1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: TSL 14.Hafta | Denizlispor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    biz fenerbahce cumhuriyeti dedigimiz için ülkeyi bölmeye calısıyomusuz gibi davranmayın diger takım taraftarı arkadaslar!!! fenerbahce cumhuriyeti simgesel bisey ali sami yen cehennemi gibi bu kadar basit bunu anlayamayacak kadar kafanız calısmıyomu acaba!!!
    Sanırım Burak abi ironi yapıyordu ama TobiAslan atladı...Fenerbahçe Cumhuriyeti bir sevgi cumhuriyetidir işinize geldiği gibi anlamayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by sananes View Post
    biz fenerbahce cumhuriyeti dedigimiz için ülkeyi bölmeye calısıyomusuz gibi davranmayın diger takım taraftarı arkadaslar!!! fenerbahce cumhuriyeti simgesel bisey ali sami yen cehennemi gibi bu kadar basit bunu anlayamayacak kadar kafanız calısmıyomu acaba!!!
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanırım Burak abi ironi yapıyordu ama TobiAslan atladı...Fenerbahçe Cumhuriyeti bir sevgi cumhuriyetidir işinize geldiği gibi anlamayın.
    Zaten böyle bir niyetiniz olamaz siz istesenizde, kötü niyetli olmadığınızı biliyoruz. Ayrıca Burak'tan yaptığım alıntıyı anlamayan olduysa açıklamak gibi bir derdim yok. Balıklama atlamaya lüzum yok kardeşim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Zaten böyle bir niyetiniz olamaz siz istesenizde, kötü niyetli olmadığınızı biliyoruz. Ayrıca Burak'tan yaptığım alıntıyı anlamayan olduysa açıklamak gibi bir derdim yok. Balıklama atlamaya lüzum yok kardeşim..
    Senin yazdığını yanlış anlamışım o zaman.Ama arkadaşın tepkisini görünce ben de ciddi yorumladım.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Senin yazdığını yanlış anlamışım o zaman.Ama arkadaşın tepkisini görünce ben de ciddi yorumladım.
    Sonuçta futbol bu, amaç başka bir cumhuriyet kurmak olamaz. O nedenle ciddiye almakta yanlış olur, mesajımı bu sebeple yazdım.. (:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Mesaj Yetkileri