1 ile 30 arası toplam 231 sonuç

Konu: Inter-Fenerbahçe/ Şampiyonlar Ligi G Grubu 5.Hafta

Hybrid View

PSV de Inter de kazansa Fenerbahçe Kadıköyde yener CSKA yı Love,Carvalho,Jo,Akinfeev oynarmı o maçta bilmiyom ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    PSV de Inter de kazansa Fenerbahçe Kadıköyde yener CSKA yı Love,Carvalho,Jo,Akinfeev oynarmı o maçta bilmiyom ama...
    Psv maçında Love ile Jo yoktu.Sakatlıkları yoksa Psv maçında oynatmayan teknik adam Fenerbahçe maçında hiç oynatmaz.Ayrıca Rus ligide bitti.Cska'lı oyuncular Psv maçında bi değişiklik olmazsa bitsede tatil yapsak havasında olacaklardır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar birşeyi düşünmekle istemek aynı şeyler değildir bu kısımı altını çizerek belirtiyorum. R. Carlos'ta Real Madrid olayında yüzdeler vermişti bu onun düşüncesi ama asla istediği şey değildir neyse.

Fenerbahçe, İnter'e kaybetmesi olasılıklar içerisindedir. Eğer kaybedese büyünün bozulacağını düşünüyorum. Deplasmanda oynanan Cska maçına baktığımda çok iyi oynamayan ancak takipçilik+şans ve kaleyi yoklama arzusu+kaleci hatası ile gelen bir beraberliğin yanı sıra Love çalımlıyor kaptırdığı yerde Jo araya girip devamını getiriyordu.

Fenerbahçe'nin daha önce topladığı yüksek puanlarla çıkamadığını biliyoruz. Üstüne çok iyi oynadığı gol attığı sezonda 0 çektiğinide biliyoruz. İyi oynuyor olması bir umut olsada çıkacağı garantisini vermez.

Bu maçlar bitimindeki Cska maçı kolay olmayacaktır. Bunu belirtmek istedim.

Sonuç olarak Türk futbol camiası için ne iyi olacaksa o sonuç olsun. Yani grubundan nağmaluğ çıksın.

Mesaj Yetkileri