-
Birde şöyle bir şey var.Fenerliler biz hep Ulusoy istifa dedik diyor.Hatta Levent Bıçakçı dönemindede onun bırakması yönünde baskı yaptık diyorlar.Hatta Batuhan abi 15 yıldır istifa etmelerini söylüyoruz dedi.Ama ben nedense hiç hatırlamıyorum 2003-2004 sezonunun 2.yarısında federasyon istifa etmeli diyen Fenerbahçeli..Anelka dönemimde elle atılan goller felan o zaman hiç hatırlamıyorum Fenerlilerin federasyon istifa diye bağırdıklarını.. Herhalde ben yanlış hatırlıyorum..
Birde şu var.Biz şampiyon olduğumuzdada Ulussoy istifa diye bağırıyorduk deniliyor.Geçen sene kastedilerek..Onun nedenleride çok açık.Baktınız şampiyonluk elden gidiyor..Bir kıyamet kopardınız.Yok ligten çekiliyoruz falan..Sonrada şampiyon oldunuz.Sonra sesiniz çıkmasa zor duruma düşecektiniz.Ondan sonra her seferinde gelmiş biz her zaman Ulusoy'a karşıydık diye olaylardan kendinizi sıyırıyorsunuz..
Zaten Ulusoy istifayı ne ciddiyetle söylediğiniz bile tartışılır geçen sene şampiyonluktan sonra.Şöhretler karması maçında bile yapılan hakem hatalarından sonra Ulusoy istifa diye bağırıyordu Fenerliler stadda..
Mesaj Yetkileri