-
Çağdaş'ı, bu kafayla Beşiktaş 10 sene şampiyon olamaz dediği için şutlayan kulüp iyice düşünmelidir. Tarih, Beşiktaş'ı Fenerbahçe maçından sonraki açıklamaları için cezalandırmıştır. Bence yönetimin istifa etmek için güzel bir bahanesi olabilirdi bu maç. Dilerim istifa ederler. Sinan Engin gibi bir kişinin Beşiktaş gibi büyük bir kulübün bünyesinde olması, hayret ve dehşet vericidir.
Şimdi size Beşiktaş camiasının kafa yapısı hakkında bir örnek vermek istiyorum. Duyunca güleyim mi ağlayayım mı diye düşündüm. Dünkü maçtan sonra hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve Star'da maç sonu yorumları izledim. Şimdi ismi aklımda olmayan bir spor yazarı şöyle diyordu : "Ya İsrail'li bir adama 3 gol attırılır mı?" Bu sözün üzerine başka bir cümle kurmaya gerek yok. Beşiktaşlı yöneticiler ve spor yazarları bu oyuna bakış açılarını değiştirmelidir. İbrahim Üzülmez'in maçtan sonra, Fenerbahçe maçından sonraki olaylardan dolayı motive olamadıklarını söylemesi yönetimin net bir mağlubiyetidir. Bir zamanlar Fenerbahçe yönetiminin yaptığı hataları şimdi Beşiktaş yapıyor ama inşallah böyle gitmez.
Ricardinho'nun oyuna sonradan alınması cinayete teşebbüstür.
Mesaj Yetkileri