Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011
301 ile 324 arası toplam 324 sonuç

Konu: TSL 12.Hafta | Beşiktaş - Sivaspor

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    ABOOO Ceza almalısın
    Puf takım diye yazmak ile bu resmi koymak arasında fark yok, orada ince bir espri var yönetime ama onu anlayacak yönetim zaten yok.
    Bjk'ye yapılan bir hakaret göremiyorum, ince bir espri sadece..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

inceden.....

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Puf takım diye yazmak ile bu resmi koymak arasında fark yok, orada ince bir espri var yönetime ama onu anlayacak yönetim zaten yok.
    Bjk'ye yapılan bir hakaret göremiyorum, ince bir espri sadece..
    Ah cengiz abi ah
    Biz zamanında Gs elenir dedik rakip takımı desteklemek yüzünden ceza aldık
    Sonra TC kimlik olayından sonra cezalar 0 landı o başka ...
    Bu forumda GS yerine 6S yazanada ceza veriyorlar , Beşiktaşın kadrosunada Puf demek benzer şeyler olsa gerek
    Bunları Fenerbahçeli olduğum halde söylüyorum Seninde Ceza alman gerekiyor
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Ah cengiz abi ah
    Biz zamanında Gs elenir dedik rakip takımı desteklemek yüzünden ceza aldık
    Sonra TC kimlik olayından sonra cezalar 0 landı o başka ...
    Bu forumda GS yerine 6S yazanada ceza veriyorlar , Beşiktaşın kadrosunada Puf demek benzer şeyler olsa gerek
    Bunları Fenerbahçeli olduğum halde söylüyorum Seninde Ceza alman gerekiyor
    Ceza veren yöneticilere bakarsan ya Gs'li ya da Bjk'li.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gs'nin Gsi yerine altı yazmak farklı şey, benim dediğim çok farklı şey.

Hala aradaki farkı anlayamamışsın, maç sonu bu alınganlık çok doğal aslında.
    Camiaya yada kulübe hakaret mi ettim? kendi laflarını yemeğe devam eden bir yönetim var, tabi ki bu takılmaları yapacağım.Maçı kaybedersek istifa ederiz diyen yönetim bugün bırakmıyoruz diye açıklama yaptı farkında mısın bilmiyorum..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rakip takımın zaaflarından yararlanıp dalga geçmek ne kadar çok hoşunuza gidiyor yahu...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Camiaya yada kulübe hakaret mi ettim?
    Bi nevi dalga geçtin sen de.

Ama şunu söyleyeyim eğer aynı şeyi ben yapsaydım tüm üyeler tepki verirdi ve kesinlikle uyarı cezası yerdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Rakip takımın zaaflarından yararlanıp dalga geçmek ne kadar çok hoşunuza gidiyor yahu...
    Kendi laflarını yemek zaaf mı oluyor?

Gs'nin Gsi yerine altı yazmak farklı şey, benim dediğim çok farklı şey.

Hala aradaki farkı anlayamamışsın, maç sonu bu alınganlık çok doğal aslında.
    Camiaya yada kulübe hakaret mi ettim? kendi laflarını yemeğe devam eden bir yönetim var, tabi ki bu takılmaları yapacağım.Maçı kaybedersek istifa ederiz diyen yönetim bugün bırakmıyoruz diye açıklama yaptı farkında mısın bilmiyorum..
    Abi iyi diyosunda bu 104 senelik Beşiktaş Formasına saygısızlıktır hemen sağ üst köşesinde AY YILDIZ olan bir formaya böyle bir şekilde saygısızlık yapamassın...

Başkan konusunda haklısın zaten burda 1kişi bile yönetimi savunmuyor ama yönetimin hatalarını Beşiktaş Formasına bu şekilde (kendince masum) bir şekilde dalga geçemezsin...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Bi nevi dalga geçtin sen de.

Ama şunu söyleyeyim eğer aynı şeyi ben yapsaydım tüm üyeler tepki verirdi ve kesinlikle uyarı cezası yerdim.
    dalga geçmek?
    sen öyle anladıysan özür dilerim ama ben o şekilde anlamadım.bunu bolca muhabbet edilen bir newsten aldım, orada kimse alınmamıştı..

Fıratcan, formayı değil reklamı değiştirmişler sadece..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Biz o zaman BJK yönetimine ceza verelim.Banlayalım onlarıda taraftarları rahat etsin :P
    Sonucunda onlar dedi PAF ile çıkacağız..
    Beşiktaşlı arkadaşlar saçmalmaya başlamışlar..
    Yakında işi Atatürk'e falanda getirirsiniz siz.
    Altı üstü BJK'nin maça çıktığı kadrosunun paf olacağı söylendi ve pafla çıkılmadı , çıkan kadroda yenilince puf oldu esprisi çokta ince ve kırıcı olmayan , gülüp geçmeniz gereken bir espri..
    Şuna benziyor.
    4-0'lık milan maçından sonra SHEVA ve SERVET arasında bir karikatür yapılmıştı.Ve tüm fenerlilerin çok hoşuna gitmişti..İnce bir espri vardı orda..ama anlayana.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Biz o zaman BJK yönetimine ceza verelim.Banlayalım onlarıda taraftarları rahat etsin :P
    Eren çok saçma konuşuyorsun. Bu olayla dediğin şeyin uzaktan yakından alakası yok.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    gidin o zaman Yıldırım Demirören resmi bulun artık üzerine püfmü yazcaksnız ye yazcaksınız yazın... Beşiktaş Formasına hakaret etmek ayıptır bu forma kutsaldır bu şekilde şeyler ile tiiye alınamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Kendi laflarını yemek zaaf mı oluyor?

Ben zaaf derken kötü gidiş anlamında dedim.Son dört yenilgi.Rize,Fb,Liverpool ve Sivas.Yani bugün Beşiktaş Sivas'ı yenmiş olsaydı bu foto konulmazdı bence...

Beşiktaş yönetimi büyük konuştu FB maçından sonra ama PAF takım ile çıkmadı bugün. Bence bu kadar büyük konuşmamaları lazımdı. Sözlerinin arkasında durmadılar. Şimdi devre arası halledeceğiz sorunları diyorlar, ben inanmıyorum buna da. Sinan Engin ve Demirören'in istifa etmesi lazım. Özellikle Demirören'in, kulübe 3 yılda çok zarara soktu, mali olarak Beşiktaş'ı çökertti. Bugün kulübün 100 milyon doların üstünde borcu varsa, bunun sorumlusu çarçur ettiği paralar yüzünden Demirören'dir.

Yedek bıraktığın Rüştü'ye yıllık 1.5 milyon Euro garanti para vermek hangi akla hizmettir? Higuain ve Diatta gibi iki gereksiz ismi transfer etmek hangi akla hizmet? Peki ya Higuain ve Diatta'yı göndermenin bedeli ne devre arasında, yaklaşık 9-10 milyon dolar. Bunların hepsi yönetim hatası. Yedek yabancı transfer ediyor, onlara bir dünya bonservis bedeli ve maaş ödüyor, sonra göndermek için de bir o kadar para ödüyor, al işte zarar. Bir Carew'den epeyce bir kar edildi ama zararın yanında edilen o kar ne ki?

Beşiktaş emin ellerde değil, iyi yönetenlerin elinde değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben zaaf derken kötü gidiş anlamında dedim.Son dört yenilgi.Rize,Fb,Liverpool ve Sivas.Yani bugün Beşiktaş Sivas'ı yenmiş olsaydı bu foto konulmazdı bence...
    Hım... tamam özür diliyorum ben yanlış anlamışım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Forma tasarımı resimlerinden hiç farklı değil zaten, orası zaten reklam bölümü, oradaki değişilik reklam değişikliği.Bu reklam konusu yıllarca tartışıldı zaten..
    Dalga geçecek kişi daha başka şeyler yapardı üzerinde, mağlubiyetlerle de alakası yok, direk yönetime söylenen bir söz..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar herşeyi bir kenara bırakıp İ.Kaş'a dikkat çekmek istiyorum.Hem havadan hem yerden süper.İnanılmaz bir fizik gücü var.Bu fizik gücüne ters orantılı olarak çok süratli.Mehmet Yıldız'la başa baş mücadele eden ve tek üstünlük kurabilen futbolcumuz Kaş'tı.Fatih hocayı gerçekten tebrik ediyorum milli takıma çağırdığı için...

İ.Kaş için yazdığım her şey Sivasspor'lu Sedat Bayrak içinde geçerlidir...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Beyler aynen sizin gibi düşünüyorum. Cengiz hata yapmış. puf yapmamalıydı. ama özürünü de dilemiş. Eren'in dediği de saçma bana göre. Cengiz hatasını erken farketmiş ya da tepkinizi haklı bulmuş olacak ki değiştirmiş resmini. değiştirmeseydi gereği yapılırdı. uzatmayın coşmayın coşturmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Ceza veren yöneticilere bakarsan ya Gs'li ya da Bjk'li.
    Dogru soluyorsun enes
    zaten dedigim ceza puanini bir gsli yonetici vermisti
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yahu gençler burdan birbirinizi sinirlendirseniz ne olacak, üzseniz veya kırsanız ne olacak? Sanal alem burası, istediğin kadar tartış.

Bir de pufunuza pafınıza başlattırmayın. Adam gibi maç hakkında yorum yapan dışındakileri cezalandıracağım. Herkes kendi tarafından bakıyor olaya.

Eğer bir daha futbol dışı saçma muhabbetler dönerse var ya, o zaman görün siz. Yöneticisinden, üyesine...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş iyi başLadı ama karşısında kendisinden daha iyi pres yapan,daha çok koşan ve önemLisi daha dinLenmiş bir Sivas`a karşı sonunu getiremedi.İLk yarıda işi bitirmesi gerekiyordu.Ben şahsen iLk yarı 1-0 bitince maçın berabere ya da yeniLgi oLacağını düşünmüştüm.Taraftar yaLnış yaptı bence.En azından maç öncesi ve sonrasında protestosunu yapacaktı.Maç içerisinde ki oLumsuz tezahuratLar takımı da etkiLedi.Türkiye de takımının oyununa bu kadar etki eden bir taraftar grubu daha yok.İsterse maç kazandırıyor,isterse kaybettiriyor isterse yönetimi değiştiriyor ve geLecek yönetimi beLirLiyor.Ne oLursa oLsun futboLcuLar taraftar baskısından bu kadar etkiLenmemeLi.

Beşiktaş ın işi bu yıL çok zor.Avrupa da havLu attı.Uefa biLe artık hayaL.Ligde daha şimdi den havLusunu attı.YapıLan yatırımLar,veriLen vaatLer hepsi boş.Bu takımı bu haLe getirenLer topLamasını da biLmeLidir.Zaman birLik beraberLik zamanı.Ama yönetimin ve Sinan engin`in haLa bu başarısızLığa rağmen bu takımın başında oLması hiç bir zaman düzeLme getirmeyeceği gibi daha da kötü günLer getirecektir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Taraftar bence yanlış yaptı.Yaptıklarına değse hadi bir nebze hataları azalırdı ama sonuç olarak yönetim devam edecek.Olan yine bizim takıma oldu.

Hayrettin abinin dediği gibi ilk yarı bir tane daha atmamız lazımdı Sivas'ı böyle yakalamışken.Neyse sağlık olsun.Ama ben daha ligten koptuğumuzu düşünmüyorum.Çünkü Galatasaray'ın kritik maç sayısı bir hayli fazla.En azından Sivas,Trabzon ve Fenerbahçe ile daha oynamadılar.Biz kendi işimize bakıp bir seri yakalarsak üstleri yakalarız diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivasspor'un muhteşem çıkışı devam ediyor tebrikler Sivasspor

Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011

Mesaj Yetkileri