazık ya o futboLculara niye maçın sonucuna göre kararLar veriLiyor anLamıyorum ! Bıraksın şu hakemler federasyon futboLun yakasını bi karışmasınlar adam gibi top oynansın Lig de ! Gs de yenilsin fener de nedir bu koruma takım Kayırma !
Çok güzel söylemişsin.Bir gs,bir fb şampiyon yapılıyor.Trabzon 4.büyük yapıldı 25 sene şampiyon yapılmayarak sırada Beşiktaş'ı 3.büyük yapmak var.Ama beceremeyecekler!