Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 324 sonuç

Konu: TSL 12.Hafta | Beşiktaş - Sivaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bünyamin gezer Kolay kart cıkaran bir hakem bakalım...Bilgi için sagolun..Bünyamin için cok zor maç bekliyor..Ben yorumumu yaptım..Artık bekleyelim..

Besıktaslı Futbolcular zaten stresli maçta Eger çok sinirli,Hırslı ve agresif olurlarsa iki tarafada Çok kart cıkabilir..Özellikle Ballili ye...Kırmızı bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hakemleri de yeneriz.Fark da gelebilir.%99 bizim bu maç.Sivasspor alır diyenler de kem küm eder maçtan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya berabere ya Sivas.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Arkadaslar öyle yorumlar yapiyorsunuz ki sanki Bjk en iyi futbolu oynuyor da hakemler önüne geciyor,yani hakemler yüzünden mi Cl tarihinin en farkli maglubiyetini alan takim oldunuz ? Biraz özelestiri !
    Elma ile armudu topluyon Baran...

Ligde 3-4maçtır büyük hatalar yapılyor Beşiktaş alehine auta giden toplar korner felan... Hakemler nedense istemiyerek olduğuna inanıyorum yanlış karar veriyor.. CL maçı ile TSL farklı orda hakemler maça atandımı maçtan önce çıkıp show yapamıyosun....

Yahu hakemler hata yapiyor,yapmiyor degil,ama benim demek istedigim hep hakemleri konusmayin,yav elinize ne gececek ? Ha konusmussunuz ha konusmamissiniz,ayni sey.Futbolunuzu konusun.Son maclarda ben Bjknin hic iyi oynamadigini düsünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

İstiosanız CoLLina'yı Getırın Hakem HataLarı Olmasa BıLe Bjk'de Yıne Deişen Bı Sey Olmaz

Bjk Su Anki GorunumuyLe Liqde Ilk 4'e Gırmeye Oynar Anca

Her Sonuca Acık Bi Maç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

C.tesi gününden dersler çıkarılsaydı belki malum facia olmayacaktı Hakemler beşiktaşa yanlış kararlar veriyor kabulde bunu arkasına sığınarak ne kadar geçinebilirsiniz ki nitekim en fazla 4 gün sürdüğünü gördük

Rüzgardan düşen oyuncularımıza penaltı verilmiyor tabi 4.ğe oynar görünürüz.. Fenerbahçe maçında kötümü oynadı Beşiktaş ??

Hakem hatalarından yakınılsada daha herşey bitmedi ligin 11.haftası v 4puan gerideyiz derbilerimizin hepsi deplasmanda idi bitti uzun daha lig ne olur bilinmez şimdiden konuşmak yanlış...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    İstiosanız CoLLina'yı Getırın Hakem HataLarı Olmasa BıLe Bjk'de Yıne Deişen Bı Sey Olmaz

Her Sonuca Acık Bi Maç
    Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray lige başlamadan ilk 3teler çok saçma düşünüyorsun bence

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sivas kazanır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post

Her Sonuca Acık Bi Maç
    Kimin ilk 4e oynayacağı belli.Hakem hataları olmasa biz lider siz 4.üdünüz şu an.Gs sanki çok top oynuyor.Son 4 maça bakın..Denizli'de son dakka bedevadan penaltı.Antep'te ofsayttan gol.Büyük maçlara bakalım.Bjk maçını tekrar tartışmaya gerek yok.Bordoux maçında mağlubitet.Sion yenilgisi.Nerde o kadar övdüğüniz Lincoln, Kalli en çok eleştirilen kişilerden birisi oldu çıktı.Nonda dediniz tüm golleri penaltı.Geçen hafta bi kafayla attı o kadar.Tabi Galatsaray çok iyi top oynuyor canım.Kendnizi avutun!Zaten senin doğru düzgün yorum yaptğın nerde görüldü ki!

Tencere dibin kara seninki benden kara hesabı

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray lige başlamadan ilk 3teler çok saçma düşünüyorsun bence

Liqe BasLamadan Ilk 3 teLer 3 BuyukLer Die HafızaLara Kazındığı İçin Çoğu Sene Ole Olduğu İçin Lıqın Sonunda N Olur Orası BeLLi Olmaz Şu An
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kimin ilk 4e oynayacağı belli.Hakem hataları olmasa biz lider siz 4.üdünüz şu an.Gs sanki çok top oynuyor.Son 4 maça bakın..Denizli'de son dakka bedevadan penaltı.Antep'te ofsayttan gol.Büyük maçlara bakalım.Bjk maçını tekrar tartışmaya gerek yok.Bordoux maçında mağlubitet.Sion yenilgisi.Nerde o kadar övdüğüniz Lincoln, Kalli en çok eleştirilen kişilerden birisi oldu çıktı.Nonda dediniz tüm golleri penaltı.Geçen hafta bi kafayla attı o kadar.Tabi Galatsaray çok iyi top oynuyor canım.Kendnizi avutun!Zaten senin doğru düzgün yorum yaptğın nerde görüldü ki!

Hakem HataLarı Buqun Sıze Yarın Bıze Buna Kımse Bi Şey Diemez.
    Gs En Azından Sezon Başından Beri Kotu Oynamıor Son 3 Mactır
    Sion Mion Dıosun Ama Eledikmi Eledik LiverpooL'dan 8 Yedikmi Yemedik
    LincoLn SakatLıktan Cıkamıo Ztn Adı Yeter Onun
    Nonda Atıomu Atıo PenaLtı Kazanmakta Atmakta Bi Marifettir

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bu maç berabere bitecek bence..Yada Bu sefer Hakemler Besıktasa kazanmasında yardım edecek...Besiktasda büyük kaos var bazı futbolcularında bileti kesildi....

Dökülen Besıktas savunması Egeer balili Formda olursa hep dökülür...Hakem içinde zor maç Balli penaltı yapılsa bile veremez..Bence Besıktas hakemin ilginç kararı ile maçı kazancak...
    Böyle bir şey olacağına kaybedelim daha iyi..
    @GebzeLi1907
    Bünyamin Gezer'in kaç 90 dakika maçını izledinde bu kadar eminsin iyi maç yöneteceğinden..
    Bünyamin Gezer 28 Ekim 2007 Denizlispor - Galatasaray maçının hakemi..Hani 2-2 biten 90'da ki penaltıyla,hatırlatayım dedim..

Nesil
    2005
    Yer

Keşke Tanıdığım Olsada Bi Kaç Tane Hakem Dier TakımLarada PenaLtı Verdırtsem Amma Olay Oldu

MıLLet İşi Gucu Bıraktı Bzm PenaLtıLarı Konusuo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray Ve Fenerbahceli Arkadaslar biraz saki olalım..Daha kıskırtıcı mesaj yazmassak iyi olur..Besıktaslı bir kac Arkadas sizde abartmayın mesajlarınıza dikkat edin....Hakem Hakem bıktım artık ya bırakın sunları.....Her konunun içine hakemi sokuyorsunuz...Hakem Hakem diye diye rezil olduk avrupaya bırakın artık sunları..........

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Galatasaray Ve Fenerbahceli Arkadaslar biraz saki olalım..Daha kıskırtıcı mesaj yazmassak iyi olur..Besıktaslı bir kac Arkadas sizde abartmayın mesajlarınıza dikkat edin....Hakem Hakem bıktım artık ya bırakın sunları.....Her konunun içine hakemi sokuyorsunuz...Hakem Hakem diye diye rezil olduk avrupaya bırakın artık sunları..........
    Aç konuyu en baştan bak bakalım ilk kim hakem demiş,yani söyleyecek bir sözüm yok başka artık..
    Rezil olduysak biz olduk,siz maçınızı kazanın akşam,olmayın...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    @GebzeLi1907
    Bünyamin Gezer'in kaç 90 dakika maçını izledinde bu kadar eminsin iyi maç yöneteceğinden..
    Bünyamin Gezer 28 Ekim 2007 Denizlispor - Galatasaray maçının hakemi..Hani 2-2 biten 90'da ki penaltıyla,hatırlatayım dedim..

2-2 değiL 2-1 o maçta iyi bir yönetim göstermişti bence PenaLtı pozisyonu hariç DenizLi'nin PenaLtısını verdi doğru oLarak ama Gs PenaLtısnda HataLıydı. Bu sene 2 maçta 90 dakika izLedim Bana güven verdi hakem bazı HataLı kararLarı oLsada.Onada güvenme bunada güvenme Sonucta bu hakemler yönetiyor ligi güvenmek zorundayız bir bakımdan.HakemLerden çok FutboLcuLarın Performansı ÖnemLi HakemLeri konuşturmayacak Bir performans göstermeLiLer.Tıpkı Dün akşam Fenerbahçe'nin Psv maçında yaptıgı gbi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aç konuyu en baştan bak bakalım ilk kim hakem demiş,yani söyleyecek bir sözüm yok başka artık..
    Rezil olduysak biz olduk,siz maçınızı kazanın akşam,olmayın...
    Feyyaz Ben hakem dedim ama..Millet olayları nerelere cekmiş.Bünyamin gezer Çok kartda gösterir dedim..Yani normal analizdeyaptım..Ama miller yok beles 3 puan aldınız falan olayları nerelere cekmiş...
    Siz rezil oldugunuz kadar bizde olduk bunun içinde çok üzüldük..Avrupada Türkler diye lafedilecek anladın..Ayrıca Galatasarayın kazanması veya kaybetmesi Türkiyeyi ilgilendiriyor sadece bizi degil...Neyse Feyyaz Uzamasın şimdi maça gidiyorum...İyi günler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Beşitaş son günlerde kaynıyor.Sivas bu maçtan puan çıkartır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

@GebzeLi1907
    Sivas kesin 1 penaltı kazanır o zaman.

12 kişiyle mücadele edicek gene rakip bakalım neler olucak maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

Hiç yoktan her maç sonu hakem hatası hakem hatası diye konuşmuyoruz biz !!!

Beşiktaş gollerini kaçırmayıp atarsa hakem maken engel olamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hiç yoktan her maç sonu hakem hatası hakem hatası diye konuşmuyoruz biz !!!

Beşiktaş gollerini kaçırmayıp atarsa hakem maken engel olamaz.
    Gol atsak bile sayılmıyor ki!!!

Ankaraspor, Fenerbahçe maçları bu sözümün kanıtları.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post

Bobo Fenerbahçe maçında kaçırdıklarını atsa o faul konuşulmazdı.Bu maçtada atın bol gol rahatça kazanın engel tanımadan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post

Faul düdüğü çalındığı anda dursaydı futbolcular bahanede olmazdı ..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Beşiktaş'a karşı hakem hataLarı oLmuş olabilr bizde oLmadı demiyoruz.(Fenerbahce macı hariç bence)Her takım zaman zaman Hakem hataLarına maruz kaLabiLiyor.Geçen Sene Fenerbahce'nin durumu ortada
    Beşiktaş'da esas sorun hakem hataLarıyla herşeyin kapatıLıyor oLması;FutbolcuLarın Kötü performansLarını,RuhuszLkLarını,Yönetimin TutarsızLıkLarını yaptığı yanLışLıkLarı,ErtuğruL SağLam'ın kötü tercihLerini ikinci pLana atıyor hakem hataLarı.Bu yanLış bence hakemLer düzeLir merak etmeyin,Esas Sorunlar başka yerde Beşiktaş için

Ve Sivas Maçını aLamazLarsa tam bir kaos dönemi başlar ErtuğruL SağLam Bırakır yada bıraktırılır büyük ihtimaLLe.Bu senede Çöpe gider..Gelecek seneler bile tehLikeye girer bu yönetim kaLdığı sürece..

Hakem hataLarından çok bunları konuşmaLı Beşiktaş.Her takımın canı yanıyor dönem dönem hakemlerden ötürü..

Aygün sende bi diyon atın hakemlermi engel oluyor sonra diyon Bobo atsaydı.. Fenerbahçe maçında faul mü değilmi çok tartışılır güme gitti pozisyon Lugano bile adam kovalıyor... Geçen sene Fenerbahçe'ye yapaılna maruz kalan hatalar bu sene bize yapılıyor bence...

Ayrıca Galatasaray alehine büyük bir hata yapılmadı her maç lehine hatta kararlar veriyolar tabi konuşmaz Galatasaray'lılar hakemi...

Olan olmuş olmayada devam edicek işin en gerçeği bu sene Beşiktaş alehine yanlış kararlar Galatasaray lehine kararlar şu ana kadar damga vurdu...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar araya girme ihtiyacı hissettim.

Beşiktaş - Sivasspor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bu maç berabere

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maç bizim artık çıkış maçımız olur,olmalı,olmasını diliyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Sivasspor'dan üç puan bekliyorum. Fenerbahçe yenilgisinin üstüne bir Liverpool hezimeti yaşayan, teknik drektörleri istifa edip tekrar gelen, yönetimin sup-pus olurken ben Beşiktaş'tan puanı bırakın gol bile beklemiyorum. Sivasspor bu maçı kazanıp önemli bir avantaj elde edecektir.

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri