Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: Fatih Ocak'ta Fenerbahçe'de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by panterka View Post
    sence ersun yanal fatihe güveniptemi Hakan ı almadı ? bence neden bu değil başka şeyler var bunun altında gibime gelior

tamam diyelimki başka bişeyler vardı da ondan hakanı almadı.ama sonucta güvendiği adam oynattıgı adam fatihti hiç bisey yapamadı aynı zamanda trabzonda oynarkende avrupa maclarında dogru düzgün bisey yapamadı yeteneksiz demiyorum fatih gayet yetenekli bi oyuncu ama bence trabzondaki kadar hiç bi takımda basarılı olamaz.fenerede gelirse semihi kesemez ayrıca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Gitti takimlara bakmayacan,o takimlarda nasil performans gösterdigine bakacaksin.Balic gitti Real Madrid`e,ne yapti orada ?
    Hakan Sükür Intere gitti,ne yapti orada ?
    Okan Buruk Intere gitti,ne yapti orada ?

Bu örnekleri rahatlikla cogaltabiliriz,önemli olan dolastigi takimlar degil,orada gösterdigi performanstir.

Kezman bu kadar iyi olsaydi ne Chelseadan ayrilidi,ne de Fbye gelirdi.

Hersey ortada,görmek isteyin yeter !
    Benim demek istediğim şey Kezman'ın 2-3 sene önce kaliteli bir oyuncu olduğudur.Fatih Tekke şu anda Kezmandan iyi olabilir ama Kezman sonuçta.Bence 1.5 mn euro iyi ama Az! da ne demek?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Bu verdiğin örnekler Lincoln Nonda için de söyleyebilir miyiz ?
    Ne alakası var Deniz bunun konuyla..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir de şöyle bir şey var Kezman 2 senedir gerçekten çok kötü ama bunu en büyük nedeni Sistem bunu kimse göz ardı etmesin ... Bana göre Kezman şu an Galatasaray'da olsa eski günleri gibi olabilirdi çünkü tam istediği gibi toplar geliyor indiriliyor vs. ona sadece son vuruşu yapmak kalıyor ... ancal Fenerbahçe veya Beşiktaşın oynadıpğı sistemde Kemzan'ın işi çok zor 4 defansla boğuşcak pozisyon yaratacak vurucak vs.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ayrıca şunuda merak ediyorum fatih kaç maç oynadı kaç gol attı rusyada.yani kesin ilk 11 oyuncusu bile degil zenitte fatih

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tamam diyelimki başka bişeyler vardı da ondan hakanı almadı.ama sonucta güvendiği adam oynattıgı adam fatihti hiç bisey yapamadı aynı zamanda trabzonda oynarkende avrupa maclarında dogru düzgün bisey yapamadı yeteneksiz demiyorum fatih gayet yetenekli bi oyuncu ama bence trabzondaki kadar hiç bi takımda basarılı olamaz.fenerede gelirse semihi kesemez ayrıca
    bnm demek istediğim zaten Semihi kesip kesemeyeceği değil Semih in yanında oynaması gereken oyuncunun Kezman olmadığıdır

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Benim demek istediğim şey Kezman'ın 2-3 sene önce kaliteli bir oyuncu olduğudur.Fatih Tekke şu anda Kezmandan iyi olabilir ama Kezman sonuçta.Bence 1.5 mn euro iyi ama Az! da ne demek?
    Yahu gol atmasi en kolay ülke olan,her sene gol krali olan futbolcularin rahat 30 üstü gol attigi bir ülkede kendini kanitlamis,o zamanki kadrosunda Rommedahl,Robben gibi harika oyuncularla oynamis bir Kezmandan bahsediyoruz.

Nasil kaliteli bir isim oldugu sonradan gittigi takimlarda net bir sekilde görüldü.

Az,az demek ! Fatih Tekke bu kadar etmez !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bnm demek istediğim zaten Semihi kesip kesemeyeceği değil Semih in yanında oynaması gereken oyuncunun Kezman olmadığıdır
    tamam işte ama semihin yanında adam oynamıyo.oynasa zaten kezman eleştirilmez çift forvet oynasak forvet sorunu falan olmazdı bizde kezmanda baya gol atardı.sistem sorunu yani fatihi getirip yedek oturtmaya gerek yok.sezon öncesi zocaya fatihi sorduklarında tanımıyorum dedi demekki istemiyo

ayrıca şunuda merak ediyorum fatih kaç maç oynadı kaç gol attı rusyada.yani kesin ilk 11 oyuncusu bile degil zenitte fatih
    Konunun başka yerlere çekilmemesi gerekir diye düşünüyorum Fatih'in sakatlık dönemleri oldu form tutamadı anlar oldu ancak burda konuştuğumuz kişi Fatih Tkke yani 2005 yılında Dünya'da en çok gol atan ikinci oyuncu ödülünü alan bir oyuncu .....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Konunun başka yerlere çekilmemesi gerekir diye düşünüyorum Fatih'in sakatlık dönemleri oldu form tutamadı anlar oldu ancak burda konuştuğumuz kişi Fatih Tkke yani 2005 yılında Dünya'da en çok gol atan ikinci oyuncu ödülünü alan bir oyuncu .....

ben begenmiyorum yani alırmıyız sanmıyorumda? tabi mutsuz fatih rusyada bi türk takımına gelebilir bu fenerbahce olmayabilir.zaten benim için futbolcu önemli degil fenerbahce taraftarıyım ben kim oynarsa oynasın takım basarılı olsunda

ben begenmiyorum yani alırmıyız sanmıyorumda? tabi mutsuz fatih rusyada bi türk takımına gelebilir bu fenerbahce olmayabilir.zaten benim için futbolcu önemli degil fenerbahce taraftarıyım ben kim oynarsa oynasın takım basarılı olsunda

zaten Türk takımlarının başına ne geliosa bundan gelmio mu ''Kim oynarsa oynasın''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

zaten Türk takımlarının başına ne geliosa bundan gelmio mu ''Kim oynarsa oynasın''
    Takım Başarılı olduktan sonra sorun yok kim oynarsa oynasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun ne diyelim..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Gelirse FB icin iyi olur. Kezman'da artik is yok. 3,5 yildir bir varlik gösteremiyor. Yildiz diye geldigi 2003-2004 sezonunda Chelsea'de 25 macta 4 gol atabildi( ligde). Hakan Sükür bile 2003-2004 sezonunda 9 macta 4 gol atti.

1,5M euro + Kezman= Tekke, icin bence iyi bir teklif.

Kontenjanda bosaliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kezman Türkiye'de çok yıprandı. Gerçi Arjantin'in 10 numarası olan Ortega'yı bile yıpratan medya Kezman'ı yıpratmış çok mu ? Kontenjanın açılacak olması, Fatih Tekke'nin Türkiye ligini bilmesi daha önceden çok başarılı olması Tekke'yi cazip kılan nedenler arasında. Fakat Kezman + 1.5 m € fazla. Zaten Fatih Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklamıştı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Fatih Ocak Fenerbahçe'de sandım keşke Fatih'ten sonra "," koysaydın.

Fatih bu sezon sonu gelmeli, çünkü devre arası bir anlamı olmaz. Avrupa Kupalarında oynayamaz. Lig için ise gerekmez sezon sonuna ertlenmesi gerektiğini düşünüyorum tabii alnımış ise.

bu bilgi kesin mi haberi olan var mı yorum yapıyoruz ama

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fatih Tekke bundan sonra hiç gelmesin Türkiye'ye.Eğer iyi bir teklif gelirse Avrupa'da devam etsin futbol hayatına.Son tercihi Türkiye olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Eğer bu haber doğruysa iki tarafa da acırım. Zenit için karlı bi iş olmuş olur. Ama kanımca yalan bir haber..

Kezman'i kim alirsa elinde patlar. Gittigi hicbir takimda tutunamamis ve son donemlerde iyice psikolojisi bozulmus bir arkadas. Irkcilik meselelerine hic girmiyorum. O el hareketleri gol attiktan sonra hepimiz biliyoruz. Yaptigi insanliga sigmayacak hareketleri ve cirkeflikleri de cabasi. Fenerbahce satsin kurtulsun satabiliyorsa. Yerine Fatih Tekke gelirse guzel olur. En azindan kafasi rahat bir oyuncu almis olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe alacak olsa bir şekilde Fatih'in UEFA maçında oynamasına izin vermezlerdi. Artık avrupa maçlarında oynayamayacak, Türkiye içinse alınmasın.

Henüz siteden yalanlama gelmedi ama bence yalan bir haber. Ayrıca konuda da gereksiz mesajlar atılmış, gereksiz tartışmalar dönmüş. O nedenle konuyu kapatıyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri