Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 174 sonuç

Konu: Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR
    İnsanları rencide ve laf sokmaya devam etmekten vaçgeçmediğin sürece, bizde kurallarımız ne diyorsa onu yapacağız
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ben şahsım için belirtmiyorum bunu ama karşı taraf rencide oluyor,söylediğin imalı sözlerden dolayı. Bu 1değil 2değil 3değil , çok daha fazla oldu. Bu huyundan vazgeç demiyorum ama daha ılıman orta düzey, deprem yaratmıyacak cevaplar vermek daha iyi olur diye düşünüyorum.
    ya maksimum sayıya ulaşamamışım ya da kural uygulama da delinme var demekki.(bu konuyu bi ara gündeme getirmiştim diye hatırlamaktayım )

neyse, bi üstteki mesajımda belirttim düşüncemi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Beşiktaşı haklı bulsamda ''Biz bu lig için fazla şerefliyiz''lafını diğer 17 takıma yapılan saygısızılık olarak görüyorum

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    yazıyı yazan bjkli olunca kalan 2 klübü haliylen tahmin etmiyoruz direkt biliyoruz, bunun için ne müneccim olmaya ne de yumuşak döşeklerde yatmaya gerek var lakin soruş maksadım farklı idi.

3-4 sene öncesinin rize maçının hesabını veremeyen sinan engin yeniden göreve getirilmesi ile çıktığı ilk maçta kendisine tribünlerden resmen pankartlarla gider yapılıyor, maçın sonunda da sinan engin gidere giderle yanıt verince herşeye karşı olan tribünler geri vitese karşı olmuyor ve 180 derece yayıp sinan engin tarafında oluyorlar şimdi gelinen nokta da ise bu lige şeref katsayılarının yüksek olduğu rivayet ediliyor. (kim belirliyorsa bu şerefi de katsayıyı da )

bu da yetmiyor 2 büyük yaratılıyor iddaaları(masalları) başlamış.

benim lügatım yetmez masal kahramanlarına, ben ortaladım son vuruşu da üstad yapsın.
    "ne diyeyim bjk herşey gönlünce olsun" (heycana gerek yok , 1şarkıdan alıntıdır)

: )
    oturdugunuz yerden sallamak çok kolay nasılsa

sinan engin olayını bu postundan dolayı bilmediğin o kadar açıkki oyle detaylarıyla yazmama gerek yok, çunku yine değişmeyecektir bir şey
    sen kafanda zaten bazı şeyleri gayet olağan şekilde kurmuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Konuştu

Söz sırası Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yöneten olay hakem İsmet Arzuman'da.

Maraton’a açıkladı
    Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi karşılaşmanın hakemi İsmet Arzuman kendisine yöneltilen eleştirilere dün gece Lig TV’de yayınlanan Maraton’da yanıt verdi. Olay hakem şunları söyledi: “Maçtan önce yapılan açıklamaların bir önyargı olduğunu düşünüyorum. Nereden bakarsanız bakın derbi maçı yönetecek 10 tane hakem vardır. Ben daha önce de derbi yönettim ancak ilk kez bir Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında görev yaptım. Hata yaptığımız pozisyonlar mutlaka vardır. Beni üzen nokta bu olayların buralara gelmesi...”

‘7-8 kez düdük çaldım’
    “Benim 2 kızım var. Eve gidince bana ‘Baba penaltıyı vermedin’ diyebiliyorlar. Biz maç bittiğinde oyunculardan da bir tepki almadık. Bir oyun oynanıyor ve bu oyunda da kararlar veriliyor. Mutlaka hata oluyor. Hata olmaması mümkün değil. Ancak Beşiktaş’ın golünden önce verdiğim faul kararının arkasındayım. Havaya çıkan topçuyu elinizle, kolunuzla bozarsanız bu fauldür. Beşiktaşlı oyuncu zamanlama hatası yaptığı için kendisine avantaj sağlamak için elini kullanıyor. Pozisyondan sonra en az 7-8 kez düdük çaldım...”

‘Görevimin başındayım’
    “Deivid’in Serdar’a yaptığı harekete bu açıdan bakınca sarı kart gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla Deivid’i ikinci sarıdan atmam gerekirdi. Ama benim açımla kameranın açısı farklı. Semih’in Ali Tandoğan’a yaptığı pozisyonu ise görmedim ancak görsem de kart göstermezdim. Her tutma sarı kart değildir. Bana böyle bir durumda kart göstermek çok lüks geliyor. Lugano’nun gözlük işaretini görmedim. Bana mı yaptı, yardımcıya mı, onu bile bilmiyorum. Hakemlik yaşı 45’te bitiyor. Benim yaşım 44, bir yıl daha görev yapmayı düşünüyorum”

‘Arzuman’a yakışmadı’
    MHK Başkanı Hilmi Ok İsmet Arzuman’ın derbideki yönetimini beğenmediğini söyledi. Ok, futbolun hatalar oyunu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Derbi maçlar tecrübe ister, biz de İsmet Arzuman’ı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için uygun gördük. Maç esnasında Deivid’in ikinci sarı karttan atılması gerekiyordu. Arzuman bu pozisyonu görmediğini, televizyonda izlediğinde hata yaptığını söyledi. İsmet Arzuman’a yakışmadı. Ayrıca son anda Beşiktaş’a verilen faulde, Arzuman’ın tecrübesindeki bir hakemin düdüğü yüksek sesle çalması gerekiyordu. Beşiktaş takımı koşarken el işareti yapması lazımdı. Herkes hata yapar, yeter ki hata artniyetli olmasın” dedi.

kaynak:Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hey Allahım
    anlaşılan gece üstün açık kalmış senin.

masalınızı bölmek istemiyorum ama meraktandır sorayım dedim.
    2 klüp ?
    Gel ört üstümü...

Ben o zaman hangi 2 kulübün olduğunu söylerim,çok merak ettiysen...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bu işler böyledir birinci dereceden hatalı pozisyonu kabul etmez ikinci dereceden hatalı olduğu pozisyonu kabul ederek kendini bi nebze aklamaya çalışıyor.
    Bobo'nun pozisyonuna faul çaldım çünkü fauldu diyen bir hakemin aklından şüphe ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hiç bişeyi görmemiş.Lugano haklı galiba...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Akşam Ne kadar yayın varsa bağLanmış Arzuman verdiği KararLarın arkasında Bende Dogru KararLar verdiğini düşünüyorum Deividi atmamak dışında.Bazı KartLarıda es geçmş oLabiLir.Ama Direk Sonuca müdaheLesi oLduğunuda Düşünmüyorum.FauLde Kaç defa Düdük ÇaLıyor.Ordan GoL oLacağını Kestirmesi Çok güç zaten.Demirören İstedi Diye HakemLiği bırakmayacagınıda beLirtti Akşam verkaç programında MuhtemeLen geLecek sezon görevi bırakır ama bu Y.Demirören istedi diye oLacağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu üLkede futboL bitti artık ! Bu kirLiLiğin içinde bu pisLiklerin içinde FutboLu zevkLe izLemek oLanaksız artık. Şimdi bu oLaylar niye patLak verdi ? Beşiktaş'a karşı yapıLanlar yüzündün dimi ? Ama biz kaç senedir söyLüyoruz şampiyonLar önceden beLli oLuyor adamLar istedikleri takımı yukarı aLıp istedikLeriyle uğraşıyoLar. Trabzonspor'a emin oLun bundan daha çok hata adında pisLikler yapıLdı ama hiçbirşey oLmadı çünkü sesini çıkaracak birileri mevcut değiL ne yazık ki .. Ama Bir Sinan Engin heLal oLsun çok güzel konuştu haklarını aradı adam !

ALın işte Son Gs maçı 90.dakika da Gs nın attığı goL bal gibi ofsayt ! Şimdi bunun üstüne daha ne deniLebiLirki ? 1 gün önce Beşiktaş ın nizami goLü veriLmiyor son dakika da .. Bir gün sonra Galatasaray'ın son dakikada imdadına yetişiyor hakemler ! Şimdi bana kimse demesinki bunLar hatadan ibaret . Hiçte biLe direk kasıtLı bir şekiLde yapıLıyor . Fenerbahçe ve Galatasaray Bu sene zirvede oLacak karar bu . Bunu 5 yaşındakı çocuk biLe anlar yani artık . Kimse kimseyi kandırmasın Lig başLamadan şampiyon beLli oLuyor 10-15 hafta iyi giden takımı da hemen aşağıya aLıyolar . Artık FutboL'un F sinden konuşmak istemiyorum batakLık kabardı çünkü bu kadar da oLmaz. Sen GaziantepLi oyuncuLarın 90 dakikaLık emeğine saygı göstermiyosun yazık ya o futboLculara niye maçın sonucuna göre kararLar veriLiyor anLamıyorum ! Bıraksın şu hakemler federasyon futboLun yakasını bi karışmasınlar adam gibi top oynansın Lig de ! Gs de yenilsin fener de nedir bu koruma takım Kayırma !

Ayrıca Beşiktaş umarım verdiği kararın arkasında durur artık birseylerın yapıLması gerek masaya yumruklar vuruLsun artık ! HaLuk uLusoy istifa diyenler Ligden çekiLicez diye feryad eden FenerBahçe lig şampiyonu oLunca nedense ortaLık duruLdu ! Çıkarıcaksın bütün maçların analizlerini güya adı hata oLarak lanse ediLen kararLarı , sonuca etki eden hakem hataLarını çıkarıcıksın ortaya bakaLım bu insanLar daha konuşabiLcekmi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Bu üLkede futboL bitti artık ! Bu kirLiLiğin içinde bu pisLiklerin içinde FutboLu zevkLe izLemek oLanaksız artık. Şimdi bu oLaylar niye patLak verdi ? Beşiktaş'a karşı yapıLanlar yüzündün dimi ? Ama biz kaç senedir söyLüyoruz şampiyonLar önceden beLli oLuyor adamLar istedikleri takımı yukarı aLıp istedikLeriyle uğraşıyoLar. Trabzonspor'a emin oLun bundan daha çok hata adında pisLikler yapıLdı ama hiçbirşey oLmadı çünkü sesini çıkaracak birileri mevcut değiL ne yazık ki .. Ama Bir Sinan Engin heLal oLsun çok güzel konuştu haklarını aradı adam !

ALın işte Son Gs maçı 90.dakika da Gs nın attığı goL bal gibi ofsayt ! Şimdi bunun üstüne daha ne deniLebiLirki ? 1 gün önce Beşiktaş ın nizami goLü veriLmiyor son dakika da .. Bir gün sonra Galatasaray'ın son dakikada imdadına yetişiyor hakemler ! Şimdi bana kimse demesinki bunLar hatadan ibaret . Hiçte biLe direk kasıtLı bir şekiLde yapıLıyor . Fenerbahçe ve Galatasaray Bu sene zirvede oLacak karar bu . Bunu 5 yaşındakı çocuk biLe anlar yani artık . Kimse kimseyi kandırmasın Lig başLamadan şampiyon beLli oLuyor 10-15 hafta iyi giden takımı da hemen aşağıya aLıyolar . Artık FutboL'un F sinden konuşmak istemiyorum batakLık kabardı çünkü bu kadar da oLmaz. Sen GaziantepLi oyuncuLarın 90 dakikaLık emeğine saygı göstermiyosun yazık ya o futboLculara niye maçın sonucuna göre kararLar veriLiyor anLamıyorum ! Bıraksın şu hakemler federasyon futboLun yakasını bi karışmasınlar adam gibi top oynansın Lig de ! Gs de yenilsin fener de nedir bu koruma takım Kayırma !
    Çok güzel söylemişsin.Bir gs,bir fb şampiyon yapılıyor.Trabzon 4.büyük yapıldı 25 sene şampiyon yapılmayarak sırada Beşiktaş'ı 3.büyük yapmak var.Ama beceremeyecekler!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Takımı çekmek PAF LarLa oynamak çözüm değiLdir.Eğer beşiktaş böyLe bişey yapıp bütün ibreLeri tersine çevirir ise yarın bir gün bunu bütün takımLar,anadoLu takımLarı da yapmaya başLayacak.Hep iğneyi başkasına batırıyoruz.AnadoLu kLüpLerine neLer neLer yapıLıyor.Beşiktaş yönetimi kendisine ve iLeride Türk futboLuna darbe vuracak bu karardan geri dönmeLi.Ha haksızLar demiyorum.HakLıLar yapıLanLara bir son veriLmeLi ve artık çok iLeri gidiLdi bu gerçek ama bunun çözümü başka yoLLarLa yapıLmaLı.Gerekir ise Federasyona bakanLık eL atmaLı ve BakanLık tarafından yönetiLmeLi gibi kesin kaLıcı çözümLer üretiLmeLi.Beşiktaş ın şu anda verdiği karar kesin çözüm üretecek bir karar oLmadığı gibi Hiç kimsenin Beşiktaş taraftarından bu takımı mahrum etmeye hakkı yoktur ve etmemeLidir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bazı arkadaşlar aslında banlanmış bir arkadaş şike falan demiş sen çok kurtlar vadisi izliyorsun heralde Yusuf.

BJK haklı , bunu değiştiremeyiz ama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar size bir şey söylüyeceğim.
    Bobo'nun faul yaptığı pozisyonda(bence faul değil)gol olmasaydı orda düdük duyulup maç bitseydi bunları konuşurmuyduk?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

yazıyı yazan bjkli olunca kalan 2 klübü haliylen tahmin etmiyoruz direkt biliyoruz, bunun için ne müneccim olmaya ne de yumuşak döşeklerde yatmaya gerek var lakin soruş maksadım farklı idi.

3-4 sene öncesinin rize maçının hesabını veremeyen sinan engin yeniden göreve getirilmesi ile çıktığı ilk maçta kendisine tribünlerden resmen pankartlarla gider yapılıyor, maçın sonunda da sinan engin gidere giderle yanıt verince herşeye karşı olan tribünler geri vitese karşı olmuyor ve 180 derece yayıp sinan engin tarafında oluyorlar şimdi gelinen nokta da ise bu lige şeref katsayılarının yüksek olduğu rivayet ediliyor. (kim belirliyorsa bu şerefi de katsayıyı da )

bu da yetmiyor 2 büyük yaratılıyor iddaaları(masalları) başlamış.

benim lügatım yetmez masal kahramanlarına, ben ortaladım son vuruşu da üstad yapsın.
    "ne diyeyim bjk herşey gönlünce olsun" (heycana gerek yok , 1şarkıdan alıntıdır)

: )
    .

.
    Birleştirilen Mesaj:

böyle yazdığım mesaja cvp yazarak olayı kıllandırıp tüylendirmenin de alemi yok o zaman..

neyse yap(ılsın).
    İnönü stadında kaç BJK maçı izledin?Ya da kapalı tribünde kaç tane tanıdığın insan varda gider yapıyorsun olayları bilmeden anlamadım valla..
    Merak etme çArşı geri vitese de karşı!Ama bizden iyi sizin bilmeniz lazım geri vitesleri..Şöyle Özhan gitsin,böyle kötü bilmem ne,bir Lincoln,iki tane dandik galibiyetle bayağı yumuşadınız bakıyorum!
    Arzuman'da hiç birşey görmemiş valla nasıl bir hakem anlamadım yani.Göremiyorsan hakemlik yapmayacaksın abi..

Not:Yanlış yere yazdığım mesajı yöneticilerin uyarısı üzerine daha doğru bir yere yeniden yazıyorum yani ikinci defa bu mesajı okumak zorunda kalanlardan olabilir, onlardan özür dilerim.

(Şimdi yazacaklarımdan bazı arkadaşlar rahatsız olabilir ama bu laflar aynı zamanda kendimedir de yani başkalarını değil kendimi de eleştiren bir yazıdır.)

Uzun süredir bu lig maçları başlıklarına bir şey yazmamıştım ama yetti be bu anlamsız, saçma sapan tartışmalar. Ya yemişim Adnan Polat'ınızı da Aziz Yıldırım'ınızı da Yıldırm Demirören'inizi de be! Ne kıymetli adamlarmış ya bunlar! Bunları savunmak için bir yerlerimizi yırtıyoruz. Bir çekip de gitmediler de rahatlayamadık ya! Adamlar bulmuşlar gül gibi koltukları, bedava reklam kaynağını bizle dalga geçer gibi üç maymunu oynuyorlar. Ne bunların ne de bunları savunmak için kendinden geçersene bir şeyler söyleyip bir şeyler yazanların bir diğerinden ve birbirilerinden farkı yok.

Canı sakılan hakeme laf atar, keyfi yerindeyse "biz hakemler hakkında konuşmayı sevmiyoruz" der, biraz canı yanınca bu cümleye bir "ama..." ekler başlar hakemleri kaymaya.

Baktılar şampiyonluk veya kupa mı gitti ligden çekiliriz tehditleri yağdırırlar. Yok 'Ulusoy' yok 'Keçeci' yok bilmem hangi hakem istifa derler. Sonra da dönüp onlarla işbirliği yaparlar.

Taraftar da oturup futbolumuza zarar vermekten başka hiçbir işlev görmeyen bu kişileri oturur savunur. Şimdi yazsan basında haklarında çıkan haberleri veyahut haklarında açılan davaları, TCK'ya muhalefetten başın derde girer o yüzden yazmaya gerek yok (yine de örnek: Nihat Özdemir'in son operasyonda gözaltına alınması) ama birçoğu mafya ve türevi kirli işlere bulaşmış kişiler. Taraftarların oturup da bu kişileri camialarından uzaklaştırmaya çalışmaları gerekirken tam tersine eli yüzü düzgün adamlara yapmadıklarını bırakmazlar. (Örnek:Özhan Canaydın'ın fair-playe yaptığı katkılardan sonra bizzat taraftarlarından gördüğü tavır, adamın bir hain ilan edilmediği kaldı.)

Bir de üç büyüklerin taraftar olarak yaptığımız bir mazlum edebiyatı var, yok hakkımız yeniyormuş da falan filan. Ne hak yenmesi be, diğer 15 takımın hakları bizim lehimize yenirken ve bu çark on yıllardır böyle işlerken hiçbir şey yok, ama birazcık bizim aleyhimize bir şeyler oldu mu başlıyoruz ağlamaya. Adama gülerler be! En az 10 yıldır şu ligi takip ederim 3 büyük takımından birinin aldığı en kötü sıranın 6.lıktan aşağı olduğunu hatırlamam ki ne kadar kötü sezonlar geçirdiler. (Ha bir dip not hepsi de sırayla bu dereceyi aldılar, bakın ne kadar da hakperest bir hareket değil mi hak hukuk adalet diyoruz ya hani)

Bir not da Beşiktaşlı arkadaşlara diyorlar ya en çok bizim hakkımız yendi diye. Evet haklılar, ben de o inançtayım ki üç büyükler arasında en çok hakkı yenen daha doğrusu diğerlerine göre daha az kollanan takım Beşiktaş'tır. Ama BJK'li yöneticiler birer erdem abidesi olduğundan falan değil o sahadışı olayları yapacak kadar "derin" bağlantılarının olmamasından. Yoksa onlar da Fenerbahçeli veyahut Galatasaraylı yöneticiler kadar güçlü olsalardı onlar da onlar kadar çatır çatır hak yer, haksızlık yaparlardı. Yoksa onlar da güçleri oranında gayet de güzel kollanmışlardır. Ayrıca niye kullanmasınlar ki onlar da diğer takımların yöneticileriyle aynı toprağın numunesi değil mi (Rahmi Koç Bjk'li ve bir adalet timsali ama Ali Koç Fb'li ve bir hakszılık abidesi değil mi zaten) yoksa haşa Allah bir takımın taraftarını ve yöneticisini diğerininkinden şerefli ve haysiyetli kıldı da haberimiz mi yok?(Hakikaten de benim yöneticim ve taraftarım her şart altında iyidir diğerlerinin ki tü, kakadır diyen bazı güzide arkadaşlarımız var ya şu üç takımın taraftarı için de bu sorum onlaradır.) Olay çok basittir arkadaşlar böylesi bir hak, hukuk değerlendirmesine girişilecekse ürettikleri hakka veya haksızlığa değil ürettiklerinin güçleri, paraları ve nüfuzlarıyla orantısına bakılır yoksa birtakım yanlış tespitler de bulunursunuz ancak.

Son söz olarak biliyorum bayağı ağır bir ileti oldu. Ama dediğim gibi bu sözleri kendimi tenzih ederk başkalarına atfen yazmadım ben de bu laflarımın muhatabıyım. Bu bataklığı birileri kurutacaksa eğer o kişiler de yine biz taraftarlar olacağız. Bunun bilincine varmamız ve buna göre hareket etmemiz gerekiyor.

Kavgasız, gürültüsüz nice günlere!

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Çok güzel söylemişsin.Bir gs,bir fb şampiyon yapılıyor.Trabzon 4.büyük yapıldı 25 sene şampiyon yapılmayarak sırada Beşiktaş'ı 3.büyük yapmak var.Ama beceremeyecekler!

Ugrasmalarina gerek yok,zaten öyle degilmisiniz ?

Gerek kupalar,gerek basarilar,gerek taraftar cogunlugu,Galatasaray ve Fenerbahceyi Besiktastan önde tutuyor.

Ha bu arada ugrasiliyor,yapilmaya calisiliyor gibi kelimeleri kullanmazsan sevinirim,ortada alin teri var,biz sampiyonluklari mahkemede kazanmadik

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ugrasmalarina gerek yok,zaten öyle degilmisiniz ?

Gerek kupalar,gerek basarilar,gerek taraftar cogunlugu,Galatasaray ve Fenerbahceyi Besiktastan önde tutuyor.

Ha bu arada ugrasiliyor,yapilmaya calisiliyor gibi kelimeleri kullanmazsan sevinirim,ortada alin teri var,biz sampiyonluklari mahkemede kazanmadik
    Hahahaha,şimdi gülüyorum.Yöneticiler müdahale etmezse,diğer laflarımı o zaman söyleyeceğim cimbomlu kardeşim..

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Hahahaha,şimdi gülüyorum.Yöneticiler müdahale etmezse,diğer laflarımı o zaman söyleyeceğim cimbomlu kardeşim..

Gercekleri söylemek ne zamandan beri kural disi ?

Yok öyleyse ona göre yorum yapalim,bol keseden sallayalim ...

Ayrica alinti yaptigim kisinin yorumlarina cevap yok,biz aksini iddaa edince var.

Benden de bir hahahaha be Besiktasli kardesim

emrecep

özellikle yoneticiler hakkında soyledigin kelamlarda sonuna kadar haklısın
    keza anadoluya karşı yapılanlarda da haklısın
    yalnız bırakında biraz sesimiz çıksın,inceldiği yerden kopsun artık
    elden başka bir şey gelmiyor

Nesil
    2006

Default Sayılmayan Fenerbahçe Golü

Fenerbahçe'nin Golüde Sayılmadı:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QS2-kWKuNpQ[/YOUTUBE]

Kurallara göre Kaleci Ofsayt oyuncusundan önde duruyorsa ofsayt sayılmaz. Bizimde golümüz verilmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle bir kural mı var. :s

Nesil
    2006

Kuralları detaylı incelendiğinde;

Kaleci ile savunma oyuncusu arasinda kalirsan ofsayt‚ yani kalecinin kale cizgisine en yakin kisi oldugunu varsayarsak sondan birinci rakip oyuncudan kale cizgisine yakin olursan ofsayt fakat bu durumda kaleci kale cizgisinin en yakin ismi degil‚ ofsayt yok.

Ayrıca Avrupada böyle çok gol oluyor. Zamanında Kezman'ın PSV'de attığı böyle bir gol vardı.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kuralları detaylı incelendiğinde;

Kaleci ile savunma oyuncusu arasinda kalirsan ofsayt‚ yani kalecinin kale cizgisine en yakin kisi oldugunu varsayarsak sondan birinci rakip oyuncudan kale cizgisine yakin olursan ofsayt fakat bu durumda kaleci kale cizgisinin en yakin ismi degil‚ ofsayt yok.

Ayrıca Avrupada böyle çok gol oluyor. Zamanında Kezman'ın PSV'de attığı böyle bir gol vardı.
    Böyle bir kural var mı yoksa sen ''Kaleci ile savunma oyuncusu arasında kalırsan ofsayt'' bu cümleden mi çıkarttın bunu..Ben hiç böyle bir şey duymadım..
    Benim bildiğim kadarıyla kaleci kalesini terk edip rakip forvet onun arkasında olursa rakibin önünde en azından bir savunma adamı olmak zorunda..Zaten burda Devid kabak gibi en arkada duruyor yani..
    Hem bu maçta fb'nin golü verilmeyecek yer yerinden oynardı..Kimse bir şey demediğine göre böyle bir şey olmadığına inanıyorum,zaten mantığım kabul etmiyor böyle bir golü..

Nesil
    2006

Ben böyle goller gördüm... Benim bildiğim bu kadar. Zaten bu maçta artık olan olmuş konuşmaya gerek yok... Ama bana göre bu poz. lokum gibi gol.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Ben böyle goller gördüm... Benim bildiğim bu kadar. Zaten bu maçta artık olan olmuş konuşmaya gerek yok... Ama bana göre bu poz. lokum gibi gol.
    Bu pozisyonun bana göresi,sana göresi olmaz.Bu pozisyon takdir değil kural.Buz gibi ofsayt.Buna gol dersen bir daha futbol konuşma...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Default Sinan Engin: "Fikrimiz değişebilir"

F.Bahçe maçı sonrasında, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde toplanan Beşiktaş Yönetim Kurulu, hakem hatalarına büyük tepki gösterirken, tarihi kararlar almıştı

Sivas maçında sahaya PAF takımıyla çıkma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, taraftarından maça gelmemesini isterken, Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Beşiktaş Delegesi Affan Keçeci ile derbinin hakemi İsmet Arzuman'ı da istifaya davet etmişti. Siyah-beyazlılar, Başkan Yıldırım Demirören'in ağzından yapılan resmi açıklamaların ardından, camianın ve Futbol Federasyonu'nun tepkilerini beklemeye başladı.

Engin: Fikrimiz değişebilir

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Liverpool maçı sonrasında Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geleceklerini ve durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. Teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını da belirten Engin, “Derbi sonrası başkanımızın yaptığı açıklamalarla ilgili gelecek tepkileri bekliyoruz” dedi. Engin, Sivas maçına PAF takımıyla çıkma kararıyla ilgili olarak ise “Bu konuyu başkanımızla yeniden konuşacağız. Tamamen PAF takımıyla olmasa da Sivas karşısında PAF ağırlıklı bir kadro ile mücadele edebiliriz “ değerlendirmesinde bulundu.

Keçeci istifayı düşünmüyor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in istifaya çağırdığı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Keçeci, “Görevimi en adil bir şekilde yürütmeye çalışıyorum. Bir insanın haksız yere istifasını istemek o insanı yüceltir. Ben Beşiktaş formasını üstümden çıkartıp işimi yapıyorsam bu işimizi ne kadar adil yaptığımızı gösterir” dedi. Affan Keçeci, siyah-beyazlıların Sivas maçına PAF ağırlıklı bir kadro ile çıkma düşünceleriyle ilgili olarak ise “Prosedüre uygun. Futbolcuların profesyonel lisansı olması halinde sorun yok” açıklamasını yaptı.

05.11.2007
    Kaynak : Türkiye

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu pozisyonun bana göresi,sana göresi olmaz.Bu pozisyon takdir değil kural.Buz gibi ofsayt.Buna gol dersen bir daha futbol konuşma...
    Maratonda dün, Erman Hoca bir pozisyona faul değil dedi, Hiilmi Ok kesin faul dedi. Eeee bunun kuralı nerede? Zaten hakemler kurallara göre karar veriyorlar. Kendilerine göre değil. Hakemlerin verdiği kararlar o zaman kesinlikle doğrudur senin açından.

Son cümleni yöneticilere havale ettim zaten...

aman aman neler duyuyoruz böyle
    boşa kasmışınız kendinizi...
    yanlız mesaj başlıgı pek bi şık olmuş "Fenerbahçe'nin Golüde Sayılmadı"
    o "de" ne oluyor,yani illa malzeme çıkartacaksınız

Nesil
    2006

Önce öyle sonra şöyle... Kesin bir karar verin. Sıkıldım yaaa çıkaca mı? Çıkmayacak mı? Ona göre bahis oynayacağım.

Nesil
    2006

Evet golünüz goldü... O yüzden dedim.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri