1 ile 30 arası toplam 300 sonuç

Konu: FM 2008 Genel Eleştiriler

Hybrid View

Sheriff Misafir

Leonardo diye bir eleman var Ajax'ta.. Adamı izleme fırsatım olmadı ama o özelliklerde olsaydı kesin banko oynardı biryerlerde bende izlerdim.. Bu oyuncu hakkında bir bilgisi olan veya bu özelliklerinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı hakkında bir bilgisi olan varmı?

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Leonardo diye bir eleman var Ajax'ta.. Adamı izleme fırsatım olmadı ama o özelliklerde olsaydı kesin banko oynardı biryerlerde bende izlerdim.. Bu oyuncu hakkında bir bilgisi olan veya bu özelliklerinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı hakkında bir bilgisi olan varmı?
    leonardo santıago..dostum bende izlemedim..ama bildiğim bulabildiğim bi kaç şeyi paylaşayım...

sen söyldikten sonra biraz araştırdım da adam iyi futbolcu ama acıların çocuğu gibi..

hollanda liginde ilk önce feyenorddaymış.ilk iki sezonda 44 maçta 4 gol atmış ama daha çok yaptığı asistleriyle öne çıkmış ve takımın önemli oyuncularından biri olmuş..ancak bu arada öyle bir sakatlanmışki ağustos 2002 den aralık 2005 e kadar ara ara sürekli sakatlanmış ve top oynayamamış.tam 3 yıl sakatlık....

sonra toparlanmış ve nec bredaya transfer olmuş..ordada 14 maçta 8 gol atınca gene dikkatleri üzerine çekmiş ..ancak ordada sakatlanmış ve yine bir çok maç oynayamamış....

en son olarak ajax a gelmiş..ordada epeyce oynayamadıktan sonra heenverene karşı forma giymiş ama malesef yine sakatlanmış ve 6 ay sahalarda olmayacakmış...

hem sol kanatta hem forvette oynayabilirmiş..şuan işyeri bilgisayarında olduğum için FM deki değerlerini bilmiyorum.ama kariyerine baktığımızda yetenekli iyi bir oyuncu ama dediğim gibi acıların çocuğu ..gittiği hiç bir takımda başını sakatlıktan kurtaramamış...

etraftan topladığım bilgiler bunlar...ama izleme fırsatı bulan arkadaş varsa daha iyi olur tabii ama adam o kadar çok sakatlık geçiriyorki..izlemek imkansız neredeyse...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post

Feyenoord da oynarken izLemiştim. O zamanLarda izLerken gerçekten bu değerLeri hakeder bir oyun oynuyordu her zaman. Ondan sonra da zaten bir arkadaşımız açıkLamış sakatLıkLardan doLayı sürekLi zor günLer geçirdi. Ben bu adamım bir gün hep patLamasını bekLedim. Çok büyük bir potansiyeLi oLan bir oyuncuydu ama bunu sakatLıkLardan doLayı bir türLü yapamadı. Oyunda ki şu anda ki değerLerini hakediyormu. Bence haketmiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri