1 ile 30 arası toplam 420 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Onunla alakası yok Koraycığım. Beşiktaş'ta oyun stili itibari ile en çok top kapması gereken Cisse ve Koray. Cisse az sayıda top kapmış durumda Koray'dan. Top kapma özelliğini şu saniyeye kadar kaptığı sadece 10 toptan mı ölçeceksin?

Önsezileri ile top kapan Aurelio, top kapma tekniği ile top kapan Viera. Sence bu Cisse ikisinin birleşimi mi? Ayrıca sence Cisse dünyanın gelmiş geçmiş en yüksek önseziye sahip futbolcusu mu? Eğer top kapma 17, anticipation 20 olursa o zaman Koray'ın top kapma özelliğinin 20 olması gerek 20.

Her maçını seyrettiğin Beşiktaş'ın Liverpool maçını da seyrettin umarım. Cisse'nin yaptığı acemice faulleri görümüşsündür mutlaka. Cisse'nin tackling'i 17 olursa ben sadece bunun için bile bir yama yapıp 13-14 civarına çekerim o tackling değerini. Hatta o yamayı forumda yayınlarım.

Ayrıca forumda af yaptık diye her tarafı fanatiklik mekanına çevirmeyin. Eğer akıllı olunmazsa yine banlarım, 100000 kez af olsa da alınamazsınız bu foruma. Anlayan anladı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Ayrıca sence Cisse dünyanın gelmiş geçmiş en yüksek önseziye sahip futbolcusu mu? Eğer top kapma 17, anticipation 20 olursa o zaman Koray'ın top kapma özelliğinin 20 olması gerek 20.

Her maçını seyrettiğin Beşiktaş'ın Liverpool maçını da seyrettin umarım. Cisse'nin yaptığı acemice faulleri görümüşsündür mutlaka. Cisse'nin tackling'i 17 olursa ben sadece bunun için bile bir yama yapıp 13-14 civarına çekerim o tackling değerini. Hatta o yamayı forumda yayınlarım.
    Evet bence Cisse dünyanın gelmiş geçmiş en yüksek önseziye sahip oyuncularından birisidir ve bu yüzden 20'yi hakediyordur. Korayın ne anticipation özelliği ne de tacklingi Cisse'ye yaklaşamaz bile.

Liverpool maçını da izledim elbette, ama o maç için hiçbir futbolcuyu tek başına suçlayamazsın. Kaos ortamında, fenere kaybetmişsin, yöneticiler çıkıp açıklamalar yapıyor, futbolcuların kafası karışık, haftasonu paf takım mı çıkacak bilinmiyor, senin en önemli maçın Liverpool maçı kimse bu maçla ilgilenmiyor bile tabiki gidip fark yiyeceksin. O maç farklıydı ve Cisse de herkes gibi kötüydü. Fenerbahçe maçında da kötüydü, büyük maçlar da oynama sorunu olabilir. Buna birkaç büyük maç sonunda daha iyi karar verebileceğim.

Bir maça göre futbolcuya değer verilip yama çıkartılamaz. O zaman biz niye yırtıyoruz burada kendimizi. Biz ne iş yapıyoruz burada? Zaten biz boşuna çalışıyoruz burada galiba, yaptığımız hiç bir değişiklik ne yamada gözükmeyecekse biz ne diye zaman harcıyoruz burada. Varsa Beşiktaş araştırmasını daha iyi yapacak biri çıksın biz de ona devredelim o zaman. Bu konuda mutsuzum ve Ömer abiyle konuşup ciddi bir karar almasını isteyeceğim.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kimsenin hevesini kırma çabasında değilim ancak bazı şeylerin görülmesinden yanayım. Şimdi Aurelio ile Cisse'nin önsezileri karışılaştırılamaz bile. Ki sen önsezilere 20 verip üstine bir de tackling değerine 17 vereceğim diyorsan ben de orada dur derim. Ben bir maça göre değer ver demiyorum. O maçta da Cisse'nin yaptığı acemice fauller dakika 30'a kadardı. Benim sahada izlediğim Cisse maksimum 14 tackling alır. Anticipation da 13-14 olur maksimum. Cisse'nin en önemli özelliği fiziksel yönde bence. Balance, strength ve stamina gibi fiziksel özellikleri üst seviyede.

Daha kaç maç seyrettik ki Cisse'yi? Takımda 11'deki yerini tam olarak garanti etti diyebilir miyiz? Bak Tello için deriz. Yeri garantidir, sakatlıktan çıkınca Sağlam hoca hemen oynatır. Ama Cisse için aynı şeyler geçerli değil. Fransız araştırmacının verdiği değerlerin 6-7 fazlasından konuşuyoruz burada. Cisse henüz bunu ispatlayacak görüntü çizmedi benim gözümde.

Türkiye'de, özellikle istikrarsız bir görüntü çizen Beşiktaş'ta, savunma zaafları ayyuka çıkmış bir Beşiktaş'ta, daha henüz 11'e gireceği garanti olmayan Cisse'ye 20 anticipation verilirse dur derim.

Ayrıca benim yazdıklarımdan bunu tek maçlık değerlendirdiğimi düşünüyorsan yanılıyorsun. Ben değerlendirmemi şu ana kadar gösterdiği performansa bakarak yaptım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri