1-0 Aldık MaçıBizimkiler Biraz Daha Becerikli Olsa Maç Fark Olacak Ama Neyse 3 Puan 3 Puandır
![]()
1-0 Aldık MaçıBizimkiler Biraz Daha Becerikli Olsa Maç Fark Olacak Ama Neyse 3 Puan 3 Puandır
![]()
...
yazık yemişler Denizli'nin hakkını... Sonuç olarak zor deplasmandan 3puan tebrikler Fenerbahçe...
Bariz gol mu
bir daha izlemenizi öneririm
Ben pozisyonu görmedim ama dinlediğim radyo daki spiker ofsayt diyor.İzleyip görücez![]()
Mac bitti hele sukur kazandik gecen senenin rovansini aldik.Tebrikler Fenerbahcem.
Denizlinin golü verilmedi,hakem net bir golü vermedi.Helal olsun sana hakem !
Lig tv ofsayt çizgiyle gösterdi.. her şey ortada en soldaki oyuncu bozuyor ofsaytı..
yani bencede artık bu ligde sadece sonuç olarak ne oldugu önemli yoksa denizlinin pozisyonu ofsaytmı degilmi bilmiyorum ama o kadar çok hakem hatası oluyoki eskisi gibi hakem hatasıyla kazandığımız maçlarda üzülemiyorum eskiden olsa keşke verilseydi gol berabere bitseydi derdim ama şimdi birazda hakem hatasıyla biz kazanalım demek geliyo içimden bunu her takım taraftarı söleyebilir artık çünkü hakemler çok can yakıyolar bu sezon
Maçı izlemeyenler hemen ofsayt diyo.
Bu arada Fener'i beğenmedim.
Kimse ortalığı karıştırmaya kalkmasın gol OFSAYT önce izleyelim ondan sonra konuşuruz ...
Valla bende izlemedim maçı ilk yarıyı az az izleme şansı buldum sadece... Barzi golü denilince bende dedim eğer bariz golü verilmemişse yazık ayıp etmişler Denizli ye ligde çıkışta bir takım izleyelim özeti bakalım nasıl gelişmiş...
Pozisyon Ofsayt...Hakem iyi maç yönetti..Fenerbahce 37. dakikadan itababeren sahasında oyunu kabul etmeye basladı..Daha Çok kontralarla gol bulmaya basladı..32.Dakika selcuga yapılan faul degildi selcuk neredeyse Gol ikram edecekti..Baya güldüm orda
Denizli Doldur bosalt oynadı...Fazla cogalamadılar..sahanın en iyisi ugur boraldır![]()
dikkat ederseniz ortanın geldiği kanattaki adam ofsaytı bozuyor..sadece pozsiyonun oldugu bölgeye bakmayalım..
Maçın başında çok iyi oynuyorduk, golden sonra yine durdular. Atabileceğimiz net pozisyonlar vardı ama değerlendiremedik.
Denizlispor'un ofsayt kararıyla verilmeyen golü hakkında yorum yapmaya bile gerek yok. UEFA Kupası'nda bile görüyoruz hakem hatalarını. Gerçi Lig TV 2 kere farklı yerden çizgi çekti, onlar bile 1 seferde karar veremediler ama...
Bu hakemlerin yetersiz olduğunu haftalardır Galatasaray maçlarından sonra söylüyoruz. Bu ligde bu tür hatalara alıştık artık, dün Galatasaray'a yapıldığında biz konuşuyorduk, Galatasaraylı arkadaşlar hakemdir, hata yapar diyordu; şimdi hakemdir hata yapar diyen arkadaşlar, hakem Fener'e galibiyeti hediye etti diyebilir.
Biz her zaman işimize geldiği gibi yorum yaparız, o nedenle şimdiden uyarıyorum, boşuna burada bu nedenle tartışma çıkmasın. Yarın Galatasaray ve Beşiktaş lehine hata olmayacağı garantisini bu ligde kim verebilir? O nedenle kalp kırmaya değmez.![]()
Lig T.V iki çizgi gösterdi, birinci çizgi hemen ofsayttan sonraki çizgi burada ofsayt, ikinci çizgide ofsayt olmayabilir ama şu bir gerçek eğer bir oyuncunun kılı bile önde olsa pozisyon ofsayttır o yüzden bu pozisyon bana göre ofsayt.
Diyelim pozisyon ofsayt değil hakem hatalı karar verdi. Olsa ne olacak Denizli bu gün futbol mu oynadı? Doldur boşalttan başka birşey göstermedi Denizli galibiyeti değil beraberliği bile hak etmediler maç adil bir sonuçla bitti. Kazandığımız için mutluyum.
Geldiğinden beri neredeyse her sezon 34 maç 90 dk. oynayan Kratochvil neden oynatılmadı anlamış değilim...
galatasaraylılara göre pozisyon ofsayft demi
iyi güzelde şimdi gsliler cıkıp neden ofsayt denizlinin hakkı yenildi diye avaz avaz bagırıyor ki ? sezon başındandır gazozuna 10-15 penaltı atan daha 4 hafta önce bjk macında aut olan pozisyona korner verilmesi sonucu gol atan 2 hafta önce antep macında dk 90 dak %100 değil % 100 milyon ofsayttan gol atan daha 2 gün önce avrupa macında ofsayt ve haksız penaltıyla macı kazanan FENERBAHÇE miydi ?
yani bişeyleri savunacaksanız önce kendinize bakın boşuna dememiş atalarımız iğneyi kendine cuvaldızı başkasına batır diye![]()
...
Fenerbahçeye tebrikler.Çok zor bir maçtan 3 puan çıkardı.
Posizyon bana da ofsayt olarak geldi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe zor bir deplasmandan 3 puanı aldı..Açıkçası daha fazla zorlanmasını beklerdim ama Denizli beni hayal kırıklıgına ugrattı..
Bu kadar öenmli bir maçtan 3 puan gerçekten güzel..Tebrikler Fenerbahçem..!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Çok önemli bir maç´dan evvel puan kaybı yapmamamız gerekiyordu ve yapmadıkta. Önümüzdeki Galatasaray maçına bakacağız artık.
Maç bittikten sonra babam '' Bak görcen Denizli'nin kesin 1 golü verilmedi'' Dedi vede öyle olmuş sanırım :S
Ama ne olursa olsun Fener zor deplasmandan 3 puan aldı.
Böylesine zorlu bir deplasmandan 3 puan çıkarmak sevindirici.
3 puan 3 puandır.Pozisyon ofsayt mı değil mi görmedim ama olur böyle kararlar.Hep 3 büyükler bu kararlardan zararlı çıkmayacakya![]()