Fenerbahçe'ye tebrikler.Denizli beni hayal kırıklığına uğrattı.Pozisyonu ofsayt olup olmadığını da merak ettim...
Fenerbahçe'ye tebrikler.Denizli beni hayal kırıklığına uğrattı.Pozisyonu ofsayt olup olmadığını da merak ettim...
Böylesine zorlu bir maçtan 3 puanla ayrılmak sevindirici.
Fenerbahçe'yi ilk defa böyle bir deplasman maçında bu kadar iyi gördüm.Yasin,Ali Bilgin ve Uğur Boral'ın performansları iyidi.
Selçuk vasattı.Çok top kayıbı ile oynadı.
Derbi öncesi bu 3 puan'ın önemi büyük.Zira önümüzdeki haftalarda bunu daha iyi anlayacağız..![]()
Kratochvil Konusuna Açıklık getirim !!!
Kratochvil Ligde en son Galatasaray macında ilkonbir oynadı..Ardından Kupa macında güvenç hoca Burak adlı futbolcuyu oynattı..Burak Kupamacında çok iyi oynadı..Toplara baya iyi hamleler yaptı..Sonuc olarak burak formayı kaptı..
Sizin gibi bende merak etmişdim
Son 3 haftadır denizli Seri yakalamısdı Hepsindede Burak ilkonbirede idi..Ayrıca burak bugünde topa iyi hamleler yaptı..Genelde Uzun toplarda iyi kafa vurdu maçı izleyen varsa bana katılır.Kratochvil Konusu böyle..!!![/B]
Yok ya..Mert o kadar iyi degildi ha buseneki Deplasman maçlarına göre iyi idi..Golü attıktan sonra Yaslandı fenerbahce ve kontra ile gol aramaya basladı..
Uguru bende begendim..Baya hızlı futbolcu ayrıca ilk golde güzel orta yaptı..
Mert Maçı full izledinmi Denizliden Burak baya iyi oynadı..Hele bir sutun önüne atladı..Hava hakimiyeti baya iyi..
Sahanın yıldızı:UGUR
Tebrikler Fenerbahçe.İhtiyacı olan 3 puanı alarak Derbi öncesi Galatsaray karşısında moralli çıkacaklar.
So what?
Saike
Takımda iyi futbol isteyen yok(kendi adıma).Her maç 1-0 bitsin sonunda 3 puanı alalım gerisi alakadar etmez.Tribündeki kardeşlerimide desteklerinden ve yeni melodiyi çok güzel duyurduklarından dolayı tebrik ediyorum.Amann birileri bizim diye atlamasında![]()
Tebrikler Fenerbahçe.Tempolu geçen bir maçtan galibiyetle ayrıldılar.Onlar için moral oldu.
arkadaslar ofsaytmı degilmi herkes tartısıyo ama kimsenin konusmadıgı bisey var ilk yarıda bizim %100 penaltımız es geçildi yine adam eliyle kesti cezası içinde topu ne sekilde dusunursen düşün penaltı yani adam bilerek kesmese bile mesafe yakın degil ve kollarını açarak giriyor belki o pozisyon penaltı calınsa coktan kopacaktı maç
ilk yarıdaki o pozisyona penaltı verilebilirdi sonuçta top gelirken adam elini toptan kaçırmak yerine açıyor. Benzer bir pozisyon bizim kayseri maçında oldu Edu sarı kart gördü.
ben hakem olsam orda penaltıyı vermezdim ama denizlinin golü ofsayt
Denizli sendromu da bitti ve hakettiğimiz bir galibiyet aldık. Tebrikler herkese. GS maçı öncesi iyi moral oldu.
Derbi öncesi alınan bu galibiyet çok önemliydi. Fenerbahçe'mi kutlarım.
Denizli yönetimine dün yaptıkları yakışmadı, bir gazete şampiyonluğu kaybettiğimiz zamanki fotoğrafları ve Rep. of Turkey manşetli bir gazete dağıtmış. Ama Uğur Boral golden önce tekmeye kafayı uzattı ve biz maçı kazandık. Mücadele ettik. İlk yarıdaki oyunumuz ile yenemiyeceğimiz takım yok.
![]()
Rep. of Turkey
Bunu yazmışlarsa Helal Olsun, çok iyi birşey yapmışlar..
Denizli'nin golü ofsayt değil ama bence hakemin bunu ayırt edebilmesi çok zor.
So what?
Saike
Bence Denizli'nin attığı gol ofsayt ama kesin bişey diyemiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Uğur Boral'ın tekmeye uzattığı kafa muhteşem. Bu ruh sağlandıktan sonra gerisi kolay..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Selcuk`un kendi kalesi önündeki pozisyonu tam komedi![]()
Uğur İnceman da o kadar dağınık, Selçuk İnan da ağır..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
arkadaslar tekmeye kafa uzatan ugur degil ali bilgin 18 numara
biz fenerbahce cumhuriyeti dedigimiz için ülkeyi bölmeye calısıyomusuz gibi davranmayın diger takım taraftarı arkadaslar!!! fenerbahce cumhuriyeti simgesel bisey ali sami yen cehennemi gibi bu kadar basit bunu anlayamayacak kadar kafanız calısmıyomu acaba!!!
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.