Dün yazdığım yazı yine forum serverlarının azizliğine uğradı,yeter artık diyorum sadece
Gençlerbirliği Oftaşspor dün çok mücadele etti.Ama yetenekleri sınırlı,özellikle son pozisyonları bir türlü gole çeviremiyorlar.Defansta sakatlıklar nedeniyle Baki-Koray ikilisi vardı ama fazla sırıtmadılar.Zaten Oftaş'ta kale önünde fazla zorlamadı futbolcularımızı.Rüştü yine kalesinde ciddi bir pozisyon görmedi,tek aklımda kalan bir frikik vardı,o da kolay bir toptu zaten.Tello sanırım sakatlıktan yeni çıktığı için bence çok kötü oynadı.Yine son zamanlarda sürekli cepten yiyen Serdar Özkan son 15-20 dakika hariç ortada yoktu,ne hücumda ne savunmada.Zaten sağ tarafımız resmen çökmüş,Ali Tandoğan kendi standartında oynadı ama Serdar'da destek olmayınca ona fazla genelde soldan şanslar yakaladı Oftaşspor.Higuain istekliydi yine ama çok da bir şey yapamadı zaten her zaman söylediğim gibi çok yetenekli bir oyuncu değil..Nitekim ortada geçti denebilecek bir maçı,saçma sapan bir savunma hatası-biraz da zemin azizliği- sayesinde kazandık.Bobo'nun dikkat çeken bir özelliği yok ama bir şekilde yolunu bulup golünü atıyor.Bir türlü sevemediğim İbrahim Akın oyuna girdikten sonra az bir süre oyunda kalmasına rağmen göze battı ve topları hep olumlu kullandı,hakkını vereyim.Ama takım halinde kötüydük yine,yani şu takımı izlerken aklıma geçen sene ki Jean Tigana dönemi geldi-Baki falan da görünce,bir Runje eksik işte.Geçen seneden tek fark Delgado'nun artık oyun kurucu pozisyonuna geçmiş olması;gerçi o zaman bir şekilde maçı kazanıp istediğimiz puanları topluyorduk,şimdi denk gelirse puan alıyoruz.Maçta o kadar pas hatası oldu ki bir ara sırf bunun geyiği döndü.Oftaş'ta Hakan Aslantaş ve Serkan Atak dikkatimi çekti.İkisi de olumlu futbol oyunuyorlar ve yaptıkları işten zevk alıyorlar belli..Oftaş'ın -bence- çok açık bir penaltısı verilmedi,Serdar ceza sahası içinde ısrarla gitmeye çalışan Hakan'ı çekti,ayaklarıyla da müdahale etmeye çalışıyor-temas var mı göremedim-.Sonuçta arkadan yapılan bir hareket ve ikili mücadele şeklinde değil artı Hakan kendini bırakmıyor,gitmeye çalışıyor.Bana çok açık bir penaltı gibi geldi;söylemezsem ayıp ederdim,çünkü kendi takımımın buna benzer bir pozisyonu olsa ben de penaltı beklerdim.Beşiktaş ise iki pozisyonda penaltı bekledi:Biri Ali Tandoğan'ın pozisyonu;kaleci elleri içiride ve topu almaya gidiyor,Ali takıldı da mı düştü yoksa kendini mi bıraktı bilmiyorum ama bu pozisyona penaltı beklenmez bile.Diğeri ise ortadan önce Bobo'nun rakiple mücadelesinde düşüşü;burda da bence penaltının sözü bile edilmez çünkü ikili mücaledeler ve Bobo belki de yorgunluğun etkisiyle kendini bırakıyor gibi geldi bana ama takılmışta olabilir ama Oftaş'lı oyuncunun yaptığı hiç bir şey yok.
Son olarak tribünler bomboştu dün,Beşiktaş kısmı doluydu sadece..Hiç bir şey için olmasa bile bu güzel mücadeleleri,futbol oynama isteği adına taraftar olmasa bile seyirciyi hak ediyor Oftaş'lı bu çocuklar,üzüldüm.Oftaş'a kalan maçlarında başarılar...Beşiktaş'a ise tebrikler ama 'Nereye kadar?'' diyorum!