Quote Originally Posted by rameryem View Post
güzel bir taktik fenerle sevilla ile içerde 1 1 berabere kaldım sevilla golünü 90.dakika da attı 3 maç yaptım ankarasporu 4-0 konya 3-0 sevilla 1-1 emeğine sağlık taktiğini tuttum defans gedikler veriyor ama fazla değil güçlü takımlara karşı savunmaya önlem alırsak harika bir taktik
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon karşılaşacağım, o maçlarda defansı yönelik ekstra önlemler alabilirim, tutarsa onları da aktarırım.

Quote Originally Posted by yokartiklebron View Post
yav benim save yine gitmiş eski kaydettiğim bi oyun vardı grupta arsenali senin taktikle yendiğim o saveden tekrar basladım bu sefer grup 1. oldum arsenal keretabenim arkamdan 2. oldu ama çeyrek final eşleşmesi cok köttü oldu m.unitedle eşleştim umarım senin taktikle bi mucizeyi daha gerçekleştiririm bu sene mancesteri de geçip bi yarı final oynasam yeter seneye belki kupa insallah
ayrıca ligde de her macı 5-1 6-1 4-2 gibi skorlarla alıyorum cok gollu maclar oluo
teşekkürler taktik için
Lig maçlarının farklı bitmesi normal de avrupada kazanıyor olmana sevindim. Daha zor geçmesi eklenen maçlarda mentaliteyi kısıp ve defans hattını biraz geri alabilirsin. Hızlı bir forvetin varsa onu atak oyuncu yapıp, koşu yoluna pas direktifi de verebilirsin.