1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by extensor View Post
    türk milli takımının as oyuncusu servet 130 ca dayken onun yedeği durumunda ki gökhan ve ibrahimin 135 er ca da olmaları halen mantıksız geliyor

hatırlarmısınız yunanistan maçında servet gökhana nasıl bağırıyordur maç boyu eliyle nerelere gitmesi gerektiğini söylüyordu gökhanda onu dinliyordu

yapmayın arkadaşlar top tekniği kötü diye serveti bu kadar kötülemeyin nitekim savunma markaj kademe bilgisi ibrahim toramanın da gökhanında 2-3 gömlek üzerindedir

O zaman adam miLLi takımda oynuyor diye Emre aşık ı da 145 yapaLım senin dediğin mantığa göre.

Gökhan Zan ve İ.Toraman Türkiye Liginin en iyi yerLi savunma oyuncuLarıdır.Arada formsuz oLduLar LiverpooLdan takımLarı 8 yedi diye o zaman 110 a düşüreLim güçLerini.Bazı şeyLeri ısrarLa kabuL etmek istemiyoruz nedense.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O zaman adam miLLi takımda oynuyor diye Emre aşık ı da 145 yapaLım senin dediğin mantığa göre.

Gökhan Zan ve İ.Toraman Türkiye Liginin en iyi yerLi savunma oyuncuLarıdır.Arada formsuz oLduLar LiverpooLdan takımLarı 8 yedi diye o zaman 110 a düşüreLim güçLerini.Bazı şeyLeri ısrarLa kabuL etmek istemiyoruz nedense.
    kim demiş toraman ve zan bu ligin en iyi yerli stoperleridir diye bence değiller efendim bu ligde bülent korkmazdan ve alpaydan sonra savunma yetişmedi
    bu ligin en iyi stoperinin 130 u geçmeyeceğini savunuyorum ben kimseye 145 falanda verelim demedim

gökhan zan ve toraman savunma krgusu kademe anlayışı ve markaj bilgisi zayıf olan oyunculardır KADRO ZENGİNLİĞİNE GÖRE: bu güne kadar en iyi savunma yapan takım galatasaray en kötü savunma yapan takım ise beşiktaştır

tekrar ediyorum bu ligde ki en yetenekli türk stoper 130 dan daha fazla ca yı haketmez

ve exiting sen yönetici olduğun için toraman ve zan bu ligin en iyi savunmasıdır bunu böyle kabullen artık diyeceğine bana zan ve toraman neden servetten bekir den egemenden ve emre aşıktan daha iyidir onu anlat karşılıklı tartışalım

saygılar
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri