1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Topuz, Kartal oluyor!!!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Devre arasında Holosko dışında M.Topuz da kadromuza katılırsa harika olur.Ama biz nasıl alcaz ki bunlarıEkonomik durumumuz yetmiyor ya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Devre arasında Holosko dışında M.Topuz da kadromuza katılırsa harika olur.Ama biz nasıl alcaz ki bunlarıEkonomik durumumuz yetmiyor ya
    Devre arası transfer sezonu için 15 M € ayrıldı...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şimdi birazdan deniz009 arkadaşımız geLir ''yahu kaç kere söyLicem o hiç bir yere gitmicek yaLan haber bunLar'' der Ben inanmıyorum şahsen.OLsa biLe sezon sonu oLur.Eğer öyLe bişey oLsaydı transfer feLan kLübü sezon başında verirdi.Sezon başında vermek istemediği adamı sezon ortasında neden versin ki ? Hem henüz Kayseri hedefLerinden uzakLaşmadı.GerçekLeşmesi zor.
    geldim
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Ünal'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor, devre arası mutlaka satarlar diye düşünüyorum, yoksa ellerinde patlayacak. Topuz'un sözleşmesi seneye bitiyor, bence ikisini de arada elden çıkarmalılar. Yarın öbürgün form grafikleri düştüklerinde bugün peşinde olan takımlar ikisini de istemeyebilirler -ki formları düşmeye başladı.-
    yanlışın var mehmet daha sezon başında sözleşmesini 2009a kadar uzattı gökhan ünal ise geçen sezon devre arasında 2009a kadar uzattı ikisininde daha var sözleşmesi

Konuya gelince her zamanki gibi yalan haber diyecem ve her zamanki gibide yalan çıkacak zaten Kayseri yeni stadını yapıyor ve bahar ayında taşınacak bu sezon saonu satılabilirler ancak devre arası kimseyi göndermez ks gönderince hemen kimi bulacak yenrine ayrıca bjknin parası yetmez topuza 1 ay önce süleyman hurma lig tvde katıldığı programda mehmet topuzu ve gökhanı kesinlikle satmayacağız ayrıca satsak bile türk takımlarını güzü yetmez almaya anca real madrid alır gibibi bir espiri yaptı

Valla kayserispor taraftarının kafası rahat kimse takmıyo artık topuzda öle dedi zaten takmayın siz dedi

Mesaj Yetkileri