1 ile 30 arası toplam 357 sonuç

Konu: Liverpool - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi AGrubu 4.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Default ''Adamlar Acımıyorlar''

'Adamlar acımıyorlar'
    Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, 8-0'lık Liverpool yenilgisinin ardından sert konuştu.
    7 Kasım 2007 00:46
    "Elimizdeki malzeme bu" diyen ve revizyon sinayli veren Engin'in "Devam edersek" şeklindeki yorumu ise ilgi çekti! Engin, Liverpool'un acımadan gol için geldiğini de söyledi.

"Eğer bir maçta bir takım 12 atak yapar ve bunlardan 8'i abuk subuk şekilde gol olursa, sonuçta böyle bir sonuç ortaya çıkar. Topu uzaklaştırmak istiyorsun vuruyor gol oluyor, çarpıyor gol oluyor. Liverpol takımı güçlü olabilir, bizi yenebilir ama bu sonucu beklemiyorduk, bu bizi çok üzdü."

"Mücadele etmek lazım, koşmak lazım. Fizik gücün fazla olması lazım. Ben derbi ertlensin derken bunları demek istedim. Maalesef Türk futbolcularının durumu bu. Üst üste maç oynama sorunları oluyor. Bak görüyorsun acımıyorlar bile. Maç devam etse daha da gol atmak istiyorlar. Ama bunların hiçbiri mazeret değil, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorsan bunun hesabını yapman lazım."

"Ertuğrul hocamız devam edecek. Böyle bir talip olmadı. Ama hocamız her şeye açık. Sonuçta malzeme buydu, bu malzeme bugün kötü oynadı ve kötü mücadele etti. Biz herkesten daha çok üzgünüz. Futbolcular bizden de daha üzgün."

"Eğer devam edersek, bu takıma daha iyi transferler yapıp, daha üst düzey ve savaşçı oyuncularla devam etmeliyiz. Yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Sivas maçımız var. Avrupa ayrı bir durum. Ama biz Türkiye'de iyi takımız, daha güçlüyüz ve iddialıyız, şampiyonluk adayıyız. Tüm derbileri oynadık ve lider Galatasaray'dan 4 puan gerideyiz. Ama Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Türkiye'de hedeflerimize ulaşacağız."

Ajansspor

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post

Ama Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Türkiye'de hedeflerimize ulaşacağız."

Ajansspor
    Çok rahatız,kuş gibi uçuyorum şu an

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş takımında bu sene profesyonellikten nasibini almamış yönetimle profesyonelliğin p'sini bilmeyen Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam ekibi birleşince tencere yuvarlandı kapağını buldu.

Yönetim sırf transfer için adam alıp satıyor. Beşiktaşlı değilim ancak beni bile rahatsız ediyor. Bu kadar oyuncu transferi olur mu? O kadar saçma transferi varki saysam bitmez. Bu her klüp için geçerlidir ancak Beşiktaş'ın eti butu nedir ki boyunu aşan açıklamalar yapıyor. Şu adam düdüğünü assın şurdaki istifa etsin. Olmazsa biz paf takımla çıkacağız diyor. Beşiktaş bu lig için çok şerefli deniyor. Eğer paf takımla çıkmazsa şerefini göreceğiz. Sinirle söylenmiş bir açıklama olarak üstü örtülüp bu konu kapatılacak ancak profesyonel olmak demek bu zamanlarda kendini kontrol etmektir. Tabi dediğini uygularsa belki Türkiye liglerinin gelecekte ki kaderini olumlu yönde etkiler bizde tebrik ederiz.

Sinan Engin futboldan çok anladığını sanıyor. Ancak futboldan anlamak çıkıp malzeme bu kadar demekle olmuyor. Takım başına geldiğine bu malzeme olduğunu biliyordun. Ertuğrul Sağlam'da isterse Kayseri'ye Şampiyonlar ligini aldırsın. Bu adam büyük takımların yükünü kaldıramaz. Beşiktaş'ı vermişler bunların eline. Yenildikleri anda futbolcuların kapasitesi bu biz ne yapalım diyorlar. Bir teknik adam oyuncusu için fiyatı ucuz napalım aldık der mi? Diatta yerine kimseyi koymasan daha işe yarar. En azından gol yerken durduğu yer yaptıklarıyla komik duruma düşmezsin. Alma Diatta'yı,Higuen'i oynat alt yapıdan birilerini en azından Türk oyuncular oynasın ekmek yesin.

Üzerimizden atamadığımız bir alışkanlık var. Fenerbahçe bu sene gruplarda iyi ya seneye kupayı alacaz. Kesin bizimdir diye ortalığı ayağa kaldırır. Sıfır çeker döner. Galatasaray bir kere Uefa'yı aldı ya o sene Uefa'ya katılamazsak bile kupayı biize verecekler zannederiz. Alt yapıdan Okanlar,Emreler,Tugaylar çıktı diye her alt yapıdan yetişen oyuncu takıma alınmaz. Bir genç oyuncu hasbelkader birşeyler yapıyor. Bu gelecek vadediyor hurra sür Kadıköy'de Uğur'u, Ferhat'ı Fenerbahçe'nin önüne 4 taneni ye. Sür Liverpool önüne 8 tane çıtır çıtır.

Hele Sinan Engin demez mi? Bir Türkiye ligi için iyi bir takımız. Bizim halısaha takımımla girsek bu lige üstüne bu kadar para alsak, antreman yapsak emin ol ilk 5'e oynarız. Beşiktaşlı değilim bu kadar sinirlendim. Allah size sabır versin.

Mesaj Yetkileri