Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Topuz, Kartal oluyor!!!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Topuz, Kartal oluyor!!!

Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz, devre arası için Beşiktaş ile ön anlaşma sağladı.

Bu sezon takımların transfer listelerinde ilk sıralarda yer alan Kayserisporlu yıldız futbolcu Mehmet Topuz, Beşiktaş'a transfer oluyor. Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in bilgisi dahilinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Topuz ile bir ön görüşme yaptığı, tecrübeli futbolcunun da yapılan teklife 'evet' dediği öğrenildi. Kayserispor yönetiminin de orta sahadaki silahı Mehmet Topuz için son 1 yıldır ilk kez araya Ertuğrul Sağlam'ın girmesi nedeniyle bir kulübe yeşil ışık yaktığı belirtildi.

ARKADAŞLARINA 'GİDİYORUM' DEDİ
    Sakatlığı nedeniyle Milli Takım'dan affını isteyen Topuz'un da milli arkadaşlarına,"Devre arasında büyük ihtimalle Beşiktaş'a gidiyorum. Her konuda anlaşma sağladık" dediği gelen haberler arasında. Mehmet Topuz bu sezon forma giydiği 12 lig maçında toplam 2 gol attı 4 de asist yaptı. Bu arada çalışmalarına bir gün ara veren Beşiktaş bugün tekrar topbaşı yapacak.

Kaynak: Sabah

Kaynak inandırıcı gelmesede inşallah doğrudur demekten kendimi alıkoyamıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı olsun Beşiktaş'a çok yarar sağlar...

Son maçta olanlardan dolayı onu asla Fenerbahçede görmek istemiyordum umarım haber doğrudur Bjkye gider ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabah = Takvim = Fotomaç

Hepsi aynı gazete doğruluğu şüpheci.

Ama doğruysa hayırlı olsun.
    (inşallah doğru değildir Topuz'u fenerbahçede izlemeyi isterim çünkü.)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    Sabah = Takvim = Fotomaç

Hepsi aynı gazete doğruluğu şüpheci.

Ama doğruysa hayırlı olsun.
    (inşallah doğru değildir Topuz'u fenerbahçede izlemeyi isterim çünkü.)
    Bende bu üç basın organına inanmam.Beni bu topici buraya açmama iten tek neden Fatih Doğan kaynaklı bir haber olması.Fatih Doğan tanıdığım ve bir kaç kere konuşma imkanına sahip olduğum bir Beşiktaş'lı spor yazarı.Fatih Doğan'la irtibata geçip bu haberin doğruluğu hakkında bilgi alıcam...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şimdi birazdan deniz009 arkadaşımız geLir ''yahu kaç kere söyLicem o hiç bir yere gitmicek yaLan haber bunLar'' der Ben inanmıyorum şahsen.OLsa biLe sezon sonu oLur.Eğer öyLe bişey oLsaydı transfer feLan kLübü sezon başında verirdi.Sezon başında vermek istemediği adamı sezon ortasında neden versin ki ? Hem henüz Kayseri hedefLerinden uzakLaşmadı.GerçekLeşmesi zor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

valla mehmet topuz kayseriden ne zaman ayrılır bilmem ama adam ayrılana kadar medya onu daha cok fenerlbahceli besiktaslı galatasaraylı yapacak gibi gözüküyor

Mehmet Topuz,Ertugrul Saglamin eski ögrencisi,zamaninda da Bjk tarafindan cok isteniyordu,Mehmet Topuzun birgün Bjkye gidecegini ve o günün ya devre arasi ya sezon sonu oldugunu düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sabah fotomaç aynı....Fotomaç sabahtan alıyor Sabah fotomactan...

Bakalım zaman gösterecek..Topuz gider Gokhan ünalda gider...

Serdar Özkan gibi bir yetenek ortaya çıkmışken, Topuz'u almaz Beşiktaş. Alırsa Serdar Özkan'a yazık olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zaten Egemen Topuz giderse Gokhan ünalda gider...Onu bası kelmi:d Hem Topuzsuz Gökhan kayseride birsey yapamaz.......Bu sene için bu transfer zor...

Ünal'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor, devre arası mutlaka satarlar diye düşünüyorum, yoksa ellerinde patlayacak. Topuz'un sözleşmesi seneye bitiyor, bence ikisini de arada elden çıkarmalılar. Yarın öbürgün form grafikleri düştüklerinde bugün peşinde olan takımlar ikisini de istemeyebilirler -ki formları düşmeye başladı.-

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Serdar Özkan gibi bir yetenek ortaya çıkmışken, Topuz'u almaz Beşiktaş. Alırsa Serdar Özkan'a yazık olur.
    Ertuğrul Hoca'nın Topuz'u Delgado ve Rico'nun yapamadığı 10 numara rolünde oynatacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Egemen Gökhan ÜNalı zaten En geç 1yıl sonra Galatasaraya bekliyom zaten Sezon bası anlasıldı gizliden...Bu arada Gökhan sözlesmesi bitmiyor biliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Devre arasında Holosko dışında M.Topuz da kadromuza katılırsa harika olur.Ama biz nasıl alcaz ki bunlarıEkonomik durumumuz yetmiyor ya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Devre arasında Holosko dışında M.Topuz da kadromuza katılırsa harika olur.Ama biz nasıl alcaz ki bunlarıEkonomik durumumuz yetmiyor ya
    Devre arası transfer sezonu için 15 M € ayrıldı...

Delgado ve Ricardinho varken Topuz 10 numara oynamaz. İki tane yabancı kontenjanı işgal edilmez ve 5 milyon Euro'luk Delgado kesilmez kolay kolay. Topuz sağda kullanılır. Beşiktaş Rico'yu kesin gönderecek gibi ama Delgado kalır ve banko oynar.

Ayrıca Ünal'ın sözleşmesi bitiyor sene sonu diye biliyorum.

Bir de bahsi geçen meblalar çok yüksek. 5 milyon Euro'dan aşağı değil Topuz ve Beşiktaş'ın bunu verecek maddi gücü kısıtlı. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama çok büyük yükün altına girilir böylesine yüksek bonservisli oyuncular alınırsa ve sonucun hüsran olması durumunda ekonomi çöker.

Beşiktaş'ın oldukça borcu ve mali durumu iç açıcı değil, o yüzden attığı her adıma dikkat etmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar sakin olun, biliyorsunuz Beşiktaş 1 ay içersinde Del Bosque'ye olan tazminatı ödemek zorunda. Az para da değil bu. Bu nedenle böyle yorumlar yapılıyor. Demirören kendi cebinden verecekse sorun olmaz ama kulübün bu tazminatı ödedikten sonra 15 milyon dolar transfer için ayıracağını pek sanmıyorum. Hem de devre arasında, kaliteli oyuncu bulmanın zor olduğu bir dönemde...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Arkadaşlar sakin olun, biliyorsunuz Beşiktaş 1 ay içersinde Del Bosque'ye olan tazminatı ödemek zorunda. Az para da değil bu. Bu nedenle böyle yorumlar yapılıyor. Demirören kendi cebinden verecekse sorun olmaz ama kulübün bu tazminatı ödedikten sonra 15 milyon dolar transfer için ayıracağını pek sanmıyorum. Hem de devre arasında, kaliteli oyuncu bulmanın zor olduğu bir dönemde...
    Demirören kendi cebinden ödeyecek Del Bosque'ye olan borcu.15 M € hepsini harcamak zorunda değiller tabi.Aradıkları kalitede futbolcu bulduklarına inanırlarsa,değerinin kalitesi ile örtüştüğü futbolculara verilecek bu para.Zaten istedikleri futbolcuları bulamazlarsa sırf transfer yapmış olmak için 15 M € harcanacak değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Casdan kesin karar cıkmıs galiba..8M ödenmek zorundamış..Demiören bu parayı verecekmiş hatta inidirm için Del Bosque ile konusacakmıs...Bence bu olay yüzünden Öyle Cok pahallı transfer yapamaz..Alırsa Holoskoyu alır ndan sonra 5M falan veremez..Ricardingho falan giderse paraya baglı.....Bakalım neler olaCAK...
    Egemen birazda haklı Besıktas2 ay stper aradı gitti Diattayı aldı.......Bakalım Bekleyelim..Tüğkiyedeki Cogu oyunbcuyu alırsa takasla alır...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konuyu başka yerLere çekmeyin.Konumuz Mehmet Topuz un sezon sonunda BeşiktaşLı oLup oLmayacağı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Topuzhakkında Hurmanın Cevabı Yakında gelir)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Star Tv'de Futbolig programını sunan Ertem Şener, Mehmet Topuz ve Mehmet Yıldız, Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladı dedi, ayrıca her hangi birşey olmazsa ocakta bu iki oyuncunun Fenerbahçe forması giyeceğini söyledi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

M.Yıldız'ı Fener alsın Topuz bizimdir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

dnz009 gelir gerçek cevabı söyler.Adam biliyo herşeyi.

M.Topuz gelirse Beşiktaş'a yararlı olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe kaynakLarım sağLamdır.Fenerbahçe nin gündeminde Mehmet Topuz yok.OnunLa iLgiLi anLaşma, ön protokoL biLmem ne de yok.BekLeyeLim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Topuz'un yanında Ünal'da gelirse iyi olur

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

ben bunun gelceğini söylemiştim zatenbizde ertuğrul sağlam olduğu için sezon sonunda istersek gökhan ünal'ı da alırız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gökhan Ünal için benimle şimdiden iddaaya girecek olan varmı..Gidecegi kulüb belli..Topuzda Ya fenere Ya besıktasa Ama Ocak ayında degil..

İkiside Yakında kayseriden ucarlar ama şimid olmaz yeni stadyumlarıda yapıldı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fenerbahçe kaynakLarım sağLamdır.Fenerbahçe nin gündeminde Mehmet Topuz yok.OnunLa iLgiLi anLaşma, ön protokoL biLmem ne de yok.BekLeyeLim.
    Daha öncesini bilememde Kayserispor - Fenerbahçe maçından sonra gündemimize asla giremez girmemeli

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bosgue göndermek hata idi zaten..Adam tam sistemi kurdu..Hatta 8maç falan galibiyet serisi almısdı.. takımdan gönderildi..Neyse konu dagılıyor...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri