1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Backest v1.0|Dünyayı Sarsan Taktik|

Hybrid View

Arkadasim nediyorum sen cok guzel birsey yapmissin, bircok dokuman okudum bu oyun ile ilgili sitelerde sanada denk gelmistir. Yok iste kucuk takimsan dusuk tempo kisa pas, yok iste cok alan daraltma mac icinde oyuncu yorulur maci kaybedersin gibi bussuru bilgi. Senin taktigin tum bu bilgileri bir anda altust ediyor vede direk sonuca gidiyor. Arsenal macindaki verilar az cok aklimda mesela bir ornek macla oynamada arsenal %67 lerde felandi top surekli onlarda ama atak yemiyor takim yani tempodan olsa gerek bide defans kurgundan adamlarda top ama ortada ciddi atak yok, biz atiyorum 5 kez gittik kaleye misal 2 si gol bu tesadufmu dedim senin diger taktigi denedim ondada ayni top rakipta ama sonuc yok atamiyorlar tas gibi defans yapiyor takim. Son olarak bence 2007 - 2008 fark etmez ben misal hala 2007 deki taktigimi kullaniyorum 2008 de sadece hedef santrafor olayi biraz sikintili 2008 de onu degistirdim, bide 2008 de atak oyuncunun onune atilan toplar cok etkili gibi geldi bana kendi taktigimde bu iki konuyu degistirip 2008 de eski taktigimle oynuyorum vede gayet iyi Arayislarima devam ediyorum ve senin taktiginde temponun nekadar iyi birsey oldugu buyuk takimlara bile pas hatasi yaptirip nasil gol atilabildigini ogrendim cok saol...

Quote Originally Posted by yorukefe View Post
    Arkadasim nediyorum sen cok guzel birsey yapmissin, bircok dokuman okudum bu oyun ile ilgili sitelerde sanada denk gelmistir. Yok iste kucuk takimsan dusuk tempo kisa pas, yok iste cok alan daraltma mac icinde oyuncu yorulur maci kaybedersin gibi bussuru bilgi. Senin taktigin tum bu bilgileri bir anda altust ediyor vede direk sonuca gidiyor. Arsenal macindaki verilar az cok aklimda mesela bir ornek macla oynamada arsenal %67 lerde felandi top surekli onlarda ama atak yemiyor takim yani tempodan olsa gerek bide defans kurgundan adamlarda top ama ortada ciddi atak yok, biz atiyorum 5 kez gittik kaleye misal 2 si gol bu tesadufmu dedim senin diger taktigi denedim ondada ayni top rakipta ama sonuc yok atamiyorlar tas gibi defans yapiyor takim. Son olarak bence 2007 - 2008 fark etmez ben misal hala 2007 deki taktigimi kullaniyorum 2008 de sadece hedef santrafor olayi biraz sikintili 2008 de onu degistirdim, bide 2008 de atak oyuncunun onune atilan toplar cok etkili gibi geldi bana kendi taktigimde bu iki konuyu degistirip 2008 de eski taktigimle oynuyorum vede gayet iyi Arayislarima devam ediyorum ve senin taktiginde temponun nekadar iyi birsey oldugu buyuk takimlara bile pas hatasi yaptirip nasil gol atilabildigini ogrendim cok saol...

evet bu taktikte toplayamadıgım tek şey topla oynama yüzdesi ama baktm bu skora ve futbola yansımıyo dedm o zaman böle dewam...övgü dolu sözlerin icin sagol

Quote Originally Posted by handemert View Post
    kayserisporla kariyer yapıyorum benfica'yı eğleyip çeyrek finale çıktım uefa'da bu taktikle.daha durun final oynuyorum türkiye kupasında rakip trabzan.lig'te de maç fazlalığıyla liderim.bu taktik MÜKEMMEL

ben bu taktikle trabzonla TSL'de Liverpool'la ŞL/EPL'de şampiyonluk ve Türkiyeylede Dünya Sampiyonlugu yaşadım sizlerinde denediginizde başarılı sonuclar almanız beni sevindirir,bunları burda yazdıgın icin sagol...

Quote Originally Posted by rameryem View Post
    ben başarılı olamadım fenerbahçe ile teşekkürler yinede
    zaman ayırsan olucagını düşünüyorum ama senin kararın kısmet degilmiş

Quote Originally Posted by vuque View Post
    İçimde Milli Takımı Yönetme İsteği Doğurdu Bu YAff Bide Kariyerini Okuyunca
    Milli Takıma Geçtim Taktiğini Deneyeceğim
    10 maç yapıp 2010da olmak güzel tabi

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadas orduspora deniyecem bu taktigi...Erkan ferin Bekte oynayamaz ozaman..dedigin türde adamlar bakıcam
    cafercan aml de olur
    2010'daki haliyle 2sinede baktm yani potansiyellerini gördm...düşük liglerde olduklarından erkanda cafercanda oynar diyorm cnkü kalite daha düşük 1.lige cıkarsan o zaman başka oyuncular önerebilirm...

Mesaj Yetkileri