Julio Cesar xxx, Zanetti xx, Rivas xx, Samuel xx, Maxwell xx, Stankoviç xx, Dacourt x (Dk. 70 Jimenez x), Cambiasso xx, Solari x (Dk. 58 Figo xx), İbrahimoviç xx, David x (Dk. 72 Crespo x)

Rivas, Jimenez i hayatında ilk kez gördü herkes...

Maicon
Chivu
Cordoba
Adriano
Materazzi
Cruz
Vieria
Burdisso

Evet gerçektende yedek takım değilmiş... Doğru kanıtıyla bir örnek verdim yine hatalı bnm çekin istediğniz yere ben ispatıyla doğrusuyla mesajımı yazarım...

Fenerbahçe'nin hiç bir maçını gölgelemek ya da 2.plana atmak gibi bir amacım yok CSKA nın 4oyuncusu var 2si yoktu mesala Fenerbahçe maçında ama eksiklerinde söyleyince yada gözümüze çarpanları provakatör olarak nitelendirilmeyelim...

Son olarak konuya cevap atılsa bile son mesajımdır daha fazla dağılmasın zaten dağılacağı kadar dağıldı Fenerbahçe gruptaki tüm maçlarını eze eze çok güzel oynayarak kazanmış veya berabere kalmıştır... Bu gece ki zaferinden ötürü tekrar Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi 2.tura çıkacaklarına eminim...

Maçın ardından konuşulması yazılması gereken şeylerden başka şeyler yazanlardan biriyim kendi payıma düşen kısım için kusura bakmayım amacım kavga yada başka bişey olsa alıntı yapcam mesajlar çoktu tekrar tebrikler Fenerbahçe...