Quote Originally Posted by yorukefe View Post
Oncelikle paylasim icin tesekkur ederim. Taktigini surekli olarak denemedim, hatta 2008 de de denemedim. 2008 in 2007 e gore daha kolaylasmis oldugunu dusunen biri olarak, hale hazir 2007 zor bir macim var o hep save olarak duruyor. Arsenal - Portsmount deplasmanda oynuyorum vede arsenal mutis formda. Belki 50 e yakin taktigi genelde bu macta deniyorum. Seninkinide denedim. Ilk denemem turkiye adli taktik oldu 2-0 yeniyorduk ama mudehale etmedim mac 2-2 bitti . Sonra deplasman taktigini denedim ilk yari 2-0 2. yarida yine ben mudale etmedim nasil basladiysa ogle gitsin diye mac 2-1 bitti kazandik . Sonuc olarak taktiginin bende baya iz birakti sade vede guzel. Defans olayin cok iyi gobekteki 2 dc yani oradaki kurgu cok iyi. Tabi tempoda gozumden kacmadi merak etme, buyuk kucuk fark etmiyor tum rakiplerini tempoyla dize getiriyosun. 2007 de bunlari yapiyorsa 2008 de kimbilir neler yapar. Tek mac bana bunlari yazdirdi tavsiye ediyorum pisman olmazsiniz bence...
müdahale etsen daha farklı olucagını düşünüyorum tabi ben 2007de hiç kullanmadım bu taktigi orda ne olur bilemem...tempo konusunda ewet o yüzden kosan oyuncular önerdim ve 2008deyken pozisyonda 20 pas üstüste seri şekilde yapabiliyors bu şekilde kücük takımlar büyükleri dize getirebiliyor yada büyük takımlar kondisyonu yetmeyen kücük takımları şaşkına cevirebiliyor yannız unutulmaması gereken şey warki yani taktigi alın aynen kullanın demiyorum ben takımınıza oyuncularınıza göre oynayın,mesela ben hucum anlayısı orta düzeyin bile altındayken tempolu oynatabiliyorm bunu her takım yapamaz bu şekilde daha başarılı olursnuz...

Quote Originally Posted by aysem View Post
paylaşım için saol taktik ismini duyunca şaşırdım çok iddalısın en kısa zamanda deneyip sonucları wereceğim
Senin başkasının taktigine ihtiyacın yok gerci ama deniyecegin icin saol...