bence barış özbek ile sabri kıyaslanabilecek yapıda ve mevkii de futbolculardeğil ben 4lü orta sahanın mr sinden ve 5 li de amr de barışın oynayabileceğini düşünmüyorum hatırlarsanız galatasaray sezona 4-3-1-2 sistemiyle başlamıştı orta üçlüde mlc de ayhan dm de linderoth mrc de barış oynamıştı ve çok etkili olmuştu mrc barışın asıl mevkisidir oyunun iki yönünüde kullanan nadir oyunculardan birisidir onu kanat oyuncusu gibi görmek yanlış olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vay be demek bu kadar gerçekçi oldu ha helal olsun abim
birde uğur uçar için sana birşey söylemek istiyorum daha önce tartışmıştık ancak
uğur uçar ı uğur uçar olarak tanıyanların %99 u bu adamı sağ bek olarak biliyor alt yapı antrenörleri ve alt yapı takım arkadaşları dışında sizin gibi nadir insanlarda biliyorki uğur alt yapıda yıllarca stoper olarak görev yapmış
ancak; uğur uçar as takımda oynamaya başladığı 2004-2005 sezonundan beri hagi ile galatasarayda ünal karaman ile ümit milli takımda bir sonraki sene gerets ile galatasarayda bir sonraki sene ertuğrul sağlam ile kayserisporda bu sene feldkamp ile yine bu sene ümit millli de ümit davala ile sadece ama sadece dr oynatılmış bir oyuncu tek bir maçına bile dc de çıkmadı üstüne üstlük fizik ve boy olarakta hiç stopere uygun değil
özellikle feldkamp songu toması ön libero oynatıp hasan şaşı sağ bek oynatabilen bir teknik adam ve şu anda doğru dürüst stoper yedeği yok bouzid sakatlanırsa song afrika kupasındayken kimi oynatırsınız soruna hakan balta cevabını vermişken
yani hiç bir hoca uğuru stoper olarak görmez iken siz dc mevkii ne 20 dr mevkiine ise 18 değer verdiniz
ben olsam dc 1 dr 20 veririm ki dc de hiç çıkmasın ama bari siz dr ye 20 dc ye 18 verin
uğur profesyonal olduğundan beri 6 farklı hocaya çalıştı 6sıda aynı mevkiide oynattı bunu göz ardı etmemelisin üstad