1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Backest v1.0|Dünyayı Sarsan Taktik|

Hybrid View

Öncelikle taktiği bizlerle paylaşımın için teşekkürler...

Ben Fenerbahçe ile Şampiyonlar ligi 1. ön eleme maçında Kobenhavn ile karşı karşıya geldim. Deplansmanda 4-1 ile kendi taktiğim sayesinde yenmeyi başardım. Sonra TSL maçında ise Ankaragücü'ne 2-0 yenilince hazmedemedim ve kaydettiğim yerden oyunu başlattım. Kobenhavn karşılaşmasına yakın yerden başladı kayıtlı oyun. 2 gün uğraşıyorum bir türlü yenmeyi başaramıyorum Kobenhavn'ı. Ya berabere kalıyorum ya da yeniliyorum.

Senin taktiğini deniyeyim dedim. Herkes memnun kalmış madem. Denedim ve sonuç: kötü
    Neden kötü dersen Deplansman taktiğiyle oynadım 2-0 iken 2-2 berabere kaldım. Diğer klasik taktiğini de denedim 3-2 yenildim.

Eğer bana bir taktik vermek istiyorsan beklerim. Bayağıdır uğraşıyorum Kobenhavn'ı yenmek için ama olmuyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Quote Originally Posted by WeGonnaFeeLIt View Post

Ben Fenerbahçe ile Şampiyonlar ligi 1. ön eleme maçında Kobenhavn ile karşı karşıya geldim. Deplansmanda 4-1 ile kendi taktiğim sayesinde yenmeyi başardım. Sonra TSL maçında ise Ankaragücü'ne 2-0 yenilince hazmedemedim ve kaydettiğim yerden oyunu başlattım. Kobenhavn karşılaşmasına yakın yerden başladı kayıtlı oyun. 2 gün uğraşıyorum bir türlü yenmeyi başaramıyorum Kobenhavn'ı. Ya berabere kalıyorum ya da yeniliyorum.

Senin taktiğini deniyeyim dedim. Herkes memnun kalmış madem. Denedim ve sonuç: kötü
    Neden kötü dersen Deplansman taktiğiyle oynadım 2-0 iken 2-2 berabere kaldım. Diğer klasik taktiğini de denedim 3-2 yenildim.

Eğer bana bir taktik vermek istiyorsan beklerim. Bayağıdır uğraşıyorum Kobenhavn'ı yenmek için ama olmuyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...
    2-0'dan sonra maça dokundunmu bilmiyorm ama appiah,aurellio,denizin oldugu bi takımda önde oldugun maçta beraberligi saglamak zor yannız dedigim bişey war yani...maçlarınızı ben izlemiyorm siz izliyosunuz aksayan pozisyondaki adamları degistirin gördügünüz eksiklikleri gidermek icin komut werin ama bazı maçlar oluyo fm'de cok kasıyosun naaparsan yap yenemiyosun

son sözümde hileye hayır

Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    2-0'dan sonra maça dokundunmu bilmiyorm ama appiah,aurellio,denizin oldugu bi takımda önde oldugun maçta beraberligi saglamak zor yannız dedigim bişey war yani...maçlarınızı ben izlemiyorm siz izliyosunuz aksayan pozisyondaki adamları degistirin gördügünüz eksiklikleri gidermek icin komut werin ama bazı maçlar oluyo fm'de cok kasıyosun naaparsan yap yenemiyosun

son sözümde hileye hayır

senin yaptığın taktikle hiç oynamadım. Appiah ve Deniz'i yolladım. Onların yerine van der Vaart gibi iyi oyuncular aldım. Sadece van der Vaart var meşhur olarak...

İlk onbirde ise

GK= Volkan
    DR= Muslu Nalbantoglu
    DL= Wederson
    DC= Edu Drecena
    DC= Lugano
    DMC= Selçuk Şahin (M.Aurelio cezalı)
    MR= Nizam
    ML= Erdal (veya Tümer, Rafael sakat)
    MC= Alex
    FC= Nihat Kahvecioğlu
    FC= İlhan Parlak

Normal taktiğim 4-1-3-2 1 Dmc, 3 Orta Saha, 2 Forvet
    Direkt pas ve kanat oyunu
    Hücuma dayalı
    Tempo normal
    Adam markajı, sıkı markaj

senin yaptığın taktikle hiç oynamadım. Appiah ve Deniz'i yolladım. Onların yerine van der Vaart gibi iyi oyuncular aldım. Sadece van der Vaart var meşhur olarak...

İlk onbirde ise

GK= Volkan
    DR= Muslu Nalbantoglu
    DL= Wederson
    DC= Edu Drecena
    DC= Lugano
    DMC= Selçuk Şahin (M.Aurelio cezalı)
    MR= Nizam
    ML= Erdal (veya Tümer, Rafael sakat)
    MC= Alex
    FC= Nihat Kahvecioğlu
    FC= İlhan Parlak

Normal taktiğim 4-1-3-2 1 Dmc, 3 Orta Saha, 2 Forvet
    Direkt pas ve kanat oyunu
    Hücuma dayalı
    Tempo normal
    Adam markajı, sıkı markaj
    başarılı oluyosan ne mutlu sana o zaman ne diim

Fenerbahce o macta buyuk olan takim, bence normal taktikle cik vede genisligi 15-17 arasina getir vede ogle dene tekrar...

Mesaj Yetkileri