-
Paylasim icin tesekkurler. Taktigini 1 macta denedim zor bir macimda deplasmanda arsenal ile oynuyorum.Genelde taktikleri bu macta deniyorum.4-1-3-2 benim sevdigim dizilislerden biridir 4-4-2 ye gore pas trafigi biraz daha kotu fakat hucuma kalktiginda daha guvenli, defans yaparkende eger gobegin saginda vede solunda oynayan oyuncular iyiyse yine sorun yasatmiycak bir taktik.

Resimdede goruldugu uzere hucum ederken bu dizilisi sagliyabilecek guzel bir taktiktir 4-1-3-2.
Arsenal macini 1-0 kaybettik. Onlar 16 bizse 7 sut cektik. Taktigine baktim sut cektirmiyorsun. Ben senin bu yontemini yillar once denedim vede su sonuca vardim. Bu oyun puanlar uzerine kurulu, yani nekadar cok sut sana okadar cok atak puani kazandirir, ayni sey direk paslar yada ortalar icin gecerli degil ama dikkar et sadece sut icin sogluyorum. Nekadar fazla sut okadar atak puani demek. Direk pas yada ortada durum farkli nekadar direk pas okadar atak + okadarda top kaybi demek, nekadar cok orta okadar atak + okadarda top kaybi demek. Bence sut cektirmelisin. Bide takim cok dar alanda oynuyor arsenal macinda dar alanda oynatman isime geldi fakat daha kolay maclarda bence biraz genisligi acmakta fayda var gibi geldi bana. Guzel taktik tesekkurler...
Mesaj Yetkileri