1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: Cevap bulamadığımız 08 olayları

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Söylediklerinin Tümüne Katılıyorum Arkadaşım Benimde Deginmek Istedigim Bir Nokta war..
    Penaltılar; Penaltılara Normalde Avantaj Gözüyle Bakılır Ama Bu Fm 2008 de Tam Aksine..
    Artık Aleyhime Penaltı Verilince Seviniyorum O Derecede , Penaltılar Genelde Kaçırılıyor Kime Kullandırıyorsa Kullan Ben Buna Çare Bulamıyorum Acaba Bendemi Bir Problem var Diye Düşündüm ama Buda SIGames'in Saçmalıgıdır dedim..
    Penaltılar Hiç Köşeye Atılmıyor Hep Kalecinin Üstüne yada Azcık Sagına veya Soluna Atılıyor , Kalecide Aptal Degil Tabi Hemen Kurtarıyor..

Ayrıca Benim Yakındıgım Bir Konuda Dünya Çapındaki Klupler Transfer Ücretini Arttırmıyorlar yada Maaş Bütçesini.. Yok Efendim Klübün Imkanları Bütçeyi Arttırmaya Yetmiyormusda , yok Efendim Maaş Bütçesi Oyuncuyu Klübe Yetmeye Yetermiş Kardeşim Başarılı Oluyorsam Fiyatıda Arttırıcaksın.. ALLAH'a Şükür Budget Adjustment Seçenegi varda Bu Dertten Kurtuluyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Defansif ortasahanın oyunda hiçbir etkisi yok.

4-1-3-2 oynadığınız zaman göreceksiniz. Rakip takım atak geliştirirken sizin ortasahanın göbeğinde yer alan oyuncu ile defansif ortasahanız yapışık kardeşler gibi dipdibe bir o yana bir bu yana gidecektir. Tabi ortaalanın göbeğinde oynayan oyuncuya tam hücum komutu vermeme rağmen hala niye defansa geliyor onuda anlamış değilim.

Ama işin komik kısmı bunu bilmeme rağmen hala 4-1-3-2 oynuyorum. Hatta forumda bu taktikle deplasman takımı olursunuz demiştim. Sonra işi çözdüm olay taktikte değil benim kalecide bitiyormuş. Defansif ortasaha anlayışı diğer serilerde etkili olsada bu oyunda bu oyuncuları kullanıp 10 kişi kalmayın. Üstüne oyuncunuz sarı kart görme rekoru kırıyor.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by DisCo View Post

4-1-3-2 oynadığınız zaman göreceksiniz. Rakip takım atak geliştirirken sizin ortasahanın göbeğinde yer alan oyuncu ile defansif ortasahanız yapışık kardeşler gibi dipdibe bir o yana bir bu yana gidecektir. Tabi ortaalanın göbeğinde oynayan oyuncuya tam hücum komutu vermeme rağmen hala niye defansa geliyor onuda anlamış değilim.

Ama işin komik kısmı bunu bilmeme rağmen hala 4-1-3-2 oynuyorum. Hatta forumda bu taktikle deplasman takımı olursunuz demiştim. Sonra işi çözdüm olay taktikte değil benim kalecide bitiyormuş. Defansif ortasaha anlayışı diğer serilerde etkili olsada bu oyunda bu oyuncuları kullanıp 10 kişi kalmayın. Üstüne oyuncunuz sarı kart görme rekoru kırıyor.
    O daha çok oyuncuya verdiğin komutlarla alakalı birşey.. Yani ortada oynayan oyuncuya geriye doğru bir ok çıkararak defansif ortasaha oyuncusuna verdiğin komutları verirsen aynı işlevi görür ayrıca hücumda da daha etkili olur..Orta alanın göbğinde oynayan oyuncuya ileri doğru ok çıkarırsan o oyuncu hücumda ileri çıkar ama savunmada yerini yine alır.. Savunmaya yardım etmesini istemiyorsan oyuncunu AMC olarak oynat.. Genelde 5 ortasahalı taktikleri tavsiye ederim.. Burada diziliş size kalmış tabi. Ama en az dört savunma yapabilecek oyuncu gerekli.. Çünkü defans oyuncularınızı tamamen geride kullanıyorsanız karşı takımın oyun kurması kolaylaşır ve kalabalık gelirler.. Önde kullanırsanızda kontra atak yeme ve geriye top kaçırma olasılığınız daha çok artar.. Ofsayt taktiği kullanarak bunu bir nebze de olsa azaltırsınız ancak hızlı forvet oyuncularına karşı pek fazla şansınız yok.. Ortasaha oyuncularıda pres yaptıkları için ve rakip oyuncuyu ileride karşıladıkları için çalışma oranı yüksek ve top tekniğide iyi olan oyuncular kullanabilrsin(Baptista buna örnek olabilir).. DMC oyuncuları daha çok savunmada kademeye giriyor yani top kapma oranları genelde düşük oluyor.. Teknik ortasaha oyuncularından çalım yediklerinde direk indiriyorlar.. Tabi bunlarda oyun hatalarıda yok değil..

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Katılıyorum sonuna kadar.
    DMdeki oyuncumun 40 macta 16 sarı kart ile de kırmızı kartı var. Agresifligi 20 oldugu icin heralde bundan diyodum ama pek de ondan gibi durmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Vancouver

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Söylediklerinin Tümüne Katılıyorum Arkadaşım Benimde Deginmek Istedigim Bir Nokta war..
    Penaltılar; Penaltılara Normalde Avantaj Gözüyle Bakılır Ama Bu Fm 2008 de Tam Aksine..
    Artık Aleyhime Penaltı Verilince Seviniyorum O Derecede , Penaltılar Genelde Kaçırılıyor Kime Kullandırıyorsa Kullan Ben Buna Çare Bulamıyorum Acaba Bendemi Bir Problem var Diye Düşündüm ama Buda SIGames'in Saçmalıgıdır dedim..
    Penaltılar Hiç Köşeye Atılmıyor Hep Kalecinin Üstüne yada Azcık Sagına veya Soluna Atılıyor , Kalecide Aptal Degil Tabi Hemen Kurtarıyor..
    Kardeş valla bende tam tersini söyliyecektim.Oyuna başladığımdan beri 60 maç filan yaptım toplam aleyhime yaklaşık 30 penaltı çalındı yalan değil cok ciddiyim her maç nerdeyse yada 2 maçta bir aleyhime penaldtı =) we her seferindede gol attılar bir türlü o penaltıyı kurtaramıyo kalecim aynı şekilde karşı takım kaleciside henüz penaltı kurtaran kaleci görmedim oyunda =)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by altug_ View Post
    Kardeş valla bende tam tersini söyliyecektim.Oyuna başladığımdan beri 60 maç filan yaptım toplam aleyhime yaklaşık 30 penaltı çalındı yalan değil cok ciddiyim her maç nerdeyse yada 2 maçta bir aleyhime penaldtı =) we her seferindede gol attılar bir türlü o penaltıyı kurtaramıyo kalecim aynı şekilde karşı takım kaleciside henüz penaltı kurtaran kaleci görmedim oyunda =)

Evet geneLde penaLtıLar kurtarıLmıyor.Anca oyuncu dışarı atarsa yada direğe vurursa oLuyor.Tabi bu kendi takımın için geçerLeri.Mübarek bizim penaLtısı 20 oLan adam topu üstten aut a atarken karşı takımda penaLtısı 12-13 oLana adam 90 a yoLLuyor ne hikmetse
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

ben de data editörde bi olayla karşılaştım bazı futbolcuların potansiyeli normal 140 150 filan bazılarının -7 , -8 , -9 filan bu ne oluyor ardanın da -9 neden böyle cevap lütfen

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

o - ler -1 ile -10 arası değişiyor

Coşkun abi bi konuya yazmıştı tam açıklamasını bulursam eklerim

kısaca şöyle

-10 : Dünya çapında bir futbolcu olucak
    -1 : Vasatın altındaki düzeyde futbolcu olucak

aralarındakide o sıraya göre sıralanmış
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Benim cevap bulamadığım ve sinir olduğum olay

Mesela GS FB maçında GS FB ye faul yapıyor ve bu sırata top çok uzağa gidiyor. Topun otomatikman gelmesi gerekirken gidiyor bizim oyuncu yavaaaş yaaavaş topu getiriyor. Gerçi getirmiyor ordan adama doğru atıyor fakat top ya gene çok uzağa gidiyor yada başka yöne gidiyor. Haydii gene gidiyor o topuda başkası alıyor yavaş yavaş bu olay ardı ardına baya olunca maç bitiyor zaten
    Last edited by Nedvedmania : 09.Ağustos.2008 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ben yenı transfer ettgım oyuncuları lıg maclarında oynatamıorum secılemez dıyor sebebeını anlamadım:S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    lig başlamadan önce Oyunculara kadro numaraları verilmesi gerekiyor bunun içinde size mail geliyor ordan numara vermelisiniz aksi takdirde numara vermediğiniz için hiç bir futbolcu seçilemez

PA yı araştırıyorum assonra buraya yazıcam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10 dk dır araklıksız arıyordum . Bulamadığım için sinir oldum hırs yaptım eski konulara felan gittim ve sonunda buldum

Buyur kardeş istediğin bilgi

-10 = 170-200: Dunya Yildizi veya Cok Iyi Oyuncu Olacak

-9 = 150-180: Dunya capinda Iyi veya Cok Iyi Oyuncu olacak. Avrupa’nin buyuk liglerinde oynayabilecek.

-8 = 130-160:Turkiye capinda cok iyi oyuncu olacak.

-7 = 110-140:Turkiye capinda iyi oyuncu olacak

-6 = 90-120:En iyi ihtimalle Super Lig oyuncusu, en kotu ihtimalle Lig A’da iyi bir oyuncu olacak.

-5 = 70-100:Turkiye Lig 2A veya Lig 2B’de kariyer yapacak, en kotu ihtimalle yedek oyuncu, en iyi ihtimalle yildiz oyuncu olacak.

-4 = 50-80:Turkiye Lig 2A veya Lig 2B’de en iyi ihtimalle yedek olacak veya 3. Lig’de kariyer yapacak.

-3 = 30-60:Turkiye Lig 2B’de en iyi ihtimalle yedek olacak oyuncu veya 3. Lig’de iyi bir oyuncu olacak.

-2 = 10-40:3. Lig’de yedek oyuncu olabilecek.

-1 = 0-20:Futbol’da kariyer yapamayacak.
    yav ben otamatik numaralandırma yaptım vermemıs yenı aldıgım oyunculara ne yapacam simdi?
    Last edited by barakull : 13.Ağustos.2008 at 13:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Söylediklerinin hemen hemen hepsi doğru kardeşim... walla stres oldum artık yakında bıarakacam artık

Mesaj Yetkileri