1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: Sigames'ten Müthiş Taktik!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by aysem View Post
    taktiği sigamesten indirdiğim için hic takım ve oyuncu komutlarıyla oynamadım tabi senin dediğin gibi iyi şu atan oyuncularınız warsa normal yapın mesela ben suan newcastle deniorum riquelme aldım uzun şut sık sık yaptım sizde değişiklikler yapabilirsiniz senin dediğinide deneyecem kanatlara cekecem sonucları en kısa zamanda söylerim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

arkadasım resimler için tesekkürler 2 maçta başarılı olmuşsun bayern yenmişsin brawo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    estergon dediğini yaptım ilk maçımda 3-0 yenildim everton a
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    orta sahanın ortası çok boş kaldı hep ordan yüklendiler ve aldılar maçı

valahi söyleyeceğime pişman oldum üzüldüm yani o zaman diyebileceğim şey

napolyonun dediği gibi :EN İYİ YOL BİLİNEN YOLDUR..

sen taktiğine eski haliyle devam et bi bakalım başarı gelecekmi..
    yani evertonun formuda önemli..ingiltere ligi gibi bir ligde hangi taktikle oynarsan oyna genede bu skor olabilirdi..başarılar diliyorum...

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    valahi söyleyeceğime pişman oldum üzüldüm yani o zaman diyebileceğim şey

napolyonun dediği gibi :EN İYİ YOL BİLİNEN YOLDUR..

sen taktiğine eski haliyle devam et bi bakalım başarı gelecekmi..
    yani evertonun formuda önemli..ingiltere ligi gibi bir ligde hangi taktikle oynarsan oyna genede bu skor olabilirdi..başarılar diliyorum...
    suan 2. sıradayım ama liderle baya puan farkı war 10 puan lider arsenal 24. haftadayım newcastle iyi bir defans lazım taktiğe uyabilecek hızlı ve çalısma izni alabilen ingilterenin çalışma izni sorununu sewmiorum adam alamıorum resmen ya

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by aysem View Post
    suan 2. sıradayım ama liderle baya puan farkı war 10 puan lider arsenal 24. haftadayım newcastle iyi bir defans lazım taktiğe uyabilecek hızlı ve çalısma izni alabilen ingilterenin çalışma izni sorununu sewmiorum adam alamıorum resmen ya

bütceni söylersen oyuncu tavsiye edebilirim ama asıl konu başlığımız taktik olduğu için konudan çok kopmasakta iyi olur..

ben naldoyu çok beğenirim mesela werderbremenli hava hakimiyetide iyidir.ilk aklıma gelen isim paran varsa alabilirsin çalışma sorunu olmaması lazım ama bi dene....

bu problemi geçen yıl chelse bile yaşamıştı gerçek futbol arenasında psv den alexi aldılar ama bir yıl oynatamadılar çalışma izninden ötürü

10 puan fark epey bi fark ama futbolda olmaz diye bişey yok.ayrıca ingiltere ligi uzun hayırlısı olur inşallah...ama lig ikinciliğide hiç fena değil aslında..

Mesaj Yetkileri