Dikkat ederseniz Carrusca'nin en buyuk sorunlari ve Galatasaray'da oynayamamasinin nedenleri:
1. Agresif olmamasi
2. Cesur olmamasi
3. Caliskan olmamasi
4. Mac icinde surekliligi olmamasi - konsantrasyonunun zayif olmasi.
Bu ozellikler sirasi ile 5, 6, 9 ve 8 degerlerinde.
Teknik ozellikleri ise bence tamamen olmasi gerektigi gibi. Carrusca'ya yakin markaj yaptirin bakin nasil sahadan siliniyor cesaret, caliskanlik, sureklilik ve agresiflik noksanliklari ile. Yakin markaj yapilmadiginda, kendisine bos alan birakildiginda ise hunerlerini gosteriyor (bkz. gecen sene oynanan Liverpool maci). Ama Turkiye'de kimse o bos alani birakmaz.
Aydin ise 105 CA ile ligden dusmeye oynayan takimda ilk 11 oyuncusu veya ikinci ligde yildiz oyuncu kalitesinde. Yani hic de anlattigin gibi degil Egemen. Denge, guc, dayaniklilik, ziplama, kararlar, pozisyon alma, onsezi gibi ozelliklerin hepsi de Super Lig icin vasatin altinda.
Oyununda onemli ozellikler olan hizi ve hizlanmasi, ozellikle dripling halindeyken topla hizlanmasi ve teknigi yansitilmis oyuna. Ancak Aydin'in 19 yasinda bir futbolcu olarak potansiyeli mevcut.