Ohoo Şemsi, sen stadda bağırmayla Ulusoy'un istifası isteniyor diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Aziz Yıldırım'ın beyanatlarına bakabilirsin. Pek konuşan biri değildir, ayda 1-2 açıklama yapar, onlarda da kesin Ulusoy'a değinir. Bu da yıllardır böyle, taraftar 2 sezondur bağırıyor olabilir ama yönetim yıllardır konuşuyor.

Madem Ulusoy ile şampiyon oluyoruz o zaman hiç gitmesini istemeyelim, daha iyi olmaz mı? Bir tek geçen sene demişsin, benim aklım almıyor o zaman; Ulusoy gitsin diyoruz, şampiyon oluyoruz, sonraki sezon tekrar Ulusoy gitsin diyoruz. Bu da şampiyon olduğumuz halde Ulusoy'un gitmesini istediğimiz anlamına gelmiyor mu?

Başka birinden beklerdim ama senden bu tarz bir mesaj beklemezdim Şemsi. Daha da buraya yazıp işi büyütmek istemiyorum. Ulusoy'dan yıllardır memnun değilim ve artık Türk futblunu bırakmasını istiyorum.

(Not:Norveç'i yenersek Ulusoy yine kendisi zafer kazanmış gibi davranacak ve ben başarılıyım diye ortalarda dolaşacak. Milli takım inşallah kazanacak ama bu başarıyı Ulusoy sahiplenmemeli.)