Maç hakkında kritik yapmanın anLamı yok.Beşiktaşın durumu hakkında bir kritik yapacak oLursak.Artık pembe gözLükLeri çıkarmanın zamanı geLdi.Bu işLerin bu kadro,teknik heyet ve yönetim ve futboLcusu iLe oLmayacağı net ve net ortaya çıktı.Sezon başında büyük umutLarLa geLen oyuncuLar ve teknik direktör Beşiktaş için tam bir facia oLduğu ortaya çıktı.Sinan Engin için ise eğer işini yaparsa Beşiktaş a yararLı oLur ama takıma karışacak oLur futboLun içine girerse Beşiktaş a zarar verir demiştim.Adam zarar vermeyi bırak tamamen mahvetti Beşiktaş ı.ErtuğruL sağLam için söyLenecek bişey yok asLında.Bizden birisi oLduğunu için zamanında bu formayı taşıdığından doLayı ıLımLı ve sıcak bakmıştık kendisine.Kayseri de oynattığı pozitif futboL u burada da oynatıcam diyerek herkese ''hadi bakaLım inşaLLah'' dedirtti ama ortada hiç birşey yok.Eğer Lucescu Sinan engin oyunLarına geLmeyip şu takımın başına getiriLseydi şu anda Ligde Lider,ŞL de de en azından gruptan Avrupa kupaLarına devam etmeyi garantiLemiş bir Beşiktaş oLacağına parmağımı basarım.Herkesin eLeştirdiği ama hiç bir zaman bu kLübü ve taraftarı utandıracak birşey yapmamıştı en azından.ŞampiyonLuk görmüştük ve Avrupada Çeyrek finaL kapıLarına dayanmıştık.Adam işi biLiyor.Şimdi düştüğümüz durumLar ortada.Bundan sonra yapacak tek şey var.Herkes görevini bu işi yapacak insanLara bırakmaLı.Ama yapacak insanLara bunLar gibi yapacak kişiLer geLEceksede varsınLar bırakmasınLar senaryoLar anyı oLacaksa.Demirören bundan sonra nasıL Beşiktaş camiyasının suratına bakaca biLmem.Her savunma yaptığında sen Rüştü ve YozgatLı,Nobre yi ezeLi rakibine darbe oLsun diye aLmışsın arkadaş bu adamLar senin sisteminde ve mentaLitende zaten yer etmiyor göz boyama rakibine hava atmak için yapıLmış transferLerden bu kadar oLur.YöneticiLerde gitmeLi.Navarro ve LegrotagLie gibi adamLarı aLamayıp aLın size Diatta diyenLerde ceketLerini aLmaLıLar.En önemLisi herşeyi boşverinde bu 8-0 nasıL açıkLayacaksınız deniLdiğinde zaten bunun açıkLaması yok deyip ceketLeri aLma zamanı geLdi artık.
Türk uLusu ve Bu taraftarı madara edenLer.HaLa burda kaLmaya devam ettiği sürece kendimi biLdiğim 20 yıLdır destekLediğim bu takım adına artık hiç birşey yazmama,söyLememe ve takip etmeme kararı aLıyorum.Bu takım benim onLar için ayırdığım zamanı haketmiyorLar.Kimseye haketmediği değeri vermemek gerek.Yoksa böyLe cıvıyorLar.Ne anLamı kaLdı 10 gün önce İnönünün çimLerine gömdüğümüz LiverpooL bizi AnfieLd Road ın heryerine gömdü.OLmuyor,oLmuyor,oLmuyor.Bu taraftarı haketmiyorsunuz.Beşiktaş sevgisi herşeyden üstündür evet ama hakedersen üstündür.Biz zor zamanLarında bu takıma destek verdik.Arka çıktı ama bunun geri çevirisi bu ise bende bu şekiLde çeviriyorum o zaman.
YazıkLar oLsun.