Originally Posted by
xxestergonxx
yeni kariyerine yeni taktğinle başlamışsın sonuçlar iyi görünüyor.ama yinede anormal bi kaç malubiyet arka arkaya alsan bile umursama lig uzun maraton. hem taktiğin oturması hemde oyuncuların takıma ve mevkiilerine alışması zaman alacaktır.
sen öyle yapıyorsun diye demiyorum yanlış anlama biz türk insanı olarak genelde biraz tezcanlıyızdır.başarılı olmayı çabuk isteriz
.mesela şahsen ben öyleyim bir sezon bile kötü oynasa takım vazgeçmeyin diyor sigagemesin forumlarında ama burualara yazanlar daha çok kendi ülke futbol kültürlerinin gerçekleriyle konuşuyorlar..
ama türkiye liginde öyle değildir.Başarılı olmak şarttır başarısız olan gider fazla kalmaz..gençlerbirliği mencester unitedin 50 senede değiştirmediği kadar hocayı 10 haftada değiştirdi..
ama sana verebileceğim nacizane tavsiye en azından ligin 2. yarısı veya bir sezonu yenilsende başarısız olsanda devam ettir.
senin yeni kullandığın taktiğide görmek isteriz tabi bizimle paylaşırsan çok memnun kalırım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vallahi tebrikler diyorum.puan farkını kapatmışın şampiyonluğa gidiyorsun helal ama ben bu garayı pek tutmuyorum ne derse desinler.bence naldo daha iyidi.
bu arada taktiğine aynı şekildemi devam ediyorsun yoksa bazı oynamalar yaptınmı...