1 ile 30 arası toplam 434 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    belli olmuyor

lincoln ün dirtiness i saçma olmuş dirtiness olarak matterazi ye kafa atan zidane bordeux maçında rakibine kafa atan almanyada birilerine tekme atan lincoln uygun değil onlar kırk yılın başında bir kez sinirlerine hakim olamadan yaptıkları kirlilikler yüzünden takımlarını 1-2 maçtan etti

asıl dirtiness zidane ve onun gibi bir kişiye kafa attırtan matterazi lugano gattuso biraz ayhan akman biraz appiaha olmalı

zaten genel olarak stoper ve ön liberolar dirtiness açısından pozitif on numara ve santraforlar ise negatiftir

bülent korkmaz lugano luciano zaman zaman aurelio ayhan appiah
    alex ricardinho delgado lincoln hakan şükür semih
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tabi bunda ömer ağabeyin suçu yok alman araştırmacıların hatası ömer ağabeyde görüp düzeltir umarım yazıları okuduğu için görmesine yardımcı olmak istedim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by olmayan nick View Post
    8.0.0 da barış özbek ve lincoln çok kötü olmuş bunlar düzeltilse çok iyi olur
    Baris Ozbek hakkinda bu konu altinda yeterince konusuldugunu dusunuyorum. Lincoln ise bence gayet gercekci seviyede. En azindan bir kac ay daha izlemeden herhangi bir degisiklik yapacak durumda da olmayacagimizi dusunuyorum.

ayrıca ümitin penaltısı 17 ama bütün penaltıarı kaçırıyor :S
    Sansiniza boyle cikmis. Umit, zaman zaman penalti atiyor da kaciriyor da oyunda.

Quote Originally Posted by muscle View Post
    lincoln ün dirtiness i saçma olmuş dirtiness olarak matterazi ye kafa atan zidane bordeux maçında rakibine kafa atan almanyada birilerine tekme atan lincoln uygun değil onlar kırk yılın başında bir kez sinirlerine hakim olamadan yaptıkları kirlilikler yüzünden takımlarını 1-2 maçtan etti

asıl dirtiness zidane ve onun gibi bir kişiye kafa attırtan matterazi lugano gattuso biraz ayhan akman biraz appiaha olmalı

zaten genel olarak stoper ve ön liberolar dirtiness açısından pozitif on numara ve santraforlar ise negatiftir

bülent korkmaz lugano luciano zaman zaman aurelio ayhan appiah
    alex ricardinho delgado lincoln hakan şükür semih
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tabi bunda ömer ağabeyin suçu yok alman araştırmacıların hatası ömer ağabeyde görüp düzeltir umarım yazıları okuduğu için görmesine yardımcı olmak istedim

Bu konuda da daha once konusuldu. Yeni mal yoksa bosuna tekrar tekrar ayni seyleri konusmayalim.

Mesaj Yetkileri