1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Vederson: 'Fener haksızlığa uğruyor'

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Türkiye'de bütün takımların hakkı yeniyor. O yüzden bunların üstünde durmamak gerek. Bizim beş yıldır hakkımız yeniyor. Son beş yılda üç kez şampiyon olduk. Önemli olan hakların yendiğin zamanda kazanabilmek.

Vederson milli takımı hak eden bir performans koyuyor bana göre. Umarım Avrupa 2008 gideriz. Orada da Vederson oynar.
    5 yıldır hakkınız mı yeniyor? 2 yıl önce şampiyon olduğunuzda böyle demiyordunuz ama. Size fazladan verilen, bizden alınan puanların haddi hesabı yoktu. İşinize geleni söylemeyin.
    Ayrıca 2. paragfara da katılmıyorum. Vederson milli takım düzeyinde bir oyuncu değil. Özellikle Inter maçında topu her aldığı yerden şut çekmesi hoşuma gitmemişti. Vederson kendi için oynuyor. Takım için değil.

Quote Originally Posted by sonOsmanLI View Post
    genellikle hakem hatalarının fb ve bjk aleyhine gs lehine olması çok enteresan
    FB aleyhine ne hata oluyor bu yıl Allah rızası için birri açıklasın. BJK aleyhine oluyor, kabul ediyorum. Ama FB lehine hata olmuyor değil. Carlos'un hakeme attığı su, BJK maçı vs... Ayrıca, hakemler bizim lehimize düdük çalmayı bırak, normal düdükler çalsaydı , şimdiye kadar her maç rakibimiz 10 kişi kalırdı. Hep işinize geleni konuşuyorsunuz. Lincoln'e, Barış'a, Arda'ya atılan kasti tekmeleri gözardı ediyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    5 yıldır hakkınız mı yeniyor? 2 yıl önce şampiyon olduğunuzda böyle demiyordunuz ama. Size fazladan verilen, bizden alınan puanların haddi hesabı yoktu. İşinize geleni söylemeyin.
    Ayrıca 2. paragfara da katılmıyorum. Vederson milli takım düzeyinde bir oyuncu değil. Özellikle Inter maçında topu her aldığı yerden şut çekmesi hoşuma gitmemişti. Vederson kendi için oynuyor. Takım için değil.

FB aleyhine ne hata oluyor bu yıl Allah rızası için birri açıklasın. BJK aleyhine oluyor, kabul ediyorum. Ama FB lehine hata olmuyor değil. Carlos'un hakeme attığı su, BJK maçı vs... Ayrıca, hakemler bizim lehimize düdük çalmayı bırak, normal düdükler çalsaydı , şimdiye kadar her maç rakibimiz 10 kişi kalırdı. Hep işinize geleni konuşuyorsunuz. Lincoln'e, Barış'a, Arda'ya atılan kasti tekmeleri gözardı ediyorsunuz.
    İlk paragrafından başlayayım, Fenerbahçe şampiyon olduğunda da bu hakemleri istemiyoruz dedi. Yani işimize geldiği gibi konuşmuyoruz. Hep aynı şeyi söylüyoruz.

İkinci paragrafına gelirsek, bu hakemlerden, bu federasyondan siz de memnun değilsiniz sanırım. Kimse istemiyorsa nasıl seçildi peki bunlar?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post

Biz 15 yıldır Ulusoy İstifa diyoruz. En baştan beri. Kararımız hep aynı. Ama şampiyon oluncada dedik. Olmadığımız zamanda. Biz hep haklardan bahsettik. Bu sezon kim şampiyon olur bilmiyorum ama biz olursak gene o gün diyeceğiz Ulusoy istifa diye. Takımlarımızın hep hakkı yeniyor. Ama hiçbir zaman eşit yenmiyor.

Bu kendine güveni var demektir. Inter maçında boş şut çekseydi zaten istenmeyen adam ilan edilirdi. Kendine güveniyor. Yakında takım oyunun önemini kapsar.

Mesaj Yetkileri