1 ile 30 arası toplam 324 sonuç

Konu: TSL 12.Hafta | Beşiktaş - Sivaspor

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gs'nin Gsi yerine altı yazmak farklı şey, benim dediğim çok farklı şey.

Hala aradaki farkı anlayamamışsın, maç sonu bu alınganlık çok doğal aslında.
    Camiaya yada kulübe hakaret mi ettim? kendi laflarını yemeğe devam eden bir yönetim var, tabi ki bu takılmaları yapacağım.Maçı kaybedersek istifa ederiz diyen yönetim bugün bırakmıyoruz diye açıklama yaptı farkında mısın bilmiyorum..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Camiaya yada kulübe hakaret mi ettim?
    Bi nevi dalga geçtin sen de.

Ama şunu söyleyeyim eğer aynı şeyi ben yapsaydım tüm üyeler tepki verirdi ve kesinlikle uyarı cezası yerdim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Bi nevi dalga geçtin sen de.

Ama şunu söyleyeyim eğer aynı şeyi ben yapsaydım tüm üyeler tepki verirdi ve kesinlikle uyarı cezası yerdim.
    dalga geçmek?
    sen öyle anladıysan özür dilerim ama ben o şekilde anlamadım.bunu bolca muhabbet edilen bir newsten aldım, orada kimse alınmamıştı..

Fıratcan, formayı değil reklamı değiştirmişler sadece..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gs'nin Gsi yerine altı yazmak farklı şey, benim dediğim çok farklı şey.

Hala aradaki farkı anlayamamışsın, maç sonu bu alınganlık çok doğal aslında.
    Camiaya yada kulübe hakaret mi ettim? kendi laflarını yemeğe devam eden bir yönetim var, tabi ki bu takılmaları yapacağım.Maçı kaybedersek istifa ederiz diyen yönetim bugün bırakmıyoruz diye açıklama yaptı farkında mısın bilmiyorum..
    Abi iyi diyosunda bu 104 senelik Beşiktaş Formasına saygısızlıktır hemen sağ üst köşesinde AY YILDIZ olan bir formaya böyle bir şekilde saygısızlık yapamassın...

Başkan konusunda haklısın zaten burda 1kişi bile yönetimi savunmuyor ama yönetimin hatalarını Beşiktaş Formasına bu şekilde (kendince masum) bir şekilde dalga geçemezsin...

Mesaj Yetkileri