Arkadasim nediyorum sen cok guzel birsey yapmissin, bircok dokuman okudum bu oyun ile ilgili sitelerde sanada denk gelmistir. Yok iste kucuk takimsan dusuk tempo kisa pas, yok iste cok alan daraltma mac icinde oyuncu yorulur maci kaybedersin gibi bussuru bilgi. Senin taktigin tum bu bilgileri bir anda altust ediyor vede direk sonuca gidiyor. Arsenal macindaki verilar az cok aklimda mesela bir ornek macla oynamada arsenal %67 lerde felandi top surekli onlarda ama atak yemiyor takim yani tempodan olsa gerek bide defans kurgundan adamlarda top ama ortada ciddi atak yok, biz atiyorum 5 kez gittik kaleye misal 2 si golbu tesadufmu dedim senin diger taktigi denedim ondada ayni top rakipta ama sonuc yok atamiyorlar tas gibi defans yapiyor takim. Son olarak bence 2007 - 2008 fark etmez ben misal hala 2007 deki taktigimi kullaniyorum 2008 de sadece hedef santrafor olayi biraz sikintili 2008 de onu degistirdim, bide 2008 de atak oyuncunun onune atilan toplar cok etkili gibi geldi bana kendi taktigimde bu iki konuyu degistirip 2008 de eski taktigimle oynuyorum vede gayet iyi
Arayislarima devam ediyorum ve senin taktiginde temponun nekadar iyi birsey oldugu buyuk takimlara bile pas hatasi yaptirip nasil gol atilabildigini ogrendim cok saol...