1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Vederson: 'Fener haksızlığa uğruyor'

Hybrid View

Nesil
    2006

Türkiye'de bütün takımların hakkı yeniyor. O yüzden bunların üstünde durmamak gerek. Bizim beş yıldır hakkımız yeniyor. Son beş yılda üç kez şampiyon olduk. Önemli olan hakların yendiğin zamanda kazanabilmek.

Vederson milli takımı hak eden bir performans koyuyor bana göre. Umarım Avrupa 2008 gideriz. Orada da Vederson oynar.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Türkiye'de bütün takımların hakkı yeniyor. O yüzden bunların üstünde durmamak gerek. Bizim beş yıldır hakkımız yeniyor. Son beş yılda üç kez şampiyon olduk. Önemli olan hakların yendiğin zamanda kazanabilmek.

Vederson milli takımı hak eden bir performans koyuyor bana göre. Umarım Avrupa 2008 gideriz. Orada da Vederson oynar.

5 yilin icinde elle atilan golleri hesaplamiyorsun galiba

Abartma istersen,ne 5 yili yahu ? Kendinizi büyük göstermek icin uydurulmus türlü bahaneler bunlar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

5 yilin icinde elle atilan golleri hesaplamiyorsun galiba

Abartma istersen,ne 5 yili yahu ? Kendinizi büyük göstermek icin uydurulmus türlü bahaneler bunlar.
    İyi de bütün kulüplerin hakkı yeniyor dedim başta. Orayıda oku istersen.

Elle atılan golleri unutmadım. Ama diğer takımları 10-15 metreden atılan ofsayt gollerinide unutmadım. Hatalı kararlarla verilmeyen penaltılarıda unutmadım. Bütün kulüplerin hakları yeniyor. Ama biz gene şanslıyız. Haklarımız yense bile şampiyon oluyoruz...

Mesaj Yetkileri