Defans hattını ben çok ilerde kuruyorum. Defansın arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşanabiliyor olsa da, genellikle rakibe fazla alan bırakılmadığı için pozisyon da fazla verilmiyor. Yarı sahada alan daraltma verilebilir defans oyuncularına.
Kanat oyuncuları için dediklerine katılıyorum, teknik özellikleri fazla oyunculardan ziyade, dayanıklı ve hızlı oyuncular tercih edilmeli.
Diğer dediklerine de katılıyorum, forvetlerin uzun olmasına gerek yok, hızlı ve bitiriciliği iyi forvetler faydalı olacaktır. Ve son dediğinde de haklısın, takımı taktiğe uydurmak yerine takıma uygun taktik oluşturmak konusunda hemfikiriz.
Maçı oynamışsındır sanırım, eğer hala tavsiye istiyorsan yardım edelim.
Sevindim taktiğin başarılı olmasına, büyük takımlarda henüz denemedim, yorumun için teşekkürler.
Ben de UEFA'yı almıştım bu taktikle ama henüz ŞL alamadım.Zaten ssler herşeyi anlatıyor, AMC oyuncusunun performansı da ortada. Ben teşekkür ederim yorumun için.
NOT: Forvet oyuncularınızı FR ve FL yapıp ortaya ok çekerek oynatabilirsiniz. AMC oyuncunuzu da forvete doğru yönlendirirseniz daha çok pozisyona girip gol atacaktır. Forvetleri bu şekilde oynatmak defansın dengesini bozuyor, hızlı forvetleriniz varsa mutlaka deneyiniz. Ben bazı maçlarda deniyorum, iyi de sonuçlar alıyorum, bir süre daha bu şekilde oynatıp başarılı olursam alternatif olarak koyabilirim buraya.

Teşekkürler...

Zaten ssler herşeyi anlatıyor, AMC oyuncusunun performansı da ortada. Ben teşekkür ederim yorumun için.
Alıntılı Yanıtla