1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında Tello için İlhan'ın yaptığı profil çok uygun benim de aşağı yukarı buna çok benzer bir Tello profilim var. Ca'sı biraz daha yüksek olmalı 135'e kadar arttırılabilir, bu arttırım konsatrasyon, karar verme gibi bazı mental özellikleri biraz daha arttırmada kullanılabilir.

Cisse konusunda farklı düşünüyorum. Cisse hiçbir zaman 14 passing özelliğine sahip olamaz, tek top oynayamayan bir adamın passing için alabileceği en fazla değer 11-12 olur. Aynı zamanda tackling konusunda 17den aşağısı kabul edilemez. Anticiptaion özelliği direk 19-20 olacak.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Aslında Tello için İlhan'ın yaptığı profil çok uygun benim de aşağı yukarı buna çok benzer bir Tello profilim var. Ca'sı biraz daha yüksek olmalı 135'e kadar arttırılabilir, bu arttırım konsatrasyon, karar verme gibi bazı mental özellikleri biraz daha arttırmada kullanılabilir.

Cisse konusunda farklı düşünüyorum. Cisse hiçbir zaman 14 passing özelliğine sahip olamaz, tek top oynayamayan bir adamın passing için alabileceği en fazla değer 11-12 olur. Aynı zamanda tackling konusunda 17den aşağısı kabul edilemez. Anticiptaion özelliği direk 19-20 olacak.
    Cisse'nin top kapma tekniği 17, anticipation 19-20 olamaz. Kaç top kaptığının istatistiği elinde var mı? Cisse çok fazla top kapmış bir oyuncu da değil, çok fazla interception yapmış bir oyuncu. Tackling 14-15 civarı iyidir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Cisse'nin top kapma tekniği 17, anticipation 19-20 olamaz. Kaç top kaptığının istatistiği elinde var mı? Cisse çok fazla top kapmış bir oyuncu da değil, çok fazla interception yapmış bir oyuncu. Tackling 14-15 civarı iyidir.

İstatistikler filan beni ilgilendirmiyor, benim için önemli olan gidip izlediğim ve gördüğüm Cisse'dir. O zaman istatistiklere göre en çok gol atan oyuncuya 20 finishing verelim, en çok asist yapana 20 passing ve 20 creativity verelim.. Cisse önsezileri ve top kapması üst düzeyde bir oyuncudur.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Mesaj Yetkileri