-
Beşiktaş yönetimi büyük konuştu FB maçından sonra ama PAF takım ile çıkmadı bugün. Bence bu kadar büyük konuşmamaları lazımdı. Sözlerinin arkasında durmadılar. Şimdi devre arası halledeceğiz sorunları diyorlar, ben inanmıyorum buna da. Sinan Engin ve Demirören'in istifa etmesi lazım. Özellikle Demirören'in, kulübe 3 yılda çok zarara soktu, mali olarak Beşiktaş'ı çökertti. Bugün kulübün 100 milyon doların üstünde borcu varsa, bunun sorumlusu çarçur ettiği paralar yüzünden Demirören'dir.
Yedek bıraktığın Rüştü'ye yıllık 1.5 milyon Euro garanti para vermek hangi akla hizmettir? Higuain ve Diatta gibi iki gereksiz ismi transfer etmek hangi akla hizmet? Peki ya Higuain ve Diatta'yı göndermenin bedeli ne devre arasında, yaklaşık 9-10 milyon dolar. Bunların hepsi yönetim hatası. Yedek yabancı transfer ediyor, onlara bir dünya bonservis bedeli ve maaş ödüyor, sonra göndermek için de bir o kadar para ödüyor, al işte zarar. Bir Carew'den epeyce bir kar edildi ama zararın yanında edilen o kar ne ki?
Beşiktaş emin ellerde değil, iyi yönetenlerin elinde değil.
Mesaj Yetkileri