Yalnız diyene bakarmısın kariyer yaptığı takım turnuvaya katıldığı takım TSG 1899 Hoffenheim...Eskişehir biraz fazla mı olmuş ne...
Baran da zaten yakında bırakır Es Esi.![]()
Yalnız diyene bakarmısın kariyer yaptığı takım turnuvaya katıldığı takım TSG 1899 Hoffenheim...Eskişehir biraz fazla mı olmuş ne...
Baran da zaten yakında bırakır Es Esi.![]()
Idolumsün abi
2 seneden fazla kalamiyom takimlarin basinda,hele kolayca zafer geliyorsa 1 senede birakirim takimi,huyum kurusun
Barcada cok rahat kupalar aldim,takimi olaganüstü yaptim,bensiz de tüm kupalari toplayacaklardir.
Giresunu alacaktim,ama zaten küme düsmeyecek,iyi oynuyorlar.Ben kariyer daha zevkli olsun diye Eskisehirsporu aldim,takim gercekten cok zor durumda,managerlik yeteneklerimi ögrenebilmem icin böyle takimlari calistirmam sart (:
Ha sezon sonu gidermiyim bilemem,böyle seyleri birden yaparim,plansiz,programsizBarcadan ayrilmayacaktim,SÜper kupayi aldim,hemen biraktim.Eskisehiri de kümede tuttuktan sonra birakabilirim,ya da dev kulüp yapabilmek icin uzun seneler kalirim basinda,bilemem orasini (:
Ve son durum Baran kume dustu.![]()
Takimi tanima fasli,taktik oturtma fasli gecti.Klasik 4-4-2 taktigi ile oynuyorum,takim daha iyi oynuyor cünkü bu taktikle.
Istikrarsiz bir görüntü var ama,takimda gözle görülür bir toparlanma oldu.Daha iyi oynuyoruz,puan kaybettigimiz maclarda ezilmiyoruz.
Ligde 14.siraya yükseldik
Arjantin ile 2014 Dünya Kupasina hazirlaniyoruz,eleme grubunda ilk 2 macimizi da aldik.
![]()
Beşiktaş'tan fark yemeni bekliyordum şaşırttın beni![]()
Takim hic yenilmiyor,yanliz bir sorun var,cogunlukla berabere kaliyoruz![]()
Gerci yenilmemekten iyidir,öncelikli hedefimiz puan,sonra puanlar (:
Puan durumu:
Arjantin ile tam gaz yola devam (:
Bugünlük bu kadar,benden ayrilmayin![]()
Baştan Sona Tekrardan Okudum Gerçekten Çok Zevkli Bir Kariyer Olmuş..
Barça'dan Eskişehir'e![]()
Umarım Eskişehir'ile Ilk 10 a Girip Takımdan Ayrılırsın..
Fazlası Zarar![]()
![]()
Es es iyi bit grafik çizmiş![]()
Baran abi biraz toparlanmışsın inşallah devamı gelir bu toparlanmanın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Takim cok iyi giderken,önümüzü sakatliklar kesti,bir ara her maci yenilir olduk.Yine de yilmayacagiz,bu ligde kalacagiz !
Arjantin Milli takimini biraktim,cünkü bensiz de cok iyiler gercekten,benim extra biseyler yapmama gerek yok.
Milli takimimiz Fatih Hocayi yolladi,Arjantini birakmisken oraya geceyim dedim,beni kabul etmediler,saglik olsun...
Son 2 macta toparlandik,kendimize geldik ...
Puan Durumu:
![]()
İyisin abi iyi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yahu şu üç büyüklerin kadrosunu da merak ettim BaranHangi yıldızları almışlar falan filan
![]()
(/s)
Eskisehirspor`u ligde tutmayi basardik,aslinda 10.siradaydikta son 3 macta tatile gittim,yenilmisler 3 maci da,hal böyle olunca da 13.sirada bitirdik ligi (:
Lig tablosu ..
Ve benim kariyer de burada biter (:
Fazla uzatmaya gerek yok,5 senelik eglenceli bir kariyer yaptim,son günlerde kariyerden sIkilmistim ve bitirmeye karar verdim.
Umarim bu kariyerimi begenmissinizdir ...
Biraz kafa toplayip,8.1 yamasiyla yeni bir kariyer acacagim ilerleyen zamanlarda...
Hiç beğenmedik lütfen bir daha kariyer açma![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Baran, buraya kadar sürdürmek bile büyük sabır ister..
Gönüllerin Şampiyonu !![]()
Baran buraya kadar gelmekte güzel ömrüm hayatım boyunca 5 sezon bitiremedim FM'de, tebrik ederim seni.Ortak kariyer açacağız senle 8.01'de gelmiş ne güzel. ^_^
Hayırlısı olsun abi.Senin kararın tabii ki.
8.1 yamasıyla kariyer açayım falan deme BaranÇünkü hep bilindik başarılar yakalıyorsun, ha İngiltere'nin en alt liginden kariyer yapacaksan yap tabi
![]()
(/s)
Valla Umut 1 sene Eskisehirsporda kaldim,bazen cok deli ediyor bu oyun beni.Sacma sapan goller yedik,öndeyken fark yiyerek maci bitirdik falan.Ben dayanabilirmiyim öyle en kücük takimi alipta en büyük yapmaya falan bilmiyorum (:
Ama kücük takimla basariyi yakalamakta müthis zevkli,oyunda bundan zevkli bisi yoktur.
Baran ne kariyer yaptın be
Baran Sıkıysa İngiltere Amatör liginden takım alsana:
Harika bir kariyerdi, zevkle okudum gerçekten umarım 8.1 yamasında açtığın kariyerde böyle olur.Tekrar tebrikler.
![]()
Kariyerin son senesi dışında güzeldi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güzel Kariyerdi..
oh nihayet bittikariyer
sıkılmıştım her gün zorla mesaj yazma korkusundan m s n e giremiodum.
ne yeni kariyer mi açcaksın ilerde,yapma etme ne olur ya.
başarının sırrı ney.![]()
Tebrikler Çok Güzel Bir Kariyer Oldu.. 8.1 Yamasıyla Yapıcaın Kariyeri Bekliyorum..
1 Sezon Daha Oynayıp Büyük Bir TAkımda Bıraksaydın Kariyeri![]()
sonuçlanması üzücü![]()
Bitti ha![]()
![]()