beyler bakın, burada adam atmak için bahane aramıyoruz. ama artık gına geldi yönetim forumunda aynı kişlieri görmekten.

nart susruko, ben senin kişiliğini bilmiyorum. belki okul yaptırmışındır o kadar iyi insansındır. ama forumlarda doğru düzgün gezmeme rağmen genellikle seni sorun çıkaran tartışma yaratan biri olarak okuyorum yönetim forumunda.

demişsin beni atın da rahatlayan rahatlasın diye. bence seni atarsak forum rahatlayabilir. ama kolaya kaçmak olur bu. hem öyle yöneticiyim asarım keserim yapmak da istemiyorum. ama buradan forumda sorun çıkaran ya da ateşi körükleyen arkadaşlara bir daha uyarı yapılmadan atılacakları konusunda garanti vermek istiyorum.

tartışma yaratan arkadaşlardan bahsetmiyorum. tartışma yaratmak iyidir. tabi iyi anlamda. çünkü tartıştıkça fikir alışverişi sıklaşır. ama bu tartışma ortamını gese febe muhabbeti gibi çıkmaza sokacak olan kişilere artık "eski üyedir biraz daha esneklik gösterelim" yapmak yok bizde.

senden ve diğer üyelerden rica ediyorum. güzel güzel yazalım. netten tartışmanın birbirimizi yemenin alemi yok. zaten gerçek hayatta hayatımız gerginlik içerisinde bir nebze. nete gelip de sanal gerginlik yaratmaya gerenk yok.

kardeş kardeş takılalım. hatta teletabiler gibi sarılalım sıkı sıkı.