yattara bence kendine iyi bakmadığı için ünlü olamadı.Adam sürekli sakatlanıyor.Ayrıca ilk geldiği sezon süperdi sonradan kötü oldu.Yani şımardı
yattara bence kendine iyi bakmadığı için ünlü olamadı.Adam sürekli sakatlanıyor.Ayrıca ilk geldiği sezon süperdi sonradan kötü oldu.Yani şımardı
KatıLmıyorum Ben Türkiye'ye geLseler yıLdız oLamazLardı görüşüne.. Shevchenko Trabzonspor'a öneriLmiş maLum yıLdız diye aLmamışLar .. Sonra Dinamo Kiev'e gitti orda parLadı .. Şimdi Dinamo Kiev ve Ukrayna Ligi Türkiye Ligi Ve Trabzonspor'dan kaLiteLimi ? Yada RonaLdinho Gremio dan sonra Psg ye gitmesi ..Bence bunda üLke ve takım ayırımı yapıLamaz.. Ama Bazı dedikLeriniz doğru .. Örneğin İbrahim Yattara .. Adam da Ronaldinho yetenekleri var . Burda tartışıLması gereken Türkiye Liginin Ve Türkiye nin futbolda halen profesyonelce uyguLanamıyor oLması.. Avrupa'da futboL sadece sahada var .. Bizde ise Tv'Lerde gazetelerde orda burda .. Herkes konuşuyor ayrıca FutboLcularda özeLlikLe Türk oyuncuLarımız yeterince ProfesyoneL değiL.. Yattara iLk sezon muhteşemdi .. Niye ? Çünkü adam daha yeni geLmiş Türkiye'ye hıcbırseyden haberı yok.. Kendını kanıtLamaya çaLıştı.. Sonra Türk futboLunu ,işLeyişini tanıyınca o da Türklere uydu.. ÇaLışmadı. dsipsizLinlik yaptı .. üLkesinden geç döndü.. Gece hayatı fLn.. Kısaca ProfesyoneLlik Türkiye de 2.pLanda.. Şimdi Bir Sergen YaLçın .. Ceyhun Eriş. Yusuf Şimşek . iLhan Mansız gibi adamLar yetenekLeri süper ama profesyonellik sıfır.. iLhan Mansız bu yaşta kendine etti.. Oysa haLa oynaması Lazımdı.. Şu an Buz dansın da oLcağına sahada oLabiLirdi dimi ? Ama iLhan Mansız bır sene 20 goL atınca ve Biyerlere geLdiği için Kendini koyverdi.. Barlara koLtuk deynekLeriyle gitti.. Ama Avrupa'da Bakın MaLdini adam kaç senedir oynuyor .. fire vermeden.. 38 Yaşında oLmasına rağmen onu hocası ŞampiyonLar Ligi finaLinde üsteLik MiLan yeniLirken oyuna aLabiLiyor.. Yanı burdan da anLıyorzkı AvrupaLı kendine bakıyor , İşine saygısı yüksek.. Bizde malasef böyLe değiL.. 17 Lik Batuhan biLe 1 goL atınca Besıktas kLubune sözLeşmesi için ManagerımLe görüşün diyebiLiyor .. oLm daha nesin sen bi dur 17 yaşındasın.. Ya da Bjk Li 13 yaşındakı Muhammed'e basın topLantısı yaptırıyor bu üLke
Ya kardeşim bunLarı benmi diyorum yazıLanlar bunLar ala ala Dinamo kiev aLtyapısından çıkdı dıye Trabzona önerıLemezmı ? Trabzonda oLdugum ıcın bu gerçek %100 eminim bıLıyorum çünkü o zamanın yönetıcıLerı söyLemişti
Sen diyorsunki Trabzon'a önerildi beğenilmedi,dinamo Kiev'e gitti.Sheva 10-11 yaşlarında D.Kiev'in altyapısında futbola başladı.SEnin dediğin ne? "Shevchenko Trabzonspor'a öneriLmiş maLum yıLdız diye aLmamışLar .. Sonra Dinamo Kiev'e gitti orda parLadı .. ".İşte bu yanlıştır.Dersen ki Dinamo Kiev'de iken Trabzon'a önerildi amenna doğrudur yanlıştır bilemem.ama sen dersenki Trabzon'a önerildi beğenilmedi D.Kiev'e gitti bu yanlıştır
Bi kere maLum yıLdız dıye aLmamışLar değiL yıLdız oLmadığı için aLınmadı.. İsmi yok diye.. Ayrıca orda yanLış yazmış oLabiLirim sonra Kıev'e gıttı diye .. Yani sımdı benım hatamı buLsan noLacak ? Ben oraya bır haberı yazmışım usanmadan gazeteden aLarak.. Burda Türk futboLundakı transfer yanLışLıklarından bahsetmemız Lazımken Biri çıkıyor Yok RonaLdinho 30 mıLyon euro .. Birisi diyor Bu adam Fener de degıLmıydı.. aLa ala yani uraştık bı sayfa şey yazdık pişman ettirdiniz ya biLseydm böLe olacağını yazmazdım vaLla . he Biride demişki yok bu konu veriLmişti . evet bende bıLıyorum verıLdı ama ben ayrıntıLı bır sekıLde anLatıldığını görünce yazdım.. Sherry Lafım sana değiL ama bazı arkadaşLar varki tek amaçLarı karşısındakine Laf sokmak , böyLe biLmişLik tasLamak .. Ya az kendınıze geLin kardeşim .. ben 14 yaşındakıne de aynı 30 yaşındakıne de aynı tutumu gösterırım ama 14 yaşında birisi geLipte bana ters veya iğneleyici bi cvp verdiği zaman deLi oLuyorum resmen !
Amacın ne şimdi ? Ben öyLe dedin diye sana bir tepkimi göstermişim sende o yazdıkLarım iyice oku . Sen direk böyLe girmişin konuya .. Bu konu vardı ztn ama ayrıntıLı değiLdi..
Biz daha bu gidişl çok oyuncu kaçırırız..
Tartışmaya son verin.Biz konuya son vermeden.Konu dışında mesajLar atmayın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
yahu senle bi alıp veremediğim mi olmuş ki vakti zamanında böyle bir niyetim olsun ?
önceden açılmış bi konu hatırlattım sadece, farklı bi niyetim olsa değişik şekilde yapardım onu zaten. havadan nem kapmaya gerek yok.
ilk başta verdiğin cevapta benden beklediğin sakinliği göstermeyecek şekilde cevap vererek benden ne bekliyorsun anlayamadım ?
bak yeni isimler var, farklı bi bakış açısı ile yazılmış bi yazı dersin bizde eyvallah deriz yorum olarak..
kendi kendinize gerilim yaratmayın..
farklı bi niyetim olsa değişik şekilde yapardım onu zaten. Nası bı sekıL merak ettm ?
eXcitinG kusura bakma yazdıklarını sımdı gördum..
Ben haLa ortam yumuşasın diye uğraşıyorum sen haLa ne diyorsun.İLLa herşeyi ceza iLe mi haLLedeLim.Cezasın bişey oLmayacakmı artık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
walla etkileyici. hele hele diyarbakır-ronaldinho![]()
beyler bakın, burada adam atmak için bahane aramıyoruz. ama artık gına geldi yönetim forumunda aynı kişlieri görmekten.
nart susruko, ben senin kişiliğini bilmiyorum. belki okul yaptırmışındır o kadar iyi insansındır. ama forumlarda doğru düzgün gezmeme rağmen genellikle seni sorun çıkaran tartışma yaratan biri olarak okuyorum yönetim forumunda.
demişsin beni atın da rahatlayan rahatlasın diye. bence seni atarsak forum rahatlayabilir. ama kolaya kaçmak olur bu. hem öyle yöneticiyim asarım keserim yapmak da istemiyorum. ama buradan forumda sorun çıkaran ya da ateşi körükleyen arkadaşlara bir daha uyarı yapılmadan atılacakları konusunda garanti vermek istiyorum.
tartışma yaratan arkadaşlardan bahsetmiyorum. tartışma yaratmak iyidir. tabi iyi anlamda. çünkü tartıştıkça fikir alışverişi sıklaşır. ama bu tartışma ortamını gese febe muhabbeti gibi çıkmaza sokacak olan kişilere artık "eski üyedir biraz daha esneklik gösterelim" yapmak yok bizde.
senden ve diğer üyelerden rica ediyorum. güzel güzel yazalım. netten tartışmanın birbirimizi yemenin alemi yok. zaten gerçek hayatta hayatımız gerginlik içerisinde bir nebze. nete gelip de sanal gerginlik yaratmaya gerenk yok.
kardeş kardeş takılalım. hatta teletabiler gibi sarılalım sıkı sıkı.
YazdıkLarında son derece hakLısın..
Ben burda bir payLaşım yapmışım.. Gazeteden bir köşeyazısı aLmışım Uzun bir yazı ve üşenmeden buraya yazmışım. Çünkü TartışıLması gereken bir konuydu bu.. Ama Bu konu üzerinde yorum yapmaktansa ( forumda genelde böyle ) benim yazdığım şeyLer üstünden Laf sokmak , laf atmak yada iğneleyeci msjLar göndermek hiç de dogru birşey değiL.. Ki ben belirttim ztn Bu konu vardı dedim ama benim yazdığım hem daha geniş hem daha da detayLı bir şekiLde dedim ama kimisi RonaLdinho yok efendım o kada paraya gitmedi , kimisi tutturdu Bu adam şu takımLıydı .. Kimisi dedi bak burda yanLış demişin o öyle değil böyle diyerek biLmişLiğe soyundu.. Öbürüde geLdi üstüne basa basa beLirtmeme rağmen Link koydu bu konu var diye .. ee ben ztn belirttim bunu.. Ama burda amaç konuyLa iLgili yorum yazmak değiLki .. yeterki tartışacak birşey çıksın. ha birde kendiLeri yetmezmiş gibi böyLe insanLarın arkadaşLarı da geLip oLayı mahalle kavgasına dönüştürüyoLar.. gerçekten çok yazık.. Demek istediğim Gelipte Laf sokmak .. Klavyeden güç alarak artistLik yapmak kimseye bişey kazandırmaz.. şurda adam gibi mesaj yazın yazacaksanız.. ister konuyu beğenin ister beğenmeyin .. bakın bu kişinin kendi düşünceside oLabilir.. oLumLu yada oLumsuz saygı duymak gerekir.. Ayrıca dün de gördüm miLli takım maçında biLe hala hoLiganLık yapanlar var.. yok gördünüzmü bu adam kurtardı maçı .. tabi kendi takımında oynuyorya bunun havasını atacak.. zaten oLaylara tarafLı yakLaşıyorsunuz bi de miLli takım konusunda da kendi takımını öven taraf tutucu yorumLarla ne kazanacaksınızkı.. Umarım birşeyler anLatabiLmişimdir tabi anLayan oLursa.. son oLarakta ben bu forumda ne kimseye oLumsuz yorum ne de kötü bir laf demedim dememde.. Burası fikir payLaşma yeri artistLik yeri değiL.. artistLik yapıcaksan dışarda yaparsın.. ama dışarda yapamayıpta içinde kaLan baskın duyguyu pc arkadasından buraya dökmek sadece itici bir haL alır.. MiLlet güLer .. Onun için kendinizi kasmaya gerek yok.. hepimiz aynı eşit şartlarda burdayız..