167 ca fazla olmuş ben editöre giremediğim için bu ayarı yapamıyorum işte ama bakın corner crossing passing free kick ten 1 konsantrasyonundan 2 puan kısılırsa ve senin belirttiğin kötü özellikler belirginleştirilmemiş iddası üzerine hız ve hızlanma yı 2 puan aşağı çekersek ca yı 155 civarına çekilebilir ama ben balance ve sportmenlik konusunda sana katılmıyorum katılmamamın sebebi ise aurelio ve alex in inanılmaz top saklama becerisi ve fizik olarak kendinden çok üstün oyunculara o topu kaptırmamasıdır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buyrun sayfalarca gökhan gönülü övdünüz bir sürü spor yazarı fatih terimi eleştirdi dediki ibrahim kaş iyiki sakatlandı eger türkiye mağlüpken değilde galipken girseydi gökhan acaba maç sonu aynı şeyler söylenirmiydi fatih hoca rise ve gamst pedersenin önüne onu koymaması gerektiğini biliyordu adamı iki maç izledim dedimki savunması kötü markaj bilgisi zayıf arkaya adam kaçırıyor işte o 160 ca lı zico da öyle bilgili ki inter deplasmanında fc deividi mr amr de oynatıyor mr gibi bir oyuncu olan gökhan gönülü dr oynatıyor
???????????????

merak ediyorum ziconun futbolculuk ca sını verdik oyunda