Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 357 sonuç

Konu: Liverpool - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi AGrubu 4.Hafta

Besiktas Inönüdeki futbolu oynarsa neden olmasin...

Ama karsi tarafta maca cok iyi hazirlaniyordur,gerek taraftarlar gerek futbolcular.Besiktas taraftan baskisindan etkilenmeden,kafasi rahat maca cikarsa ve o günde sansi yaninda olursa en azindan 1 puan alir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    3-1 veya 4-1 biterse çok sevineceksin sanırım..

Umarım şöyle Liverpool kazanır,böyle fark yapar diyenlere;mücadelemizle,iyi oyunumuzla kazanarak,ilk maçtaki gibi yediririz laflarını..
    Dogruları söyledim..Sevinmemtabikide..Hiç sevmedigim sey avrupa maçlarında fanatizmlik yapmak...Feyyaz Gs-Helsinborg konusuna bak bana hak verirsin..Onlardabeni deli etti...Diger yorumlarıma bak Besiktas ilk yarı iyi direnirse puan alır tıpkı Marsilya gibi..Gerci o gün marsilyada resmen bal vardı...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dogruları söyledim..Sevinmemtabikide..Hiç sevmedigim sey avrupa maçlarında fanatizmlik yapmak...Feyyaz Gs-Helsinborg konusuna bak bana hak verirsin..Onlardabeni deli etti...Diger yorumlarıma bak Besiktas ilk yarı iyi direnirse puan alır tıpkı Marsilya gibi..Gerci o gün marsilyada resmen bal vardı...
    Doğru senin suçun yok,kendine göre doğruları söylemişsin..
    Sağol desteğin için

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Feyyaz Eski mesajlarıma bak...Sana dedigim alana bak...Tabiki Türk takımlarını destekliyoruzBesıktasın en az Uefaya gelmesini istiyorum...Fenerbahce zaten cıkar...Böylece daha cok puan toplarız bu sene..Liverpool forumlarına göz attım onlarda stresli...
    Marsilya gibi sans yanımızda olursa..Puanla ayrılırız...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

tek forvetle zor ! kazanmak istiyorsak destek lazım forvete

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Liverpool kazanır gibi görünüyor fakat bir beraberlik ile sonuçlanırsa bu maç süper olur. Hatta 2. tur için hayaller kurmaya başlayabiliriz Herşey güzel futbola, akıllı futbola bağlı. Gerekeni yapalım yeter.
    (/s)

Nesil
    2006

En kötü bir puan almak zorundayız. Yenildiğimiz taktirde Avrupa'ya veda etme olsaılığımız yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Benitez: "Aynı hataları yapmayacağız"
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın Beşiktaş ile karşılaşacak İngiltere'nin FC Liverpool takımının teknik direktörü Rafael Benitez, Beşiktaş karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Benitez, savunma oyuncusu Jamie Carragher ile birlikte Anfield Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, yarınki maçın favorisinin kendileri olduğunu ifade ederek, ''Evimizde oynuyoruz, yenmemiz lazım ve kendimize de güvenimiz tam. Favori biziz. 1-0 da olsa kazanmak istiyoruz'' dedi.

-''BEŞİKTAŞ TARAFTARI MÜKEMMELDİ''-

Beşiktaş taraftarının İstanbul'daki maçta takımını mükemmel bir şekilde desteklediğini kaydeden İspanyol teknik adam, ''Bizim taraftarlarımız da Anfield Stadı'nda mükemmeldir. Yarın bizim taraftarlarımız da takımlarını en iyi şekilde destekleyecektir'' diye konuştu. İstanbul'daki maçta ilk golde yaptıkları hatanın yenilgiyi getirdiğini anlatan Benitez, yarınki maçta aynı hataları tekrarlamayacaklarını kaydetti.

-''BEŞİKTAŞ'IN ÇOK İYİ OYUNCULARI VAR''-

Benitez, Beşiktaş'ın çok iyi oyuncuları olduğunu ve bu şekilde devam etmeleri halinde Avrupa'nın önemli takımları arasında yer alacaklarını söyledi. ''Beşiktaş'tan hangi oyuncuları takımınızda görmek istersiniz?'' sorusuna ise Benitez, ''Yarın hepsini'' diye esprili yanıt verdi.

-TORRES'İN OYNAMA ŞANSI VAR-

İngiliz ekibinde sakatlığı nedeniyle İstanbul'daki maçta forma giyemeyen İspanyol forvet oyuncusu Fernando Torres'in yarınki karşılaşmada forma giyme ihtimalinin bulunduğu bildirildi.

Benitez, Torres'in bugünkü antrenmana katıldığını belirterek, ''Antrenman yaptı ama durumuna yarın karar vereceğiz. Eğer doktorlar ve oyuncu (Tamam) derse yarın oynayabilir'' dedi.

-CARRAGHER: ''İLK MAÇTAKİ HATALARI YAPMAYACAĞIZ''-

FC Liverpool'un savunma oyuncusu Jamie Carragher ise İstanbul'daki ilk maça kazanmak için gittiklerini, ancak yaptıkları hatalar sonucunda yenildiklerini kaydederek, ''Beşiktaş'ın çok iyi forvetleri var. Yaptığımız hataları iyi değerlendirdiler. Yarın ilk maçtaki hataları tekrarlamayarak kazanmak arzusundayız'' dedi.

Beşiktaş'a büyük saygısı bulunduğunu anlatan İngiliz futbolcu, ''İstanbul'da iyi oynadılar, güzel bir atmosfer vardı ve bizi yendiler. Yarın da biz rövanşı almak istiyoruz'' diye konuştu.

05.11.2007

Kaynak : AA

Çok iddialı gördüm sizi canım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum fakat Liverpool kazancak gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beşiktaş yenilir gibi geliyor umarım yanılırım

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Liverpool'un bu galibiyete çok ihtiyacı var. Galibiyet gelmezse Benitez gidici gibi. Herşey Liverpool'u gösteriyor ama kalbim Beşiktaş ile...

Muhtemel 11'ler!
    Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında yarın deplasmanda İngiltere'nin FC Liverpool takımıyla karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar, İstanbul'da 2-1 yendiği rakibi karşısında Liverpool'da da puan veya puanlar almayı hedefliyor. 45 bin 552 kişilik Anfield Road Stadı'nda TSİ 21.45'te oynanacak karşılaşmayı Alman hakem Markus Merk yönetecek. Merk'in
    yardımcılıklarını ise Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak.

Grupta Beşiktaş 3 puanla 3. sırada yer alırken, galibiyeti bulunmayan FC Liverpool ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

Bu arada (A) Grubu'nun diğer maçında ise FC Porto ile Olympique Marsilya, Portekiz'de karşı karşıya gelecek.

-MUHTEMEL 11'LER-

Beşiktaş ve FC Liverpool'un yarınki maçtaki muhtemel 11'leri şöyle:

FC Liverpool:
    Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Kewell, Mascherano, Gerrard, Benayoun, Voronin (Torres), Kuyt.

Beşiktaş: Hakan, Ali Tandoğan, Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Delgado, Cisse, Koray, Serdar Özkan, Higuain, Bobo.

-GRUPTAKİ PUAN DURUMU-

Beşiktaş'ın bulunduğu (A) Grubu'nda oynanan 3 maçın ardından puan durumu şöyle:

Takım O G B M A Y P
    --------------------------------------
    O.Marsilya 3 2 1 - 4 1 7
    FC Porto 3 1 2 - 3 2 5
    Beşiktaş 3 1 - 2 2 4 3
    FC Liverpool 3 - 1 2 2 4 1

-MERK, TÜRK TAKIMLARININ 9 MAÇINI YÖNETTİ-

Maçı yönetecek Alman hakem Markus Merk, daha önce 3'ü milli takım düzeyinde olmak üzere 9 kez Türk takımlarının maçlarında görev yaptı.

Merk'in görev yaptığı 9 karşılaşmada Türk takımları 1 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı.

Alman hakem 26 Kasım 2003'te de Beşiktaş'ın, İtalya'nın Lazio takımıyla deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçı yönetmişti.

05.11.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Zor olucak.

Ama İstanbul'daki maç gibi oynarsak neden olmasın?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İlk 11 güzel.Fener maçından sadece Higuain-Burak değişikliği var.Bence olumlu bir değişim.Bir de sakatlanan Gökhan yok.Koray'ın yerine Tello veya S.Kurtuluş yetiştirilemez mi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Oh be Higuain oynuyor

Neden olmasın diye düşünmeden edemiyor insan.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Benim düşüncem şudur Liverpool'u izliyorum İngiltere'de çok kötü futbol oynuyorlar bu maç zor neredeyse imkansız ama neden olmasın fakat Liverpool değil de Anfield Road yener Beşiktaş'ıoranın atmosferine dayanmak zor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu merk beni çok tedirgin ediyor.Bizim Türk takımLarına bir soğuk bakıyor adam sanki.Neyse.Kazanırız İngiLtere bizi tanır.OLmayacak diye bişey yok.LiverpooL u yeneriz grupta iddaa Lı konuma geçeriz.Benitez de nereye isterse oraya gitsin ondan sonra
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zamanında Stamford Bridge'i bugün EsEs'i uçuran süperstarımızla uçurmuştuk, bugün de ben Delgado ve Bobo'dan bunları bekliyorum. Rakibin kim olduğunu takmaz, psikolojik olarak iyi hazırlanırsak kesin kazanırız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

İyi konsantre olur maçın ilk 45 dk gol yemezsek liverpool panik içinde olacaktır ve buda bizim işimize yarar , böyle kazanabiliriz. Ama maçın başında gol yersek ve liverpool işi garantiye almaya çalışırsa fark olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maç hangi gün ? İlk mesajda Çarşamba yazıyor ve 6 Kasım'da yazıyor ama bugün 6 Kasım zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bu maç hangi gün ? İlk mesajda Çarşamba yazıyor ve 6 Kasım'da yazıyor ama bugün 6 Kasım zaten.
    6 Kasım Salı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç bugün...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

çok hızlı başlayacak l'pool bence ilk golü bulduktan sonra biraz tempoyu azaltırlar bjk beraberlik alsa iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Liverpool kazanabilir ama her koşulda 1 puan alacağımızı düşünüyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya niye kazanmayalım ?

İlk maçı gördük.Bu maçı da alabiliriz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnşallah alırız ama zor olduğuda ortada

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

BEŞİKTAŞ:

Hakan
    Serdar Kurtuluş
    İ.Toraman
    Diatta
    İ.Üzülmez
    Koray
    Cisse
    Serdar Özkan
    Mehmet Sedef
    Delgado
    Bobo

Lig Tv' ye Tunç Elibol Liverpool'dan bağlandı...Ertuğrul Hocamız Açıklamış!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haydi Kartalım Uçur bizi bu gecede..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by anilton View Post
    BEŞİKTAŞ:

Hakan
    Serdar Kurtuluş
    İ.Toraman
    Diatta
    İ.Üzülmez
    Koray
    Cisse
    Serdar Özkan
    Mehmet Sedef
    Delgado
    Bobo

Lig Tv' ye Tunç Elibol Liverpool'dan bağlandı...Ertuğrul Hocamız Açıklamış!!!
    M.Sedef mi yazıyor orda?Ertuğrul Hoca kumar oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Higuain kesinlikle olmalıydı.Açılmaya başladı çünkü.Mehmet Sedef ne kadar doğru bilemiyorum.Marsilya yaptı biz niye yapmayalım.İnanıyoruz sana kartalım.Uçur bizi.

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri