1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: TSL 14.Hafta | Denizlispor - Fenerbahçe

Hybrid View

yazık yemişler Denizli'nin hakkını... Sonuç olarak zor deplasmandan 3puan tebrikler Fenerbahçe...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    yazık yemişler Denizli'nin hakkını... Sonuç olarak zor deplasmandan 3puan tebrikler Fenerbahçe...
    yani bencede artık bu ligde sadece sonuç olarak ne oldugu önemli yoksa denizlinin pozisyonu ofsaytmı degilmi bilmiyorum ama o kadar çok hakem hatası oluyoki eskisi gibi hakem hatasıyla kazandığımız maçlarda üzülemiyorum eskiden olsa keşke verilseydi gol berabere bitseydi derdim ama şimdi birazda hakem hatasıyla biz kazanalım demek geliyo içimden bunu her takım taraftarı söleyebilir artık çünkü hakemler çok can yakıyolar bu sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Pozisyon Ofsayt...Hakem iyi maç yönetti..Fenerbahce 37. dakikadan itababeren sahasında oyunu kabul etmeye basladı..Daha Çok kontralarla gol bulmaya basladı..32.Dakika selcuga yapılan faul degildi selcuk neredeyse Gol ikram edecekti..Baya güldüm orda

Denizli Doldur bosalt oynadı...Fazla cogalamadılar..sahanın en iyisi ugur boraldır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    [B]Pozisyon Ofsayt
    Neden değil biraz konuyu açar mısın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Neden değil biraz konuyu açar mısın ?
    Deniz yanlış yazdım pardon..Ofsayt tabiki.Sarı cizgiyi bende gördüm..Volkana carpan denizlili ofsaytta...

Mesaj Yetkileri