OoOoO bakalım yeni takım kim.Küçük bi takım alırsan karıyer daha zevklı gecer.
OoOoO bakalım yeni takım kim.Küçük bi takım alırsan karıyer daha zevklı gecer.
Bu ne yahuBaran gezmedik ülke bırakmadın.Sırada neresi var acaba
![]()
baran o zaman sana tekrardan ingiltere yolu gözükür..ispanyada rekorları alt üst ettiğin barca ile aynı ligde olmak istemezsin sanırım![]()
Veee Baran Altuntaş Liverpool'da !!!!
baran haberler var liver ile ilgili..senen tüm medya sanrım bi açıklama bekliyo...![]()
Kilimli Bld. Spor....
ManU ManU![]()
Baran Altuntas sok bir kararla Eskisehirspor´un basina gecti !
Yaptigi aciklamada;kariyerinde heyecan aramak istedigini dile getiren Baran Altuntas Eskisehirsporla ilerde cok basarili olmak istedigini dile getirdi (:
![]()
Eskişehirspor'u almışsın onuda zafere taşırsın sen.
Sergen hala oynuyomu.![]()
Es-Es'i pek sevmem ama sen başarılı olursun Baran.
ES ES Kümeye ES ES Kümeye !!!![]()
kariyer inanılmaz yani..galatasaray, city, barca ve başladığındanda altta bi eskişehirsporherhalde başka bi yerde görülmez böyle bi kariyer..
Çok iyi bir tercih Baran.Artık tüm Dünya kamuoyu senin yeteneklerini teyit edecektir.Tabii başarılı olursan..![]()
So what?
Saike
Zor bir sezon bizleri bekliyor,takim 16.sirada,daha 5.haftadayken.
Amacimiz küme düsmemek olur,belki Intertotoda olur,ilk devre arasi yapacagim transferlerle
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hazirlik macinda Kolombiya`yi rahat yendik.
![]()
Es Es Efsanesini geri döndürürsün sen Baran.Güveniyoruz sana![]()
dünya basınında haberleri görür gibiyim
Barcelona'da gezerken arenadan kaçan bir boğa Baran Altuntaş'a çarptı
Bu kaza sonucunda hafızasını kaybeden Baran Altuntaş kariyerine sıfırdan başladı![]()
Kariyerinin en uç noktasındasınALmadıgın kupa Kalmamış EsEs de iş göremessin
![]()
Tebrikler Baran abi Barça dan sonra Eskişehire gitmek yürek ister cesaret ister tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Takim zor durumda,iyi oyuncular yok fazla.Ilk sene hedefimiz küme düsmemek olacak.Genc yetenekleri,beles futbolculari bulma cabasindayim,cünkü para yok kulüpte
Ilk macimda Bursaspordan iyi oynamama,2 kere öne gecmeme ragmen 90+2de gelen golle yikildik ...
Fortis maci bizim icin önemli degildi,yedek kadroyla ciktik ve 3-1 yenildik.2 kulvarda mücadele etmek cok zor olurdu.
Ve sonunda galibiyetle tanistik ! Sivasspor`u deplasmanda iyi oynayarak yendik (: Takim cikisa gececek insAllah.
![]()
Sana güveniyoruz abi sen başarırsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Daha yeni geldin Baran olabilir böyle sonuçlar.Alışırsın yavaş yavaş.Altay'ın durumuda dikkatimi çekti![]()
En kısa zamanda iyi bir takım tarafından teklif alacağını düşünüyorum kanka
Ben : en kısa zamanda iyi bir takım tarafından teklif alacağını düşünüyorum kanka
Baran : Amin amin, Eskişehir'e gelmekle hata ettim
![]()
![]()
(/s)
Giresun dururken...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresun'da Altuntaş sesleri![]()
(/s)
Altuntaş GİRESUN'a GELECEK !!!
O kadar.
GenÇ ÇotanaklaR
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2.Serkan abi vakası mı olacan Baran?
![]()
So what?
Saike
Ne olacakmış olursa?
İşte bu, Süper Kupa'yı alıp istifa etmişsin. Aynı ben.Sende geçliğimi görüyorum Baran.
Ama işin zor, başta Türkiye ligi olmak üzere çok takımdan teklif alırsın bu sezon. Sezonu iyi yerde bitirirsen takımdan ayrıl ya da 1 sene daha çalış en fazla. Sonrası zarar.
Şimdi daha keyifli olmuştur oyunun, başarılar Eskişehir'de...![]()
Amaaan neler olmuş bu kariyerde bakmayalıne işin var Eskişehir'de yaw
gerçi oyundan daha fazla zewk almak için gerekiyor bazen böyle şeylerde Eskişehir biraz fazla mı olmuş ne...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.