1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    ama ben balance ve sportmenlik konusunda sana katılmıyorum katılmamamın sebebi ise aurelio ve alex in inanılmaz top saklama becerisi ve fizik olarak kendinden çok üstün oyunculara o topu kaptırmamasıdır
    Alex teknigi sayesinde topu sakliyor. Ustune fiziki bir abanma oldugu takdirde ya dengesini kaybedip dusuyor, ya da kendisini birakiyor. Bunun kararini vermek Fenerbahce arastirmacisina ait. Ancak ikisinin de bu seviyede olmasi imkansiz cunku hem denge hem de sportmenlik yuksek olursa Alex hic yere dusmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Alex teknigi sayesinde topu sakliyor. Ustune fiziki bir abanma oldugu takdirde ya dengesini kaybedip dusuyor, ya da kendisini birakiyor. Bunun kararini vermek Fenerbahce arastirmacisina ait. Ancak ikisinin de bu seviyede olmasi imkansiz cunku hem denge hem de sportmenlik yuksek olursa Alex hic yere dusmez.
    Kesinlikle katılıyorum. Alex' in fiziki özellikleri zayıf. Gücü, dengesi ve dayanıklılığı. Fazla koşmuyor bu yüzden diri duruyor. Bir Stankovic' in yarısı kadar koşsa ne olur acaba. Alex' in konsantrasyonu da düşük. Büyük maçların adamı değil. İyi bir lider olduğunu da düşünmüyorum.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri