1 ile 30 arası toplam 696 sonuç

Konu: EmperoR Kariyer

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2.Serkan abi vakası mı olacan Baran?

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    2.Serkan abi vakası mı olacan Baran?

Ne olacakmış olursa?

İşte bu, Süper Kupa'yı alıp istifa etmişsin. Aynı ben. Sende geçliğimi görüyorum Baran.

Ama işin zor, başta Türkiye ligi olmak üzere çok takımdan teklif alırsın bu sezon. Sezonu iyi yerde bitirirsen takımdan ayrıl ya da 1 sene daha çalış en fazla. Sonrası zarar.

Şimdi daha keyifli olmuştur oyunun, başarılar Eskişehir'de...

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ne olacakmış olursa?

İşte bu, Süper Kupa'yı alıp istifa etmişsin. Aynı ben. Sende geçliğimi görüyorum Baran.

Ama işin zor, başta Türkiye ligi olmak üzere çok takımdan teklif alırsın bu sezon. Sezonu iyi yerde bitirirsen takımdan ayrıl ya da 1 sene daha çalış en fazla. Sonrası zarar.

Şimdi daha keyifli olmuştur oyunun, başarılar Eskişehir'de...
    Idolumsün abi

2 seneden fazla kalamiyom takimlarin basinda,hele kolayca zafer geliyorsa 1 senede birakirim takimi,huyum kurusun

Barcada cok rahat kupalar aldim,takimi olaganüstü yaptim,bensiz de tüm kupalari toplayacaklardir.

Giresunu alacaktim,ama zaten küme düsmeyecek,iyi oynuyorlar.Ben kariyer daha zevkli olsun diye Eskisehirsporu aldim,takim gercekten cok zor durumda,managerlik yeteneklerimi ögrenebilmem icin böyle takimlari calistirmam sart (:

Ha sezon sonu gidermiyim bilemem,böyle seyleri birden yaparim,plansiz,programsiz Barcadan ayrilmayacaktim,SÜper kupayi aldim,hemen biraktim.Eskisehiri de kümede tuttuktan sonra birakabilirim,ya da dev kulüp yapabilmek icin uzun seneler kalirim basinda,bilemem orasini (:

Mesaj Yetkileri