1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Fm2008 8.0.1

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Beta 2. patchde 24 macta 6 beraberlik ve sadece 1 yenilgi almami saglayan taktigimle ve hic kirmizi kart gormemis olan Ado den Haag takimimla ciktigim son 6 macimdan da galibiyet yuzu gormeden ayrildim su final patch sayesinde.

Ustune ustluk birinde 2 kez olmak uzere 6 macta da kirmizi kart gordum, tackling ayarlarimi herseviyede ayarlamama ragmen!

Oyun degismistir gelismistir falan filan da taktigimin dibe vuracak sekilde ise yarayamamasi ve futbolcularimin hepsinin kendini kaybederek, rakip futbolcularin hayatlarina kastetmeleri midir Sıgames'in oyuna yapacagi katki? Fm futbolun gereklerini yerine getirmemeye ve boylece siradan sacma bir "oyun" olmaya devam ediyor..Merakla sonu nereye varacak beklemekteyim..

Edit: Guzel yani ise mac motorunda hicbir fm de gormedigim guzellikte varyasyonlari gormus olmam, zira skora etki etmekten hala cok uzak.

Goz boyuyor Fm sadece..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

mika aaritaloyu gören var mı son patche göre? adam large databasede çıkmadı benim oyunda. alayım diye ddt yarattım bir tane takımıyla ilgili. bir baktım adam rezalet. aslında gerçekçi olumş mu demek lazım bilemiyorum ama büyük takımlarla oyuna başlayanların artık almayacağı kadar kötü bir adam maalesef.

Mesaj Yetkileri